Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОт прост счетоводител финансист не става.
Иначе се мисли за хитър. Решил е че вместо фондовете да му дават пари назаем, той може да си ги вземе сам, без да ги дължи на никой.
И е нагъл, за да излезе и да ни обяснява, че е за наше добро.
И е достатъчно тъп, за да ни мисли нас за тъпи.
ББ ми е достатъчно опротивял, ама ако не се отърве от Черешата, тоя ще му види сметката.
Проблемът не е в това, че е счетоводител. Проблемът на този цървул е, че цял живот е бил на държавна работа.
Трябва да се забранят държавните служители без един ден трудов стаж в частния сектор.
Коментар
-
От прост счетоводител финансист не става.
Иначе се мисли за хитър. Решил е че вместо фондовете да му дават пари назаем, той може да си ги вземе сам, без да ги дължи на никой.
И е нагъл, за да излезе и да ни обяснява, че е за наше добро.
И е достатъчно тъп, за да ни мисли нас за тъпи.
ББ ми е достатъчно опротивял, ама ако не се отърве от Черешата, тоя ще му види сметката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнението пък тази година бяха едни череши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polina Разгледай мнението пък тази година бяха едни череши.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Това, което казваме със законодателната
инициатива, която в петък беше входирана в
Народното събрание, е следното: няма нищо
лошо, че вие сте продали вашето вземане от
банката, вашия депозит на мен. Дали сте го
продали за лев към лев, дали с определен дискаунт – това си е въпрос на граждански
оборот и сделка между вас и мен. Само че вие
като кредитор или аз впоследствие като
придобил вашето вземане, ще имам право да
приспадна от моето задължение накрая на
процеса на несъстоятелността. Тоест, когато се осребри цялото имущество на банката и
когато дойде време за разпределяне, колкото
процента сте могъл да получите вие като
необезпечен вложител, толкова процента
ще имам аз да приспадна от своя кредит като
цедиран взискател. Т.е., ако вие срещу вашите два милиона, когато мине
несъстоятелността ще получите 30% от
вашите два милиона, то аз, като длъжник на
банката, в края на несъстоятелността [...] ще
мога да приспадна от моя дълг към нея
същата тази сума – тези 30%, а не 100%, не два милиона, която вие можете тогава.
Само аз ли не разбрах как тъй ще приспадаме след края на несъстоятелността? Ами той длъжника на банката дотогава или трябва да е платил кредита или синдика ще го е разкатал. Докато Горанов установи какъв % ще му приспада, длъжника никой няма да го чака. Просто уравнението му няма решение, защото % на приспадане е функция от върнатото от длъжника (осребряването), а то от своя страна е остатък след прихващането. Ще видим какво ще сътворят накрая.
Коментар
-
Хахаха, какво направи Дянков. Заби икономиката надолу с глупостите си, след това - когато вече я беше забил напълно почна да се опитва да я оправя. Така и не успя. Не плащаше на фирми, което във всяка нормална държава е състояние на технически фалит. Профука фискалния резерв, национализира част от парите в пенсионните фондове, което в последствие конституционния съд обяви за нарушение на конституцията, окраде парите от здравната каса, прецака данъчните приходи. Вдигаше данъци, такси и какво ли още не. Но не направи нищо за подобряване на събираемостта им, особено от големите приятелчета на Бойко занимаващи се с акцизни стоки.
За награда веднага след като го изгониха с ритници отиде да работи в Русия. Държава чиито корпоративни интереси защиваше през цялото време.
Така че айде да не го хвалите този национален предател, прецакал българската икономика в мащаб до тогава достиган само от Жан Виденов и Румен Овчаров.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеМненията ни за него се разминават противоположно. Дянков бе и си остана пълен некадърник. И не само това ами и вреден некадърник.
И завършен , пъпчив малоумник !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМожем само да мечтаем за Дянков, такъв министър едва ли ще види повече сегашната българска държава. Случайно беше, че дойде изобщо, такива хора обикновено не търсят реализация в БГ.
настоящите тъпунгери не могат, а и не искат...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеПожелавам ти кариера като на некадърника Дянков, но вероятно никога няма да ти се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеМненията ни за него се разминават противоположно. Дянков бе и си остана пълен некадърник. И не само това ами и вреден некадърник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеМожем само да мечтаем за Дянков, такъв министър едва ли ще види повече сегашната българска държава. Случайно беше, че дойде изобщо, такива хора обикновено не търсят реализация в БГ.
Коментар
Коментар