IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от velchev Разгледай мнение
    Не само това, но и държавата се занимава с дейността "събиране на пари от клиентите". За тебе остава неприятното задължение да чопнеш 5% от сметките им.
    Не само това ами плаши и не плащащите със затвор

Коментар

• Не е ли време да се покаже червен картон на черешаря, как мислите ?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Принципно се прав, аз съм за много по-строги регулации на ПФ. Дори при сегашното си положение обаче са много по-добри от НОИ, където целта е да вземем сега едни пари и да поемем за бъдеще ангажименти, които на можем да изпълним.
        Щом смяташ че са по добри седи си в тях.Аз не смятам и не искам да съм крепостен

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Аз не го разбирам така бизнеса. Държава да ти праща задължителни "клиенти" защото.... ами така.... защото.
          Не само това, но и държавата се занимава с дейността "събиране на пари от клиентите". За тебе остава неприятното задължение да чопнеш 5% от сметките им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Хахах, а до тогава ще откраднем едни пари. Да не сме луди да спираме корупция, контрабанда и сив сектор
            Да живее честния български частник и национално отговорен капитал дето не ще да плаща 340 лева заплати и държи работниците като роби и без зъби

Коментар

Прав си, има много проблеми, но тази реформа е една малка първа стъпка в правилната посока. Внася се повече свобода в системата, крайно необходимо. Има много друго да се оправи, но все от някъде трябва да се започне. Окуражаващо е, че правителството намира сили да тръгне срещу такива големи корпоративни интереси. Същевременно, явно държавата е в наистина драматично финансово състояние, за да посмеят да направят това. От хората в инвестор, които са против ми се гади. Трябва да слязат от високия си морален подиум, където се считат за връх на интелектуалната пирамида в България, и да си дадат сметка, че защитават бизнес модел по-грозен и от "застрахователите" на 90те!
              Много точно казано.Само че тук лицето известно като драгалевски крадлив мангал ни стовари държавната бухалка в главите.А хора които защитават крадливи олигарси си заслужават участта.И аз искам ей така със закон държавата зда задължи всички българи да ми превеждат месечно по 20 стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение

ПП. Ако се стигне до катастрофално положение, гарантирам ти, че изход бързо ще се намери. Например ще се въведе смъртно наказание за корупция, контрабанда, ще бъде разгромен сивият сектор, ще бъдат забранени обществените поръчки, генериращи огромни загуби за държавата и пр. Това са десетки милиарди свежи пари за хазната. Мъдрият народ е казал, че едно нещо за да се оправи, първо трябва да се развали напълно.
                Хахах, а до тогава ще откраднем едни пари. Да не сме луди да спираме корупция, контрабанда и сив сектор

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Мошеник до мошеника и тарикат до тариката мила моя майно льо
                  Много си гръмогласен днес, колкото и да се напъваш няма да го докараш до нивото на тарикатите

Коментар

• Бравос Доне.Тоя работи за тия мошеници те затова е заревал.Бизнеса отече

Moсквичов, ти тотално си истрещял

Колко си далеч от истината с какво се занимавам

Седи си на село там ти е мястото

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Мюлюционер до мюлюционера, мила моя майно ле!
                      Мошеник до мошеника и тарикат до тариката мила моя майно льо

Коментар

НОИ-МОИ, няма значение, дали съществуват или не - пенсии винаги ще се изплащат. Причините са десетки, но аз ще се задоволя само с една. Пенсионерите в България са над 2,5 млн. Това са гласоподаватели два пъти и нещо повече от гласовете на всички цигани и турци, взети заедно.
                        А ти си дръж парите при частните бандити, твоя си работа, никой не може да те задължи да отидеш в НОИ. Сигурно ще ти е чудно защо получаваш пенсия с 28% по-малка от другите, но както се казва в един готин виц "Ние ви предупредихме!"

ПП. Ако се стигне до катастрофално положение, гарантирам ти, че изход бързо ще се намери. Например ще се въведе смъртно наказание за корупция, контрабанда, ще бъде разгромен сивият сектор, ще бъдат забранени обществените поръчки, генериращи огромни загуби за държавата и пр. Това са десетки милиарди свежи пари за хазната. Мъдрият народ е казал, че едно нещо за да се оправи, първо трябва да се развали напълно.
                        Бравос Доне.Тоя работи за тия мошеници те затова е заревал.Бизнеса отече.

Коментар

• Mito Karamitov

Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                          А НОИ няма как да фалира, дори да фалира държавата.

Железен си Доне по-голяма глупост не бях чувал но си прав

не може да фалира то вече е ФАЛИРАЛО
                          НОИ-МОИ, няма значение, дали съществуват или не - пенсии винаги ще се изплащат. Причините са десетки, но аз ще се задоволя само с една. Пенсионерите в България са над 2,5 млн. Това са гласоподаватели два пъти и нещо повече от гласовете на всички цигани и турци, взети заедно.
                          А ти си дръж парите при частните бандити, твоя си работа, никой не може да те задължи да отидеш в НОИ. Сигурно ще ти е чудно защо получаваш пенсия с 28% по-малка от другите, но както се казва в един готин виц "Ние ви предупредихме!"

Коментар

А НОИ няма как да фалира, дори да фалира държавата.
                            Мюлюционер до мюлюционера, мила моя майно ле!

Коментар

Кой, мой, твой, това е положението. Ъпдейтвайте CV-тата и почвайте да си търсите нова работа.
                              ++++++++++++++++++++++

Коментар

• Карлос, ами да не предпазят хората и с други национализации.Първо БФБ, после Здравната Каса, сега това..Те нали са милиционерчета, да не ги предпазят и със Белене и репресии

Коментар

Working...
                                X