IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Не приемам така да се говори.Ти си разумен човек.Имаш ли доказателства за това?
    За мен предложението е разумно и първа крачка в правилната посока.Втората крачка е пълната свобода.Дали е възможа обаче.Все пак нашите родители трябва да получават пенсии от някъде,Ти предложи един разумен вариат сега защо се държиш неразумно?
    Нали ти е ясно, че промяната ще увеличи имплицитния дълг на НОИ и държавата? Догодина дефицитът ще е малко по-нисък, но за сметка на това задълженията за пенсии през следващите години ще нараснат. А тези по-високи задължения ще ги плащаме всички ние. Демек, този "избор" ще ни излезне през носа на всички нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Какво казаха Бойко и Менда и кой е Пламен Димитров?
      На КНСБ началника оня дето наби агент Камен.Казват че няма да ходя никъде ако искам да си запазя нещата както са в момента.Ще трябва да отида някъде обаче ако реша да отида в НОИ.Правото ми на избор е докато стигна пенсия.Мога непосредствено преди да се пенсионирам да реша дали в НОИ или при частника.

Коментар

Агента Камен е пример в моя живот какво не трябва да бъда.
        Айде не бързай нека гласуват и ще разберем ако стане както казваш веднага съм против но ако стане както казаха Бойко Менда и Пламен димитров ще се извиниш ли?
        Ако има грабеж аз съм първия който ще възстане.Бъди малко търпелив само няколко часа и ще разберем.
        Какво казаха Бойко и Менда и кой е Пламен Димитров?

Коментар

Защото вариантът на Черешаров няма нищо общо с моя.
          Защото грабежът е целенасочен.
          Защото в първоначалния вариант прехвърлянето не беше обвързано със срок, а в крайния го обвързаха.
          Защото Преди 2 дни Каролев на догатки и слухове предположи какво ще се случи, а сега в последния вариант то се случва.
          Агента Камен е пример в моя живот какво не трябва да бъда.
          Айде не бързай нека гласуват и ще разберем ако стане както казваш веднага съм против но ако стане както казаха Бойко Менда и Пламен димитров ще се извиниш ли?
          Ако има грабеж аз съм първия който ще възстане.Бъди малко търпелив само няколко часа и ще разберем.

Коментар

За мен предложението е разумно и първа крачка в правилната посока.Втората крачка е пълната свобода.Дали е възможа обаче.Все пак нашите родители трябва да получават пенсии от някъде,Ти предложи един разумен вариат сега защо се държиш неразумно?
            Защото вариантът на Черешаров няма нищо общо с моя.
            Защото грабежът е целенасочен.
            Защото в първоначалния вариант прехвърлянето не беше обвързано със срок, а в крайния го обвързаха.
            Защото Преди 2 дни Каролев на догатки и слухове предположи какво ще се случи, а сега в последния вариант то се случва.

Коментар

Бойко няма предложение.
              Бойко е казал на малоумниците - Пари нема, действайте.
              Фасул Черешаров решава че може да барне едни пари на готово. Прави глупав законопроект, който по всяка вероятност ще му изяде главата. Това е!

Коментар

Бойко няма предложение.
                Фасул Черешаров решава че може да барне едни пари на готово. Прави глупав законопроект, който по всяка вероятност ще му изяде главата. Това е!
                Тц, министър Горанов си върши добре работата и няма как да бъде махнат за това че си върши работата. Той само предлага, свобода на хората за да избират сами, кеф им УПФ, кеф им НОИ. Никой не те юрка насила да ходиш в НОИ, кът не искаш недей.

Коментар

Защо смяташ че Бойко не мисли?И какво имаш против предложението му?
                  Бойко няма предложение.

Коментар

Демек, не мислиш Както прави Бойко обикновено
                    Защо смяташ че Бойко не мисли?И какво имаш против предложението му?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                      Прост народ - слаба държава !
                      Ти досега освен квалификации и обиди имаш ли един разумен довод в полза на твоето твърдение?Отговори ми на въпросите не ми казвай че съм прост щото не искам разни тарикати да ме крадат.

Коментар

Горанов не ми се пада никакъв.То е ясно че повечето в този форум работите в тия фондове и затова е тоя вой.Преди малко Менда обясни че ще ми даде правото да избирам.Избора мога да го направя и една година преди пенсия след като знам каква пенсия ще имам и в единия и в другия случай.Ти като специалист искам да ми отговориш на следните въпроси.
                        1.Ако избера частен фонд и ми определят примерно 200 кинта пожизнена пенсия ще ми я плащат ли когато парите по партидата свършат а аз не съм умрял.
                        2.Да предположим че вече съм пенсионер примерно от пет години.Определена ми е пожизнена пенсия от частен фонд 200 кинта.Става срив на борсата или гръмват децекатата на няколко държави.Останалите ми пари по партидата се сриват да речем с 25%.Ще ми плащат ли пенсията?
                        И в двата случая частния фонд откъде ще вземе пари да ми плаща?
                        Прост народ - слаба държава !

Коментар

Не бива да манипулираш хората воден от омразата си към Бойко.И аз не го харесвам но в случая мисля като него.
                          Демек, не мислиш Както прави Бойко обикновено

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            Защо ти е частна здравна застраховка от Алианц? Има си държава нали си плащаш осигуровките или нещо не им се доверяваш а?
                            Казах ясно искам закона да ми даде възможност за избор.Това ми е ценното.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Хайде да се включа и аз с едно непрофесионално мнение.
                              То и не мога да разбера как така зрели хора, голяма част професионалисти, съвсем сериозно обсъждате един откровен опит за ИЗМАМА!!!!!

Хора, задачата на ГЕРБ е да отмъкнат една част от парите в ПФ и да запълнят дупката в бюджета на НОИ догодина. Нищо друго. Да измамят българите, особено по-простите от вас. Ще има едномесечен срок да потвърдиш. че парите ти остават в еди кой си фонд, иначе ги взема държавата. И понеже голяма част от стадото няма да си направи този труд, то ще му вземат паричките.
                              Гигов ти си пенсионер и тоя проблем не те засяга.Не бива да манипулираш хората воден от омразата си към Бойко.И аз не го харесвам но в случая мисля като него.

Коментар

• Първоначално изпратено от andulinishe Разгледай мнение
                                точно това ще се случи, за съжаление
                                А ако не се случи ще се извиниш ли?

Коментар

Working...
                                X