Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеИзмамно надмощие на биковете в един скучен мач. Докато през последните два- три сезона в тази начална част от мача биковете нижеха гол след гол, то в момента се оказват беззъби пред противниковата врата. Да си спомним една от най-старите футболни мъдрости : като не вкараш, ще ти вкарат. Ще видим ли най-накрая гол във вратата на мечките или ще се насладим на познатата бърза и остра меча контраатака? Горанов провежда тренировки на закрити врати. Ще станем ли свидетели на нов гениален ход, който ще накара противниците му вместо да бленуват ръст на БВП от 2.5 % да крещят отново отчаяно "оставка"?
Коментар
-
Измамно надмощие на биковете в един скучен мач. Докато през последните два- три сезона в тази начална част от мача биковете нижеха гол след гол, то в момента се оказват беззъби пред противниковата врата. Да си спомним една от най-старите футболни мъдрости : като не вкараш, ще ти вкарат. Ще видим ли най-накрая гол във вратата на мечките или ще се насладим на познатата бърза и остра меча контраатака? Горанов провежда тренировки на закрити врати. Ще станем ли свидетели на нов гениален ход, който ще накара противниците му вместо да бленуват ръст на БВП от 2.5 % да крещят отново отчаяно "оставка"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеТова правителство е уникално! Според учебниците при дясно правителство борсите трябва да са нагоре, при ляво да падат. А вижте у нас - Орешарски беше на власт, борсата растеше, дойде Борисов (ужким десен), борсата се сгромолясва. Совите не са това, което са! В БГ нито лявото е ляво, нито дясното дясно в смисъл на реална политика и решения.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЧисто визуално повече прилича на мечка, отколкото на бикLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеТова правителство е уникално! Според учебниците при дясно правителство борсите трябва да са нагоре, при ляво да падат. А вижте у нас - Орешарски беше на власт, борсата растеше, дойде Борисов (ужким десен), борсата се сгромолясва. Совите не са това, което са! В БГ нито лявото е ляво, нито дясното дясно в смисъл на реална политика и решения.
Няма ляво дясно, всичко е или ДС или българофобско.
В редките случаи когато не е едно от горните 2 - просто е некадърно.
Коментар
-
Това правителство е уникално! Според учебниците при дясно правителство борсите трябва да са нагоре, при ляво да падат. А вижте у нас - Орешарски беше на власт, борсата растеше, дойде Борисов (ужким десен), борсата се сгромолясва. Совите не са това, което са! В БГ нито лявото е ляво, нито дясното дясно в смисъл на реална политика и решения."Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА питал ли си Дидо Дебелия какво мисли по въпроса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеСъс сигурност ще се движат обратно на маркета .
Тук си прав !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми аз бях мечка и през 2008-2012 г.......
Но това не ми попречи да напарвя пари от Слънце БТ ,Пловдив БТ ,София БТ ,БТН Благоевград БТ , Петрол,Атерата ....... те бяха обратно на маркета.....
Дано и сега се движат така ...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми аз бях мечка и през 2008-2012 г.......
Но това не ми попречи да напарвя пари от Слънце БТ ,Пловдив БТ ,София БТ ,БТН Благоевград БТ , Петрол,Атерата ....... те бяха обратно на маркета.....
Тук си прав !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТа Монти хем си мечка, хем все повтаряш как тия трите ще скочат до предишните си нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНо при всички положения БТХ, ГАГБТ и Петрол са яко нагоре ...
Нали знаеш, при криза се купува лекарства ,тютюни , алкохол и Петрол да се бяга надалеч.....
Коментар
Коментар