IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Бъркам ли, че някъде беше писал, че имаш по партида в частен фонд 20х и 5 да са...
    Няма значение!
    Сега тези пари ще отидат, просто да запълнят дупките на бюджета.
    Защото ГЕРБ( и не само) не могат да създават стойност, не могат да управляват процеси на развитие, финасовите им министри гледат на Държавния дълг, като възможност да расте и да пълнят с него бездънните ями, не да се управлява и намалява или с него да върви План за структурна реформа с ясни цели и Резултати!
    ...
    Парите, ще се изпият през настъпващата година, Бюджетът ще си ги налее в НОИ и после - СЪЩОТО, каквото досега.
    Може и да е правилно да се промени досегашната структура на Осигуряването, но това не става със скимвания и без обсъждане, без планиране за бъдещите поне 10 години!

Лично - ти нямаш не само полза, но ти вреди, защото едни пари, които имаш и се наследяват ще изчезнат. Верно, не разбирам позицията ти.
    Да уточним нещата.В УПФ имам 12000 кинта и 9000кинта в Доброволен фонд.Става дума само за УПФ.Парите от Доброволния си остават.Тази сутрин Менда обясни че имам право да избирам докато се пенсионирам.Така че не виждам какъв е проблема.Ясно ми е че тука повечето работят точно в такива фондове и затова е тоя вой.Никой не си служи с изчисления а твърди че ще ми откраднат парите и че ще ме карат да се редя на опашки ако искам да остана в УПФ.И Бойко и Менда казаха че това е лъжа и манипулация.На мен ми е ценно закона да ми даде правото на избор.Аз лично не харесвам и ПФ и НОИ но ако трябва да избирам между тях избора ми е НОИ.Твоят избор си е твоя работа.И не приемам агенти доносници в ДС да ми дават акъл.Не приемам и хора работещи в ПФ да ме заплашват и ми се повръща от личности които са в разните началнически съвети на тия фондове да манипулират хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      Пешо като те чета на теб не ти трябва нито акъл нито осигуряване щото всичко си имаш .
      Стига си профанизирал с приказките си форума .
      Не си глупав и не знам какъв ти се пада тоя малоумник Горанов за да закриваш амбразурата заради него .

Н
      Горанов не ми се пада никакъв.То е ясно че повечето в този форум работите в тия фондове и затова е тоя вой.Преди малко Менда обясни че ще ми даде правото да избирам.Избора мога да го направя и една година преди пенсия след като знам каква пенсия ще имам и в единия и в другия случай.Ти като специалист искам да ми отговориш на следните въпроси.
      1.Ако избера частен фонд и ми определят примерно 200 кинта пожизнена пенсия ще ми я плащат ли когато парите по партидата свършат а аз не съм умрял.
      2.Да предположим че вече съм пенсионер примерно от пет години.Определена ми е пожизнена пенсия от частен фонд 200 кинта.Става срив на борсата или гръмват децекатата на няколко държави.Останалите ми пари по партидата се сриват да речем с 25%.Ще ми плащат ли пенсията?
      И в двата случая частния фонд откъде ще вземе пари да ми плаща?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Хайде да се включа и аз с едно непрофесионално мнение.
        То и не мога да разбера как така зрели хора, голяма част професионалисти, съвсем сериозно обсъждате един откровен опит за ИЗМАМА!!!!!

Хора, задачата на ГЕРБ е да отмъкнат една част от парите в ПФ и да запълнят дупката в бюджета на НОИ догодина. Нищо друго. Да измамят българите, особено по-простите от вас. Ще има едномесечен срок да потвърдиш. че парите ти остават в еди кой си фонд, иначе ги взема държавата. И понеже голяма част от стадото няма да си направи този труд, то ще му вземат паричките.
        точно това ще се случи, за съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Я ми припомни кога сме можели да избираме че нещо не помня.Не е хубаво да се лъже.Натресоха ни частни фондове без да ни питат.Мен работодателя ме натресе в Алианц никой не ме е питал
          Бъркам ли, че някъде беше писал, че имаш по партида в частен фонд 20х и 5 да са...
          Няма значение!
          Сега тези пари ще отидат, просто да запълнят дупките на бюджета.
          Защото ГЕРБ( и не само) не могат да създават стойност, не могат да управляват процеси на развитие, финасовите им министри гледат на Държавния дълг, като възможност да расте и да пълнят с него бездънните ями, не да се управлява и намалява или с него да върви План за структурна реформа с ясни цели и Резултати!
          ...
          Парите, ще се изпият през настъпващата година, Бюджетът ще си ги налее в НОИ и после - СЪЩОТО, каквото досега.
          Може и да е правилно да се промени досегашната структура на Осигуряването, но това не става със скимвания и без обсъждане, без планиране за бъдещите поне 10 години!

Лично - ти нямаш не само полза, но ти вреди, защото едни пари, които имаш и се наследяват ще изчезнат. Верно, не разбирам позицията ти.

Коментар

• И Мавродиев се разсърди на Черешко:
            http://www.fsc.bg/PRESSAOBShtENIE-news-3879-bg

Коментар

• Както се казва, easy come, easy go. Хора, на които бизнесът им е подарен от държавата, сега трябва да падат на колене и да се молят същата тази държава да се смили. А защо да се смили?
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от forri Разгледай мнение
                Бате това трябва да съм най-големият лузър, за да се хвърля да защитавам държавно подпомагания бизнес на момченцата от УНСС.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Хайде да се включа и аз с едно непрофесионално мнение.
                  То и не мога да разбера как така зрели хора, голяма част професионалисти, съвсем сериозно обсъждате един откровен опит за ИЗМАМА!!!!!

Хора, задачата на ГЕРБ е да отмъкнат една част от парите в ПФ и да запълнят дупката в бюджета на НОИ догодина. Нищо друго. Да измамят българите, особено по-простите от вас. Ще има едномесечен срок да потвърдиш. че парите ти остават в еди кой си фонд, иначе ги взема държавата. И понеже голяма част от стадото няма да си направи този труд, то ще му вземат паричките.
                  +1

Коментар

• Хайде да се включа и аз с едно непрофесионално мнение.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• http://www.peticiq.com/105463

Коментар

На мен не ми трябват капацитети по здравно и социално осигуряване.На мен ми трябва закон който ми дава възможност да избирам.Да избирам дали изобщо да се осигурявам къде да се осигурявам и колко да се осигурявам и за какво да се осигурявам.Капацитети ментраджии не искам.Имам глава на раменете и мога да мисля.Затова съм построил два апартамента и имам 200 декара земя.Мога да се грижа сам за себе си.Тарикати които да ме крадат не мерси.Не мисли хората за глупави.Всичките тия капацитети дето твърдят че в осигуряването няма място за избор имат една цел просто да те окрадат.Няма частни фондове няма бордове на директори управителни съвети надзорни съвети изпълнителни директори и нам кви си лапачи няма лапане.В момента тия капацитети са направили така че плащам над 200 лева на месец здравно осигуряване и нямам никакви права имам само задължението да плащам.Алианц ми предлага за 360 кинта на година застраховка срещу най тежките болести лечение в болници из целия свят.Наши фондове за 50 лева на месец ще ми осигурят лекарствата и лечението за по дребните неща.За 1000 кинта на година имам всичко.Сега плащам 2500 и нанайси.Ей от такива капацитети

Защо ти е частна здравна застраховка от Алианц? Има си държава нали си плащаш осигуровките или нещо не им се доверяваш а?

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                          Премиерът очаква, че скоро ще бъде намерен компромис за пенсионната реформа и смята, че забавянето й няма да доведе до проблеми с Брюксел, защото ще е минимално. Борисов коментира предложението за вноските за пенсии:

Считам, че всеки българин може сам да реши този проблем. Още повече - това ще доведе до конкурентност в самите фондове. Те ще имат една година време със своите реклами, със своите офиси да седнат и с всеки един, който се осигурява там, да кажат "При нас доходността е по-голяма, парите ви се управляват по-добре". Ще създадем конкурентност във фондовете и по този начин ще има по-голяма доходност. Аз от случая с КТБ си извадих извод за себе си - когато нещо става автоматично, когато става безконтролно, в един момент дори една стабилна институция, като БНБ, видяхте, че се оказа, че не е контролирала така, както трябва. /.../ Единственото от всичките лъжи, които чух, за национализация, за подобни глупосту, което е абсолютно невярно, и не знам срещу какво ще се протестира - че даваме демокрация, че даваме на хората право на избори. Единственото, което виждам, че може да имат основание, е, че ако веднъж от частния пенсионен фонд отидеш в НОИ, след това не можеш да се връщаш. Затова съм възложил на финансовия министър да ми подготви и да ми предложи в най-кратък срок и това решение.
                          http://bnr.bg/post/100499890/premier...-za-ujen-potok

КОЙ ЩЕ ОБЯСНИ НА ПРЕМИЕРА, ЧЕ В НОИ НЯМА ЛИЧНИ ПАРТИДИ?
                          Също така някой ще трябва да обясни на ПРЕМИЕРА , че когато човек започне за първи път през живота работа - тази информация от нап/ нои НЕ е публична . Има и комисии за защита на сигурността на информацията и защита на личните данни и няма как от Допълнителните задължителни пенсионни фондове да я получават - за да започнат да се срещат с лицата за да се конкурират да ги убеждават !
                          А големият проблем е моделът на вземане на решението за промяна на пенсионната система - това е моделът Пеевски ! Задкулистно , без диалог и обсъждане, неиформирано, под прикритието на уж свободен избор !

Коментар

На мен не ми трябват капацитети по здравно и социално осигуряване.На мен ми трябва закон който ми дава възможност да избирам.Да избирам дали изобщо да се осигурявам къде да се осигурявам и колко да се осигурявам и за какво да се осигурявам.Капацитети ментраджии не искам.Имам глава на раменете и мога да мисля.Затова съм построил два апартамента и имам 200 декара земя.Мога да се грижа сам за себе си.Тарикати които да ме крадат не мерси.Не мисли хората за глупави.Всичките тия капацитети дето твърдят че в осигуряването няма място за избор имат една цел просто да те окрадат.Няма частни фондове няма бордове на директори управителни съвети надзорни съвети изпълнителни директори и нам кви си лапачи няма лапане.В момента тия капацитети са направили така че плащам над 200 лева на месец здравно осигуряване и нямам никакви права имам само задължението да плащам.Алианц ми предлага за 360 кинта на година застраховка срещу най тежките болести лечение в болници из целия свят.Наши фондове за 50 лева на месец ще ми осигурят лекарствата и лечението за по дребните неща.За 1000 кинта на година имам всичко.Сега плащам 2500 и нанайси.Ей от такива капацитети
                            Пешо като те чета на теб не ти трябва нито акъл нито осигуряване щото всичко си имаш .
                            Стига си профанизирал с приказките си форума .
                            Не си глупав и не знам какъв ти се пада тоя малоумник Горанов за да закриваш амбразурата заради него .

Н

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                              Доколкото съм разбрал, живееш нейде из Плевен и затова ти предложих възможност за среща с един от големите капацитети в страната по социално и здравно осигуряване. Това са научните дисциплини на които се базират структури като НОИ, ПФ и всичко свързано с пенсии.
                              Пак повтарям в осигуряването няма много място за избор (въпреки че това което се прокарва няма нищо общо със свободен избор), защото ще се стигне до положение в което много хора поради глупост и/или липса на възможност ще бъдат погълнати от мизерията.
                              +1
                              много добре си го казал-поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                Доколкото съм разбрал, живееш нейде из Плевен и затова ти предложих възможност за среща с един от големите капацитети в страната по социално и здравно осигуряване. Това са научните дисциплини на които се базират структури като НОИ, ПФ и всичко свързано с пенсии.
                                Пак повтарям в осигуряването няма много място за избор (въпреки че това което се прокарва няма нищо общо със свободен избор), защото ще се стигне до положение в което много хора поради глупост и/или липса на възможност ще бъдат погълнати от мизерията.
                                Last edited by Бате Пешо; 18.12.2014, 23:17.

Коментар

Working...
                                X