IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бикове vs. Мечки на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ахаха, то тогава и аз съм мечка, че и аз бях 100% в трейс до скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Мечка, мечка ма си за другия отбор, 30 % на портфейла са възможни само ако си 100% в акции бил. Да не пишем служебно 3:0. Пoради нередовно картотекиран играч :P
      Няма нищо нередовно да прогнозираш точно това, което се случва. Спад на целия пазар с изключение на собствената акция и няколко други. За биче успокоение март ще ви даде възможност да изравните резултата, споко..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Ооо Гетоф добре дошъл..Хубаво ли изкара.Тук си чакаме биковете но съдията Черешар си е купен мечкар
        Здрасти Кире! Добре заварил, прекрасно беше. Радвам се, че бях на място където нямаше значение какви обувки носиш и каква кола караш, защото обувки и кола не ти трябваха . Видях този малко позабравен смисъл на живота и освен прекрасните гледки това най-много ми хареса! Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          и на 100% да е бил в акции пак няма начин да е 30% напред за 2 седмици

трябва да е имал поне репо върву репото ................. а може и някой имот да е заложил

100 % акции в Трейс без кеш отстрани. Писах го неведнъж. Ако не се лъжа към Нова Година акцията беше около 6.20. Не съм очаквал подобно развитие, но така е: към края на февруари мечката е най-успешният бик. Между другото шегувам се и знам, че това е моментна картинка. Забавно е въпреки това

Коментар

• Ооо Гетоф добре дошъл..Хубаво ли изкара.Тук си чакаме биковете но съдията Черешар си е купен мечкар

Коментар

Мечка, мечка ма си за другия отбор, 30 % на портфейла са възможни само ако си 100% в акции бил. Да не пишем служебно 3:0. Пoради нередовно картотекиран играч :P
              и на 100% да е бил в акции пак няма начин да е 30% напред за 2 седмици

трябва да е имал поне репо върву репото ................. а може и някой имот да е заложил

Коментар

+1
                определено се засмях тук
                с причина или не....но се случи...

Коментар

• Мечка, мечка ма си за другия отбор, 30 % на портфейла са възможни само ако си 100% в акции бил. Да не пишем служебно 3:0. Пoради нередовно картотекиран играч :P

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                    Ха ха Циганката е няма и ти реши сам да се похвалиш
                    е няма лошо....по-добре да се похвалиш,отколкото да се оплачеш

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      След 15 мин. на мача мечките водят с 1:0 след прекрасен гол на специалиста на пряк свободни удари Гетов! Портфолиото ти да отбележи ръст от 30 % при мечи пазар си е истинско изкуство - горе в десния ъгъл под гредата. Но нека да не триумфираме твърде рано, защото биковете са много, а остават 10 месеца, пардон 75 минути епична битка. Ще се разиграят ли Батя, Софикс и dddd? Или отново гениалният Горанов е измислил нещо с цел да продаде правата на Лига БФБ?
                      Ха ха Циганката е няма и ти реши сам да се похвалиш

Коментар

След 15 мин. на мача мечките водят с 1:0 след прекрасен гол на специалиста на пряк свободни удари Гетов! Портфолиото ти да отбележи ръст от 30 % при мечи пазар си е истинско изкуство - горе в десния ъгъл под гредата. Но нека да не триумфираме твърде рано, защото биковете са много, а остават 10 месеца, пардон 75 минути епична битка. Ще се разиграят ли Батя, Софикс и dddd? Или отново гениалният Горанов е измислил нещо с цел да продаде правата на Лига БФБ?
                        +1
                        оригинален и забавен коментар от колегата Гетофф...но да видим дали ще е актуален в продълженията на срещата дадени от съдията

Коментар

• След 15 мин. на мача мечките водят с 1:0 след прекрасен гол на специалиста на пряк свободни удари Гетов! Портфолиото ти да отбележи ръст от 30 % при мечи пазар си е истинско изкуство - горе в десния ъгъл под гредата. Но нека да не триумфираме твърде рано, защото биковете са много, а остават 10 месеца, пардон 75 минути епична битка. Ще се разиграят ли Батя, Софикс и dddd? Или отново гениалният Горанов е измислил нещо с цел да продаде правата на Лига БФБ?

Коментар

Бичета, отписвам се за 2 седмици и отивам в Рая на Земята на почивка. След сесията вдигам куфарите. Сега имате възможност да набиете мечо Гетов, защото съм казал на брокера нищо да не купува или продава. Хайде, искам да напомпите, че да има на какво да ме е яд като се върна.
                            Тайланд !?

Коментар

Бичета, отписвам се за 2 седмици и отивам в Рая на Земята на почивка. След сесията вдигам куфарите. Сега имате възможност да набиете мечо Гетов, защото съм казал на брокера нищо да не купува или продава. Хайде, искам да напомпите, че да има на какво да ме е яд като се върна.
                              Ти първо иди, пък после се върни и тогава да гледаш ето така ( ), както обичаше да казва бятюшката
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Бичета, отписвам се за 2 седмици и отивам в Рая на Земята на почивка. След сесията вдигам куфарите. Сега имате възможност да набиете мечо Гетов, защото съм казал на брокера нищо да не купува или продава. Хайде, искам да напомпите, че да има на какво да ме е яд като се върна.

Коментар

Working...
                                X