IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бикове vs. Мечки на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това вече е откровено тенденциозно- биковете мачкат по терена, а коментатора чете съставите

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Дааа, и двата отбора са с титулярите на терена. Мега-мечките на БФБ Форекс и Равновесов също ни удостоиха с присъствието си. Батя, Софикс и дддд надъхват тълпата. Май първото полувреме на мача ще е в най-горещата си фаза.
      нема лошо ,може пък да успеем да продадем някоя акция...... на добра цена..
      затова ги оставям да лаят на спокойствие....
      Last edited by Монти; 13.03.2015, 13:37.

Коментар

• Дааа, и двата отбора са с титулярите на терена. Мега-мечките на БФБ Форекс и Равновесов също ни удостоиха с присъствието си. Батя, Софикс и дддд надъхват тълпата. Май първото полувреме на мача ще е в най-горещата си фаза.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Гагарин дори и аз взех на 35, но с отвращение и само защото където ми трябва не пускат
          Не можа май да изтраеш до 25
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Гагарин дори и аз взех на 35, но с отвращение и само защото където ми трябва не пускат

нема лошо ,
            Важното е на сме в играта.....с отвращение ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Имаш впредвид петрол и Гагарин ..само те се качват....

Коментар

Защо броиш представянето на престарели бивши звезди за меродавно? Тези са за пейката, и без тях имаме прилична единайсеторка, както и някои перспективни млади таланти!
                Имаш впредвид петрол и Гагарин ..само те се качват....

Коментар

ЦКБ под левче, Софарма на 3 лв., а Еврохолд към 70 ст... Софикс Мисля, че напористите и далновидни мецани са на път да забият втори гол от контра на самоуверените бици...
                  Защо броиш представянето на престарели бивши звезди за меродавно? Тези са за пейката, и без тях имаме прилична единайсеторка, както и някои перспективни млади таланти!

Коментар

ЦКБ под левче, Софарма на 3 лв., а Еврохолд към 80 ст...Мисля, че напористите и далновидни мецани са на път да забият втори гол от контра на самоуверените бици...
                    не се претеснявай ,се м.мейкърите ще почнат да купуват по някоя бройка ,за да качат борсата....

п.п. още не го бях написал и първия се появи.... в хим...

Коментар

• ЦКБ под левче, Софарма на 3 лв., а Еврохолд към 80 ст...Мисля, че напористите и далновидни мецани са на път да забият втори гол от контра на самоуверените бици...
                      Last edited by ghettoff; 05.03.2015, 17:23.

Коментар

• Браво- това е ценен опит..Ще те питам за съвет, когато ми се наложи..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Гетофф , бил си на страхотно място..Браво, освободил си се от стреса и суетата..Ти на частно или с агенция беше
                          С TUI. Опитът ми показва, че е най-добре нощувки и настаняване с оператор, а полетите - индивидуално.

Коментар

• Гетофф , бил си на страхотно място..Браво, освободил си се от стреса и суетата..Ти на частно или с агенция беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Гетофф, къде е това райско място- къде беше..Сега как виждаш пазара- има ли надежда
                              На Малдивите бях, на един малък остров, където освен лежане, гмуркане и коктейли друго не ни интересуваше. Брат, струва си да опиташ 2 седмици да не говориш по телефона. Пътувам всяка година някъде, но този път, след 20 години успях да си го наложа и да го направя. Освен половин час на ден интернет нямах никаква друга връзка със света. Много се заредих, толкова, че дори си мисля, че пазарът през март може да донесе някой лев на инвеститорите. Като цяло обаче поддържам тезата си, че пазарът ни е мръсен и има да се изчиства много преди да започне здрав и продължителен ръст. Успех!

Коментар

• Гетофф, къде е това райско място- къде беше..Сега как виждаш пазара- има ли надежда

Коментар

Working...
                                X