IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    Доколкото съм разбрал, живееш нейде из Плевен и затова ти предложих възможност за среща с един от големите капацитети в страната по социално и здравно осигуряване. Това са научните дисциплини на които се базират структури като НОИ, ПФ и всичко свързано с пенсии.
    Пак повтарям в осигуряването няма много място за избор (въпреки че това което се прокарва няма нищо общо със свободен избор), защото ще се стигне до положение в което много хора поради глупост и/или липса на възможност ще бъдат погълнати от мизерията.
    Не се хаби и не падай на неговото ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Хората изобщо не се интересуват кой къде преподава и къде живее.На мен например по Преходни процеси в ЕЕС ми е преподавал професор Петко Нотов а по Автоматизация на ЕЕС доцент Нанчев.И двамата живеят в София.Хората искат право на избор.Закона да гарантира правото ми на избор.Аз сам мога да реша за себе си какво да правя.Защо е тоя рев?Хем искаме избор хем когато са на път да ни го дадат не искаме дори се каним да протестираме.Нали искаме да има референдуми и ние да решаваме а не политиците.Ревът тука е защото им отива бизнеса.Бизнес подарен им от държавата.Ей така от нищото.Защо ще ме карат насила да давам пари на частници.Аз не искам.Който иска нека им дава.Къде е проблема.
      Доколкото съм разбрал, живееш нейде из Плевен и затова ти предложих възможност за среща с един от големите капацитети в страната по социално и здравно осигуряване. Това са научните дисциплини на които се базират структури като НОИ, ПФ и всичко свързано с пенсии.
      Пак повтарям в осигуряването няма много място за избор (въпреки че това което се прокарва няма нищо общо със свободен избор), защото ще се стигне до положение в което много хора поради глупост и/или липса на възможност ще бъдат погълнати от мизерията.

Коментар

Хората искат право на избор.Закона да гарантира правото ми на избор.Аз сам мога да реша за себе си какво да правя.Защо е тоя рев?Хем искаме избор хем когато са на път да ни го дадат не искаме дори се каним да протестираме.Нали искаме да има референдуми и ние да решаваме а не политиците.Ревът тука е защото им отива бизнеса.Бизнес подарен им от държавата.Ей така от нищото.Защо ще ме карат насила да давам пари на частници.Аз не искам.Който иска нека им дава.Къде е проблема.
        Пешо , ти от кога даваш мнение по теми дето хич те няма? Нямах такива впечатления.
        НОИ работи на солидарен принцип - 17,8% върху заплатата ми отиват там - ОК , има пенсионери , инвалиди , мангали /по душа/ дето никога не внасят и тн. - едни 5-600 лева месечно /половината от работодателя де/ прежалвам за това , от там едни 120 лева за мойта си пенсия дето сега поне ги виждам в някакъв баланс и тях от сега на тюмбелите да ги харижа не ми се вижда смислено. Според мен интерес от последната тъпотия на Боце и компания имат само: полицаи , военни, бдж, мангали /по душа/ и тн. - хора които искат да получат колкото се може повече от парите които плащат други /работещи/ човеченца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
          Опитвам няколко пъти да вляза в смислен диалог, но като не се получава не обичам да хабя излишна енергия.
          Темата е много далеч от спорните личности в академията и не мисля да я измествам. По социално и здравно осигуряване ми е преподавал доц. д-р Здравко Георгиев - бивш ректор, който по настоящем живее в Плевен. Ако имаш желание предполагам няма да откаже една леко обучителна среща.
          Хората изобщо не се интересуват кой къде преподава и къде живее.На мен например по Преходни процеси в ЕЕС ми е преподавал професор Петко Нотов а по Автоматизация на ЕЕС доцент Нанчев.И двамата живеят в София.Хората искат право на избор.Закона да гарантира правото ми на избор.Аз сам мога да реша за себе си какво да правя.Защо е тоя рев?Хем искаме избор хем когато са на път да ни го дадат не искаме дори се каним да протестираме.Нали искаме да има референдуми и ние да решаваме а не политиците.Ревът тука е защото им отива бизнеса.Бизнес подарен им от държавата.Ей така от нищото.Защо ще ме карат насила да давам пари на частници.Аз не искам.Който иска нека им дава.Къде е проблема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
            Сори за офф-а, но като си учил заедно с министър Горанов, я кажи, той казарма карал ли е? Защото по всичко личи че не е карал, а по тях години се караше казарма.
            Казах го във връзка с това, че познавам разбиранията с които звършва един счетоводител и мога да ги сравня с манталитета на финансиста.
            Черешко го помня като самонадеяно и леко арогантно момче. Познавах го бегло и в общия случай не бих се сетил никога за него, въпреки че сме седели на една маса. Сигурен съм, че има други хора във форума, които могат да споделят повече за личността му.

Коментар

Ти не си учил теб са те облъчили там.Паричко Мадамов ли ти е учителя по финанси?Я разкажи колко колежки от твоята група успя да прекара?
              Опитвам няколко пъти да вляза в смислен диалог, но като не се получава не обичам да хабя излишна енергия.
              Темата е много далеч от спорните личности в академията и не мисля да я измествам. По социално и здравно осигуряване ми е преподавал доц. д-р Здравко Георгиев - бивш ректор, който по настоящем живее в Плевен. Ако имаш желание предполагам няма да откаже една леко обучителна среща.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Благодяря, позволих си да го постна във ФБ групата

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  линка не се отваря
                  http://www.capital.bg/biznes/finansi...grajdanite_za/

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                    Според източник на "Капитал" в проект за наредба, подготвян от експерти във финансовото министерство, е предвидено всеки вече осигурен в универсален пенсионен фонд изрично да заяви желанието да остане в него. Все още не е окончателно записано какъв да е този срок, но твърдението е за един месец. Информацията беше косвено потвърдена и от изказване на Владимир Каролев, съветник на икономическия министър, пред bTV в сряда вечерта. И според него срокът ще е само 1 месец. Ако тези информации са верни, това ще означава над 3 милиона души да трябва да се редят на опашка пред своя фонд и заради краткия срок може да се откажат и така средствата им да се запътят към НОИ.http://www.capital.bg/biznes/finansi...grajdanite_za/

Няма пет- шест при ГЕРБ, само за един месец и национализация на парите в ПФ.
                    линка не се отваря

Коментар

• Според източник на "Капитал" в проект за наредба, подготвян от експерти във финансовото министерство, е предвидено всеки вече осигурен в универсален пенсионен фонд изрично да заяви желанието да остане в него. Все още не е окончателно записано какъв да е този срок, но твърдението е за един месец. Информацията беше косвено потвърдена и от изказване на Владимир Каролев, съветник на икономическия министър, пред bTV в сряда вечерта. И според него срокът ще е само 1 месец. Ако тези информации са верни, това ще означава над 3 милиона души да трябва да се редят на опашка пред своя фонд и заради краткия срок може да се откажат и така средствата им да се запътят към НОИ.

http://www.capital.bg/biznes/finansi...grajdanite_za/

Няма пет- шест при ГЕРБ, само за един месец и национализация на парите в ПФ.
                      Last edited by kat123; 18.12.2014, 21:39.

Коментар

• Средствата на УПФ се инвестират в България и в чужбина. Към 30.09.2014 г. тези инвестиции са както следва: държавни ценни книжа 2 363 081 хил.лв (в т.ч. 1 511 930 хил.лв. чужди), корпоративни облигации – 930 635 хил.лв. (от които 622 711 хил.лв. чужди), общински облигации – 80 069 хил.лв. (71 155 хил.лв. чужди), акции, права и дялове – 1 740 636 хил.лв. (от които 925 079 хил.лв. чужди), банкови депозити в страната – 514 910 хил.лв., инвестиционни имоти в страната – 146 012 хил.лв. Освен инвестиции в тези инструменти, част от активите на УПФ са под формата на парични средства – 561 494 хил.лв. и краткосрочни вземания – 75 798 хил. лв.

http://www.segabg.com/article.php?id=730904

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Да, точно така е, и на мен ми е опротивял ББ. Но не бива повече да се оставя бездарния черешар нито минутка повече на власт. Не предполагах, че е такъв нагляр, трябваше досега засрамен да подвие опашка и да скимти за милост в ъгъла. Буклуците май се репродуцират. Онази тяхната бохча, е същата наглярка - били сме имали правото на "избор". Ама ние вече сме го упражнили този избор още когато са се създали пенсионните фондове, явно препотвърждаването се прави с цел, да се оберат париците на льохманите, като се разчита, че са доволно много. Всичките мангусти - в нои - много оригинално, няма що, плюс всички останали на които им е безразлично изобщо за същестуването, то дотам са го докарали народа, че да е в постоянна депресия. Буклуци! А се пишеха партията на народа! Измекяри! Същите като Дпс - власт за да натъпчат червото! Да се махат под ръчичка с дпс
                          Я ми припомни кога сме можели да избираме че нещо не помня.Не е хубаво да се лъже.Натресоха ни частни фондове без да ни питат.Мен работодателя ме натресе в Алианц никой не ме е питал

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Между другото Бате Пешо ето сега Черешаря ти дава избор - прехвърляш си пенсията в НОИ и повече нашата борса по никакъв начин няма да те засяга Ще можеш да вярваш че след десет - 20 години Бойко ще си изпълни обещанието и да ти дава пенсията, която си си изработил

А както се казва блажени са вярващите, защото тяхно е царството небесно. Библията не говори за пенсии, ама като ще го удряш на сляпа вяра то няма голямо значение
                            Черешаря нищо не дава.Ако утре Парламента го гласува приключвам с частните фондове завинаги.Ти за моята пенсия не се грижи гледай себе си.И не говори за Русия а за САЩ и Запада.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Ти май само с пълни идиоти си общуваш. Пък аз съм малко над това ниво. Естествено че няма да заложа на нещо, на което ти знаеш отговора и искаш да се обзаложиш.
                              Ми то на всички стана ясно каква балалайка си и колко ти струват приказките в тоя форум.

Коментар

• Между другото Бате Пешо ето сега Черешаря ти дава избор - прехвърляш си пенсията в НОИ и повече нашата борса по никакъв начин няма да те засяга Ще можеш да вярваш че след десет - 20 години Бойко ще си изпълни обещанието и да ти дава пенсията, която си си изработил

А както се казва блажени са вярващите, защото тяхно е царството небесно. Библията не говори за пенсии, ама като ще го удряш на сляпа вяра то няма голямо значение

Коментар

Working...
                                X