Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКакво казаха Бойко и Менда и кой е Пламен Димитров?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАгента Камен е пример в моя живот какво не трябва да бъда.
Айде не бързай нека гласуват и ще разберем ако стане както казваш веднага съм против но ако стане както казаха Бойко Менда и Пламен димитров ще се извиниш ли?
Ако има грабеж аз съм първия който ще възстане.Бъди малко търпелив само няколко часа и ще разберем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗащото вариантът на Черешаров няма нищо общо с моя.
Защото грабежът е целенасочен.
Защото в първоначалния вариант прехвърлянето не беше обвързано със срок, а в крайния го обвързаха.
Защото Преди 2 дни Каролев на догатки и слухове предположи какво ще се случи, а сега в последния вариант то се случва.
Айде не бързай нека гласуват и ще разберем ако стане както казваш веднага съм против но ако стане както казаха Бойко Менда и Пламен димитров ще се извиниш ли?
Ако има грабеж аз съм първия който ще възстане.Бъди малко търпелив само няколко часа и ще разберем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе приемам така да се говори.Ти си разумен човек.Имаш ли доказателства за това?
За мен предложението е разумно и първа крачка в правилната посока.Втората крачка е пълната свобода.Дали е възможа обаче.Все пак нашите родители трябва да получават пенсии от някъде,Ти предложи един разумен вариат сега защо се държиш неразумно?
Защото грабежът е целенасочен.
Защото в първоначалния вариант прехвърлянето не беше обвързано със срок, а в крайния го обвързаха.
Защото Преди 2 дни Каролев на догатки и слухове предположи какво ще се случи, а сега в последния вариант то се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБойко няма предложение.
Бойко е казал на малоумниците - Пари нема, действайте.
Фасул Черешаров решава че може да барне едни пари на готово. Прави глупав законопроект, който по всяка вероятност ще му изяде главата. Това е!
За мен предложението е разумно и първа крачка в правилната посока.Втората крачка е пълната свобода.Дали е възможа обаче.Все пак нашите родители трябва да получават пенсии от някъде,Ти предложи един разумен вариат сега защо се държиш неразумно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБойко няма предложение.
Фасул Черешаров решава че може да барне едни пари на готово. Прави глупав законопроект, който по всяка вероятност ще му изяде главата. Това е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗащо смяташ че Бойко не мисли?И какво имаш против предложението му?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДемек, не мислиш Както прави Бойко обикновено
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеПрост народ - слаба държава !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГоранов не ми се пада никакъв.То е ясно че повечето в този форум работите в тия фондове и затова е тоя вой.Преди малко Менда обясни че ще ми даде правото да избирам.Избора мога да го направя и една година преди пенсия след като знам каква пенсия ще имам и в единия и в другия случай.Ти като специалист искам да ми отговориш на следните въпроси.
1.Ако избера частен фонд и ми определят примерно 200 кинта пожизнена пенсия ще ми я плащат ли когато парите по партидата свършат а аз не съм умрял.
2.Да предположим че вече съм пенсионер примерно от пет години.Определена ми е пожизнена пенсия от частен фонд 200 кинта.Става срив на борсата или гръмват децекатата на няколко държави.Останалите ми пари по партидата се сриват да речем с 25%.Ще ми плащат ли пенсията?
И в двата случая частния фонд откъде ще вземе пари да ми плаща?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе бива да манипулираш хората воден от омразата си към Бойко.И аз не го харесвам но в случая мисля като него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЗащо ти е частна здравна застраховка от Алианц? Има си държава нали си плащаш осигуровките или нещо не им се доверяваш а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХайде да се включа и аз с едно непрофесионално мнение.
То и не мога да разбера как така зрели хора, голяма част професионалисти, съвсем сериозно обсъждате един откровен опит за ИЗМАМА!!!!!
Хора, задачата на ГЕРБ е да отмъкнат една част от парите в ПФ и да запълнят дупката в бюджета на НОИ догодина. Нищо друго. Да измамят българите, особено по-простите от вас. Ще има едномесечен срок да потвърдиш. че парите ти остават в еди кой си фонд, иначе ги взема държавата. И понеже голяма част от стадото няма да си направи този труд, то ще му вземат паричките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andulinishe Разгледай мнениеточно това ще се случи, за съжаление
Коментар
Коментар