IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Да не се бъркаме в работите Господни.Ти говориш за настоящия момент и упорито отказваш да заложиш пари за келявите си приказки.Бръкнал си с едната ръка на едно място отзад под кръста а с другата на клавиатурата.Щом си уверен че си толкова умен и всичко знаеш както и че винаги си прав и с класа над другите заложи 10000 кинта.Ма май те е шубе?
    Ти май само с пълни идиоти си общуваш. Пък аз съм малко над това ниво. Естествено че няма да заложа на нещо, на което ти знаеш отговора и искаш да се обзаложиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      От прост счетоводител финансист не става.
      Иначе се мисли за хитър. Решил е че вместо фондовете да му дават пари назаем, той може да си ги вземе сам, без да ги дължи на никой.
      И е нагъл, за да излезе и да ни обяснява, че е за наше добро.
      И е достатъчно тъп, за да ни мисли нас за тъпи.
      ББ ми е достатъчно опротивял, ама ако не се отърве от Черешата, тоя ще му види сметката.
      Да, точно така е, и на мен ми е опротивял ББ. Но не бива повече да се оставя бездарния черешар нито минутка повече на власт. Не предполагах, че е такъв нагляр, трябваше досега засрамен да подвие опашка и да скимти за милост в ъгъла. Буклуците май се репродуцират. Онази тяхната бохча, е същата наглярка - били сме имали правото на "избор". Ама ние вече сме го упражнили този избор още когато са се създали пенсионните фондове, явно препотвърждаването се прави с цел, да се оберат париците на льохманите, като се разчита, че са доволно много. Всичките мангусти - в нои - много оригинално, няма що, плюс всички останали на които им е безразлично изобщо за същестуването, то дотам са го докарали народа, че да е в постоянна депресия. Буклуци! А се пишеха партията на народа! Измекяри! Същите като Дпс - власт за да натъпчат червото! Да се махат под ръчичка с дпс
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ама не ме интересува осигуретилния ти доход. Сега се осигуряваш на толкова след 5 години може да си безработен, никой не е хванал господ за шлифера.
        Да не се бъркаме в работите Господни.Ти говориш за настоящия момент и упорито отказваш да заложиш пари за келявите си приказки.Бръкнал си с едната ръка на едно място отзад под кръста а с другата на клавиатурата.Щом си уверен че си толкова умен и всичко знаеш както и че винаги си прав и с класа над другите заложи 10000 кинта.Ма май те е шубе?

Коментар

Завършил съм там където и Черешко. Заедно със него съм учил счетовдство, но за разлика от него съм учил и 5 години финанси. От тогава досега (след казармата) работата ми е свързана с капиталовите пазари и то не в държавни институции.
          Кой къде и как инвестира, пак ти повтарям, е работа на КФН да следи и да изисква.
          Многословен си, но с погрешни схващания. Дай си парите на НОИ, твоя работа!
          Ти не си учил теб са те облъчили там.Паричко Мадамов ли ти е учителя по финанси?Я разкажи колко колежки от твоята група успя да прекара?

Коментар

Айде да се хванем на бас искаш ли?Много кефите това сините талибани.Хем нищо не умеете хем се напъвате.Понеже направи доста пари от шортене на рублата предлагам ти бас.Слагаш 10000 кинта сключваме бас.После проверка в Алианц и НОИ.Там ще ми видиш осигурителния доход.И те уверявам че истинските ми доходи са по големи от осигурителния.Има си съответните документи.Стиска ли ти?
            Ама не ме интересува осигуретилния ти доход. Сега се осигуряваш на толкова след 5 години може да си безработен, никой не е хванал господ за шлифера.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Що да са глупости. Средната заплата в България е 800 лева. В примера който дадох я завишавам с 25%. Шанса да съм познал е огромен - реално е над 80%. Пък ти можеш да си приказваш каквото искаш, но в края на краищата човек който не се интересува от финанси и кисне постоянно във финансов форум няма как някой да му дава много кинти за нищонеправене.
              Айде да се хванем на бас искаш ли?Много кефите това сините талибани.Хем нищо не умеете хем се напъвате.Понеже направи доста пари от шортене на рублата предлагам ти бас.Слагаш 10000 кинта сключваме бас.После проверка в Алианц и НОИ.Там ще ми видиш осигурителния доход.И те уверявам че истинските ми доходи са по големи от осигурителния.Има си съответните документи.Стиска ли ти?

Коментар

Ми като не знаеш що пишеш глупости?
                Що да са глупости. Средната заплата в България е 800 лева. В примера който дадох я завишавам с 25%. Шанса да съм познал е огромен - реално е над 80%. Пък ти можеш да си приказваш каквото искаш, но в края на краищата човек който не се интересува от финанси и кисне постоянно във финансов форум няма как някой да му дава много кинти за нищонеправене.

Коментар

• Moля, сменете името на темата на "Псувни и закани", за да изкажа мнението си!
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    Ко рече ?

100 работещи издържат 80 пенсионери

http://pressadaily.bg/publication/19...B5%D1%80%D0%B8

Вече е над 80, 82/83 ...
                    Работната сила в България в момента е 3,3 милиона. 65 и повече години са 1,3 милиона.

След 20 -30 години няма как чисто демографски да се знае колко ще работят или колко ще са пенсионери формално. Въпросът е че тогава работната сила ще е към 2 милиона и хората над 65 години ще са 2 милиона.

Коментар

Завършил съм там където и Черешко. Заедно със него съм учил счетовдство, но за разлика от него съм учил и 5 години финанси. От тогава досега (след казармата) работата ми е свързана с капиталовите пазари и то не в държавни институции.
                      Кой къде и как инвестира, пак ти повтарям, е работа на КФН да следи и да изисква.
                      Сори за офф-а, но като си учил заедно с министър Горанов, я кажи, той казарма карал ли е? Защото по всичко личи че не е карал, а по тях години се караше казарма.

Коментар

УПФ държат активи собственост на олигарси и тарикати.Черепа кат си фалира фирмите кво спечелиха фондовете?От КТБ кво спечелиха.Ти май си завършил УНСС а там мислене и логика не се учи.Там ви зомбират какви големи тарикати сте.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                          Това е предложението!!!

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Действително в него няма срок, в който да се заяви желание от вече осигурените. И да, точно такъв закон нийде по земните кълбета НЕМА. Този срок по неофициална информация ще бъде вкаран с нещо от рода на "МС приема наредба за сроковете и начините... бла бла". Не е демокрация това пич!!!

Демокрацията вече я написах:
                          1. 50% в НОИ;
                          2. 50% по избор:
                          НОИ
                          Частен пенсионен фонд
                          Индивидуална пенсионна сметка.

Много можем да си пишем за пенсионни фондове с теб. Аз обаче ще го пиша с познания и опит по темата зад гърба си. За това ти казвам, агент Камен не лъже!!! Повервай!
                          Много ги разбирам

Коментар

За мен е така моята логика си е за мене.Твоята не ме интересува.Има девет частни фонда изборът е твой.
                            Бе ти ако искаш си измисли нов клон в нАуката, хибрид между философия и аграрна медицина и после вземай решения на тая основа. Кой съм аз да ти преча. Само не се изкарвай висш математик.

Коментар

• Това е предложението!!!

Коментар

Добре избираме пожизнена пенсия.Обаче сме корави и не мрем.Да предположим че ще умрем на 110 години.Парите по партидата свършват при навършването на 80г.Какво правим като свършат парите по личната партида?С чии пари ще ми плаща фонда.Аз съм корав човек и само за да разкатая мамицата на един такъв фонд като нищо ще изкарам 110 години
                                Във фондовете има скъпо платени сертифицирани лица, наречени актюери.
                                Те в общи линии сметат на колко средно мрем.
                                За изключенията, като теб и мен, дет ще мрем с орлите има т.нар. резерви.
                                Мисля че по ей тази наредба.
                                Далеч съм от нещата в момента, може да има неточности.

http://www.fsc.bg/public/upload/file...ns-rezervi.pdf

Коментар

Working...
                                X