ахаха, то тогава и аз съм мечка, че и аз бях 100% в трейс до скоро
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМечка, мечка ма си за другия отбор, 30 % на портфейла са възможни само ако си 100% в акции бил. Да не пишем служебно 3:0. Пoради нередовно картотекиран играч :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОоо Гетоф добре дошъл..Хубаво ли изкара.Тук си чакаме биковете но съдията Черешар си е купен мечкар
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи на 100% да е бил в акции пак няма начин да е 30% напред за 2 седмици
трябва да е имал поне репо върву репото ................. а може и някой имот да е заложил
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеМечка, мечка ма си за другия отбор, 30 % на портфейла са възможни само ако си 100% в акции бил. Да не пишем служебно 3:0. Пoради нередовно картотекиран играч :P
трябва да е имал поне репо върву репото ................. а може и някой имот да е заложил
Коментар
-
определено се засмях тук
с причина или не....но се случи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеХа ха Циганката е няма и ти реши сам да се похвалиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСлед 15 мин. на мача мечките водят с 1:0 след прекрасен гол на специалиста на пряк свободни удари Гетов! Портфолиото ти да отбележи ръст от 30 % при мечи пазар си е истинско изкуство - горе в десния ъгъл под гредата. Но нека да не триумфираме твърде рано, защото биковете са много, а остават 10 месеца, пардон 75 минути епична битка. Ще се разиграят ли Батя, Софикс и dddd? Или отново гениалният Горанов е измислил нещо с цел да продаде правата на Лига БФБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеСлед 15 мин. на мача мечките водят с 1:0 след прекрасен гол на специалиста на пряк свободни удари Гетов! Портфолиото ти да отбележи ръст от 30 % при мечи пазар си е истинско изкуство - горе в десния ъгъл под гредата. Но нека да не триумфираме твърде рано, защото биковете са много, а остават 10 месеца, пардон 75 минути епична битка. Ще се разиграят ли Батя, Софикс и dddd? Или отново гениалният Горанов е измислил нещо с цел да продаде правата на Лига БФБ?
оригинален и забавен коментар от колегата Гетофф...но да видим дали ще е актуален в продълженията на срещата дадени от съдията
Коментар
-
След 15 мин. на мача мечките водят с 1:0 след прекрасен гол на специалиста на пряк свободни удари Гетов! Портфолиото ти да отбележи ръст от 30 % при мечи пазар си е истинско изкуство - горе в десния ъгъл под гредата. Но нека да не триумфираме твърде рано, защото биковете са много, а остават 10 месеца, пардон 75 минути епична битка. Ще се разиграят ли Батя, Софикс и dddd? Или отново гениалният Горанов е измислил нещо с цел да продаде правата на Лига БФБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБичета, отписвам се за 2 седмици и отивам в Рая на Земята на почивка. След сесията вдигам куфарите. Сега имате възможност да набиете мечо Гетов, защото съм казал на брокера нищо да не купува или продава. Хайде, искам да напомпите, че да има на какво да ме е яд като се върна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБичета, отписвам се за 2 седмици и отивам в Рая на Земята на почивка. След сесията вдигам куфарите. Сега имате възможност да набиете мечо Гетов, защото съм казал на брокера нищо да не купува или продава. Хайде, искам да напомпите, че да има на какво да ме е яд като се върна.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар