Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОт прост счетоводител финансист не става.
Иначе се мисли за хитър. Решил е че вместо фондовете да му дават пари назаем, той може да си ги вземе сам, без да ги дължи на никой.
И е нагъл, за да излезе и да ни обяснява, че е за наше добро.
И е достатъчно тъп, за да ни мисли нас за тъпи.
ББ ми е достатъчно опротивял, ама ако не се отърве от Черешата, тоя ще му види сметката.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма не ме интересува осигуретилния ти доход. Сега се осигуряваш на толкова след 5 години може да си безработен, никой не е хванал господ за шлифера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЗавършил съм там където и Черешко. Заедно със него съм учил счетовдство, но за разлика от него съм учил и 5 години финанси. От тогава досега (след казармата) работата ми е свързана с капиталовите пазари и то не в държавни институции.
Кой къде и как инвестира, пак ти повтарям, е работа на КФН да следи и да изисква.
Многословен си, но с погрешни схващания. Дай си парите на НОИ, твоя работа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАйде да се хванем на бас искаш ли?Много кефите това сините талибани.Хем нищо не умеете хем се напъвате.Понеже направи доста пари от шортене на рублата предлагам ти бас.Слагаш 10000 кинта сключваме бас.После проверка в Алианц и НОИ.Там ще ми видиш осигурителния доход.И те уверявам че истинските ми доходи са по големи от осигурителния.Има си съответните документи.Стиска ли ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо да са глупости. Средната заплата в България е 800 лева. В примера който дадох я завишавам с 25%. Шанса да съм познал е огромен - реално е над 80%. Пък ти можеш да си приказваш каквото искаш, но в края на краищата човек който не се интересува от финанси и кисне постоянно във финансов форум няма как някой да му дава много кинти за нищонеправене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи като не знаеш що пишеш глупости?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКо рече ?
100 работещи издържат 80 пенсионери
http://pressadaily.bg/publication/19...B5%D1%80%D0%B8
Вече е над 80, 82/83 ...
След 20 -30 години няма как чисто демографски да се знае колко ще работят или колко ще са пенсионери формално. Въпросът е че тогава работната сила ще е към 2 милиона и хората над 65 години ще са 2 милиона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЗавършил съм там където и Черешко. Заедно със него съм учил счетовдство, но за разлика от него съм учил и 5 години финанси. От тогава досега (след казармата) работата ми е свързана с капиталовите пазари и то не в държавни институции.
Кой къде и как инвестира, пак ти повтарям, е работа на КФН да следи и да изисква.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеУПФ държат активи собственост на олигарси и тарикати.Черепа кат си фалира фирмите кво спечелиха фондовете?От КТБ кво спечелиха.Ти май си завършил УНСС а там мислене и логика не се учи.Там ви зомбират какви големи тарикати сте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДействително в него няма срок, в който да се заяви желание от вече осигурените. И да, точно такъв закон нийде по земните кълбета НЕМА. Този срок по неофициална информация ще бъде вкаран с нещо от рода на "МС приема наредба за сроковете и начините... бла бла". Не е демокрация това пич!!!
Демокрацията вече я написах:
1. 50% в НОИ;
2. 50% по избор:
НОИ
Частен пенсионен фонд
Индивидуална пенсионна сметка.
Много можем да си пишем за пенсионни фондове с теб. Аз обаче ще го пиша с познания и опит по темата зад гърба си. За това ти казвам, агент Камен не лъже!!! Повервай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗа мен е така моята логика си е за мене.Твоята не ме интересува.Има девет частни фонда изборът е твой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДобре избираме пожизнена пенсия.Обаче сме корави и не мрем.Да предположим че ще умрем на 110 години.Парите по партидата свършват при навършването на 80г.Какво правим като свършат парите по личната партида?С чии пари ще ми плаща фонда.Аз съм корав човек и само за да разкатая мамицата на един такъв фонд като нищо ще изкарам 110 години
Те в общи линии сметат на колко средно мрем.
За изключенията, като теб и мен, дет ще мрем с орлите има т.нар. резерви.
Мисля че по ей тази наредба.
Далеч съм от нещата в момента, може да има неточности.
http://www.fsc.bg/public/upload/file...ns-rezervi.pdf
Коментар
Коментар