Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе не е достатъчно.Мандата е четири години.няма да си играем на избори само
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениедостатъчно управлява...следващия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе бързай , кУрав е - 63А
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе бързай , кУрав е - 63А
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеСкоро ще имаме нов финансов министър.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕкспертът спря да се дозира:
"Партии с по 4-5% могат да подкрепят, могат и да не подкрепят решенията на ГЕРБ. Моите притеснения са, че партии с 4-5% и с реформаторски уклон не подкрепят по същество една реформа."
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕстествено, че не е. Точно в сегашното и състояние ми е през ... за нея. Но по стечение на обстоятелствата ако разбирам малко от финанси, какво предлагаш да направя с парите си- нямам достатачно за да си купя собствена банка, не искам да държа пари по депозит, дори и да ми харесва банката, защото ми подхвърля трохи от бизнеса, който прави с парите ми. Какво ми остава- да изкарам парите си извън България по нормалните борси. Сега си представи, че повечето хора с пари също разбират поне малко от финанси и направят същото- какво става с тази държава?
Коментар
-
Естествено, че не е. Точно в сегашното и състояние ми е през ... за нея. Но по стечение на обстоятелствата ако разбирам малко от финанси, какво предлагаш да направя с парите си- нямам достатачно за да си купя собствена банка, не искам да държа пари по депозит, дори и да ми харесва банката, защото ми подхвърля трохи от бизнеса, който прави с парите ми. Какво ми остава- да изкарам парите си извън България по нормалните борси. Сега си представи, че повечето хора с пари също разбират поне малко от финанси и направят същото- какво става с тази държава?Last edited by kubrat; 17.12.2014, 13:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАми продължи замислянето и се сети какво ще стане, ако затворим финансовия сектор- същото като с енергетиката, връщаме се в прединдустриалната ера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПешо, във всяка професия има свестни, мошеници и некадърници. И аз може да мисля, че енергетиката е пълна с крадци и некадърници, които дърпат назад цялата държава, но не обвинявам Пешо за това и не искам да затварям целия сектор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеБъркаш нещата изначално. Помисли върху поговорката: "Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава!"
Не са виновни хората, които са инвестирали в КТБ. Не са виновни хората инвестирали в енергоразпределитени дружества. Не са виновни инвестиралите в Булгартабак и т.н. Виновни са тия държавни органи, комисии съдилища на които те се разчитали да си свършат работата, но те не само не са го направили, а напротив.
Ти сега искаш да дадеш отново на същите тия "държавни" служители още права (пари) срещу празни обещания. Направи го!
Коментар
Коментар