IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
    бфб не е само ктб, за да се унищожи капиталовият пазар трябва да фалират повечето предприятия - това ли ти е мечтата?
    а да и светът е шарен не е само черно бял
    Не не ми това мечтата.Мечтата ми е да не ме задължават да си давам парите на други да ги крадат.Искам сам да си определям нещата.Ти например сматаш ли че като пише незнам си колко акции по незнам си колко пари в отчета това наистина е така?Ако изкарат акциите на пазара дали ще вземат толкова колкото очакват?Аз не вярвам.И в частната инициатива не вярвам.Вярвам в алчността на човека да краде от себеподобните си директно и през държавата

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Ами, въпреки че ме познават хора във форума. Тайна е. Ако решиш обаче да се видим на 4 очи на по бира може и да го направим. Ти си свестен човек.
      Благодаря за оценката.Щом е тайна нека си остане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Ми добре.Не мога да ти попреча да мислиш друго.Честито на тия които си купиха акции от КТБ.И на тия които вярват че отчетите на фирмите са реални а КФН контролира нещо.
        После няма да се сърдите на държавата че ви били ограбили.
        бфб не е само ктб, за да се унищожи капиталовият пазар трябва да фалират повечето предприятия - това ли ти е мечтата?
        а да и светът е шарен не е само черно бял
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Ако не е тайна какво произвеждаш?
          Ами, въпреки че ме познават хора във форума. Тайна е. Ако решиш обаче да се видим на 4 очи на по бира може и да го направим. Ти си свестен човек.

Коментар

Ми добре.Не мога да ти попреча да мислиш друго.Честито на тия които си купиха акции от КТБ.И на тия които вярват че отчетите на фирмите са реални а КФН контролира нещо.
            Бъркаш нещата изначално. Помисли върху поговорката: "Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава!"
            Не са виновни хората, които са инвестирали в КТБ. Не са виновни хората инвестирали в енергоразпределитени дружества. Не са виновни инвестиралите в Булгартабак и т.н. Виновни са тия държавни органи, комисии съдилища на които те се разчитали да си свършат работата, но те не само не са го направили, а напротив.
            Ти сега искаш да дадеш отново на същите тия "държавни" служители още права (пари) срещу празни обещания. Направи го!

Коментар

• Пешо, във всяка професия има свестни, мошеници и некадърници. И аз може да мисля, че енергетиката е пълна с крадци и некадърници, които дърпат назад цялата държава, но не обвинявам Пешо за това и не искам да затварям целия сектор.

Коментар

Животът не се изразява в лютеница, сирене и салам.
                Моите неща, които произвеждам са истински. От най-истинските. Заплатите също са истински И няма такава заплата 200 лева. Не знам къде плащат толкова. За чистачка има минимален осигурителен праг мисля 420 беше.
                Ако не е тайна какво произвеждаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                  Пешо , мисля че си тотално изтрещял !

Коментар

Е частния сектор откъде ще си набави кадри?Стипендии не дават не искат да обучават младите.Искат ей така на готово да дават по 200 лева заплата с половин година назад.
                    какъв частен сектор това е сбирщина престъпници и мошеници.Влез в магзина и си купи лютеница сирене салам.Ако според тебе са истински ела ми се обади.
                    Животът не се изразява в лютеница, сирене и салам.
                    Моите неща, които произвеждам са истински. От най-истинските. Заплатите също са истински И няма такава заплата 200 лева. Не знам къде плащат толкова. За чистачка има минимален осигурителен праг мисля 420 беше.

Коментар

• Най-некадърния финансов министър досега. Още като разбрах, че него се канят да назначават ми се изправи косата. Къде, къде по-добре си беше Порожанов.

Коментар

Колкото по бързо унищожат смешната българска борса толкова по добре.
                        Пешо , мисля че си тотално изтрещял !

Коментар

Не си прав.
                          Проблемът не е в това, че е счетоводител. Проблемът на този цървул е, че цял живот е бил на държавна работа.
                          Трябва да се забранят държавните служители без един ден трудов стаж в частния сектор.
                          +1 Подкрепям. Проблемът не е в липсата на образователен ценз, а на ниво на мислене и ценности. Човека знае , че в НОИ му трябват едни пари , а ПФ имат , ами просто е - вземаме ги.
                          Изумително е как дори в средно големи фирми при постътване на работа на мениджърска позиция е стандартен въпроса каква е визията ти за бизнеса, а хора управляващи държавата не виждат месец напред.
                          От цялата работа поне ще стане ясно Бока има ли грам акъл да разкара тоя воденичен камък от врата си или смята да потъва с него

Коментар

Не си прав.
                            Проблемът не е в това, че е счетоводител. Проблемът на този цървул е, че цял живот е бил на държавна работа.
                            Трябва да се забранят държавните служители без един ден трудов стаж в частния сектор.
                            Напълно си прав .

Искам само да добавя че той е завършил счетоводство , но дори и счетоводител не е !

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Дано да е по скоро, че имаме нужда от поредното ново начало, това сегашното е фалстарт. От сега ако ще работят така, нова виденова зима не ни мърда.
                              Колкото по бързо унищожат смешната българска борса толкова по добре.

Коментар

Не си прав.
                                Е частния сектор откъде ще си набави кадри?Стипендии не дават не искат да обучават младите.Искат ей така на готово да дават по 200 лева заплата с половин година назад.
                                какъв частен сектор това е сбирщина престъпници и мошеници.Влез в магзина и си купи лютеница сирене салам.Ако според тебе са истински ела ми се обади.

Коментар

Working...
                                X