IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
    Търси се финансов министър .
    На какъв стандарт трябва да отговаря ...., то 63А беше як... нищо , че бате Пешо му бил малък тока..

Защита на електрическата верига
    Термомагнитните автоматични прекъсвачи (MSB) Еднополюсни имат работен диапазон от 6 до 63 А, висока разривна способност. Отговарят на международния стандарт IEC60947-2 и европейски стандарт EN60898.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      или резервна държава..
      Паразитите си търсят нов приемник
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
        какво му е на сегашния - не стига че ти прави шоу и държи в напрежение?
        В момента такъв няма !

Коментар

• какво му е на сегашния - не стига че ти прави шоу и държи в напрежение?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Търси се финансов министър .
            или резервна държава..

Коментар

• Търси се финансов министър .

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Това е нещо ново, което никъде го няма черно на бяло.
                Ако стане така аз съм абсолютно ОК.
                Ако се отворят и индивидуални партиди в НОИ, съм отново абсолютно ОК.
                Ако се създаде държавен фонд по ДЗПО съм 3 пъти ОК.
                Ако този фонд има по-конкурентни такси си е направо слънце.
                Нооооо, аз ще си остана в ИНГ
                +++
                Тия дни идвам при теб ....и водя още трима
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                  Въпросът е дали ИНГ ще останат в България, след тази бъркотия.
                  ИНГ са били подлагани през годините на много по-големи бъркотии български. Повервай ми!!!
                  За тях това е просто бизнес

Коментар

• Въпросът е дали ИНГ ще останат в България, след тази бъркотия.

А защо точно до Март се отлагат - някой задава ли си този въпрос?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Въпросът е дали ИНГ ще останат в България, след тази бъркотия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                        Като е манипулация ще дадеш ли линк със законопроекта. Щото на сайта на парламента всички останали законопроекти ги има, но съвсем случайно само този го няма. Защо ли?
                        Аз имам един линк, ама не знам кой вариант на ГЕРБ е, защото този може да е предпоследен? Този е от вчера.

ftp://193.109.55.85/18_12_2014/453-0...DOO%202015.PDF

търсиш поправките за чл.46 от КСО.

Коментар

• Не се знае КОЙ накара министъра с мозък като на горила да бърза толкова и да напира да прокара текстчето си, но аз му благодаря, за възможността да напазарувам на хубави цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Никой не си служи с изчисления а твърди че ще ми откраднат парите и че ще ме карат да се редя на опашки ако искам да остана в УПФ.И Бойко и Менда казаха че това е лъжа и манипулация.
                            Като е манипулация ще дадеш ли линк със законопроекта. Щото на сайта на парламента всички останали законопроекти ги има, но съвсем случайно само този го няма. Защо ли?

Коментар

Ти досега освен квалификации и обиди имаш ли един разумен довод в полза на твоето твърдение?Отговори ми на въпросите не ми казвай че съм прост щото не искам разни тарикати да ме крадат.
                              Това не е нито квалификация , нито обида към теб Пешо .

ТОВА Е ДИАГНОЗА !

Всъщност аз съм изложил доста аргументи но или не ги разбираш или профанизираш .

Всъщност ти не си инвеститор , а синдикалист , нали ?

Коментар

Казват че няма да ходя никъде ако искам да си запазя нещата както са в момента.Ще трябва да отида някъде обаче ако реша да отида в НОИ. Правото ми на избор е докато стигна пенсия.

Коментар

Working...
                                X