Това вече е откровено тенденциозно- биковете мачкат по терена, а коментатора чете съставите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бикове vs. Мечки на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДааа, и двата отбора са с титулярите на терена. Мега-мечките на БФБ Форекс и Равновесов също ни удостоиха с присъствието си. Батя, Софикс и дддд надъхват тълпата. Май първото полувреме на мача ще е в най-горещата си фаза.
затова ги оставям да лаят на спокойствие....Last edited by Монти; 13.03.2015, 13:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеГагарин дори и аз взех на 35, но с отвращение и само защото където ми трябва не пускатНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеГагарин дори и аз взех на 35, но с отвращение и само защото където ми трябва не пускат
нема лошо ,
Важното е на сме в играта.....с отвращение ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмаш впредвид петрол и Гагарин ..само те се качват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЗащо броиш представянето на престарели бивши звезди за меродавно? Тези са за пейката, и без тях имаме прилична единайсеторка, както и някои перспективни млади таланти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЦКБ под левче, Софарма на 3 лв., а Еврохолд към 70 ст... Софикс Мисля, че напористите и далновидни мецани са на път да забият втори гол от контра на самоуверените бици...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЦКБ под левче, Софарма на 3 лв., а Еврохолд към 80 ст...Мисля, че напористите и далновидни мецани са на път да забият втори гол от контра на самоуверените бици...
п.п. още не го бях написал и първия се появи.... в хим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГетофф , бил си на страхотно място..Браво, освободил си се от стреса и суетата..Ти на частно или с агенция беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГетофф, къде е това райско място- къде беше..Сега как виждаш пазара- има ли надежда
Коментар
Коментар