IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Бате, те до 4 години ще ти национализират и нивите...
    Е тука не позна.Они нема да копат.По скоро ще национализират акциите влоговете магазините и фирмите.Бойко е приключил с картофите отдавна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Не не е достатъчно.Мандата е четири години.няма да си играем на избори само
      Бате, те до 4 години ще ти национализират и нивите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
        достатъчно управлява...следващия.
        Не не е достатъчно.Мандата е четири години.няма да си играем на избори само

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Не бързай , кУрав е - 63А
          достатъчно управлява...следващия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            63А не е чак толко силен ток

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
              Скоро ще имаме нов финансов министър.
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                Експертът спря да се дозира:
                "Партии с по 4-5% могат да подкрепят, могат и да не подкрепят решенията на ГЕРБ. Моите притеснения са, че партии с 4-5% и с реформаторски уклон не подкрепят по същество една реформа."
                Скоро ще имаме нов финансов министър.

Коментар

• Аз проблем нямам, проблем има обществото с тези, които го управляват. Този проблем се усилва, защото тези некадърници се изнервят когато са поставени на диета и сме на косъм от катастрофа.

Коментар

Естествено, че не е. Точно в сегашното и състояние ми е през ... за нея. Но по стечение на обстоятелствата ако разбирам малко от финанси, какво предлагаш да направя с парите си- нямам достатачно за да си купя собствена банка, не искам да държа пари по депозит, дори и да ми харесва банката, защото ми подхвърля трохи от бизнеса, който прави с парите ми. Какво ми остава- да изкарам парите си извън България по нормалните борси. Сега си представи, че повечето хора с пари също разбират поне малко от финанси и направят същото- какво става с тази държава?
                    Ми тогава какъв е проблема.Предлагам да направиш каквото смяташ за добре за себе си.Предлагам да имаш избор и да решаваш сам.

Коментар

• Експертът спря да се дозира:
                      "Партии с по 4-5% могат да подкрепят, могат и да не подкрепят решенията на ГЕРБ. Моите притеснения са, че партии с 4-5% и с реформаторски уклон не подкрепят по същество една реформа."

Коментар

• Естествено, че не е. Точно в сегашното и състояние ми е през ... за нея. Но по стечение на обстоятелствата ако разбирам малко от финанси, какво предлагаш да направя с парите си- нямам достатачно за да си купя собствена банка, не искам да държа пари по депозит, дори и да ми харесва банката, защото ми подхвърля трохи от бизнеса, който прави с парите ми. Какво ми остава- да изкарам парите си извън България по нормалните борси. Сега си представи, че повечето хора с пари също разбират поне малко от финанси и направят същото- какво става с тази държава?
                        Last edited by kubrat; 17.12.2014, 13:50.

Коментар

Ами продължи замислянето и се сети какво ще стане, ако затворим финансовия сектор- същото като с енергетиката, връщаме се в прединдустриалната ера.
                          БФБ не е финансовия сектор.

Коментар

• Ами продължи замислянето и се сети какво ще стане, ако затворим финансовия сектор- същото като с енергетиката, връщаме се в прединдустриалната ера.

Коментар

Пешо, във всяка професия има свестни, мошеници и некадърници. И аз може да мисля, че енергетиката е пълна с крадци и некадърници, които дърпат назад цялата държава, но не обвинявам Пешо за това и не искам да затварям целия сектор.
                              Ми знаеш ли не съм се замислял над твоето предложение.Но предусещам какъв купон ще се заформи ако затворим енергетиката.Шоуто обещава да надмине всички зрелища по нашите земи излъчвани досега

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                Бъркаш нещата изначално. Помисли върху поговорката: "Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава!"
                                Не са виновни хората, които са инвестирали в КТБ. Не са виновни хората инвестирали в енергоразпределитени дружества. Не са виновни инвестиралите в Булгартабак и т.н. Виновни са тия държавни органи, комисии съдилища на които те се разчитали да си свършат работата, но те не само не са го направили, а напротив.
                                Ти сега искаш да дадеш отново на същите тия "държавни" служители още права (пари) срещу празни обещания. Направи го!
                                Нещо не се разбираме.И не искам това.За не знам кой път ще повторя че искам свобода и всеки сам да решава за себе си.А тия държавни служители не съдят точно тия на които ти искаш да си дадеш парите.Мен и теб ще осъдят и то безпардонно.Не искам дилема за избор между тия две категории хора.

Коментар

Working...
                                X