IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    ИНГ са били подлагани през годините на много по-големи бъркотии български. Повервай ми!!!
    За тях това е просто бизнес
    Понеже твърдиш че си в ИНГ.Тия дни получи ли едно писмо от тях в което ти съобщават че след Нова Година стават енен.Щото 2008г ги спаси холандското правителство и ЕК.Сега се престуктурират и Пенсионното дружество се отделя.И бъди честен.Жалко че жена ми го е изхвърлила.Останал е само плика току що я питах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
      Като е манипулация ще дадеш ли линк със законопроекта. Щото на сайта на парламента всички останали законопроекти ги има, но съвсем случайно само този го няма. Защо ли?
      Пусни си сутрешния блок на Нова телевизия там Менда каза всичко.Пусни си и сутрешния блок на канал 1 там Пламен Димитров каза всичко.
      Ако си фен на агент Камен няма смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Пешо, аз съм достатъчно компетентен като погледна портфейла на фонда си да видя с колко ме крадат там и с колко в НОИ. В момента при еднакви вноски разликата в пенсиите е 1-2 в полза на ПФ, ако държавата не дотира НОИ отива 1-3. Пак ти казвам, в момента на пенсиониране ще имам 60-80 % от парите, които съм внесъл в реално изражение. Това не ми харесва, искам да са над 100 %, но такъв е живота. Сега като сравниш пенсиите излиза, че НОИ ми краде 70 % от вноските, така че от мен пари няма да видят.
        Виж сега аз не те агитирам да ходиш в НОИ.Аз искам ти да имаш право на избор.Щом ти харесва във фонд оставаш си там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
          Национализация? Ще ти кажа само, че там, където живее белият човек цели сектори от икономиката са държавни. Една държава, която няма много печелвиш собствен бизнес, пиши я бегала. Невъзможно е държавата да покрива харчовете си само от преки и косвени данъци, акцизи и глоби. При това без нужната събираемост.
          А в нашата мила Татковина, дори и държавните предприятия, които съществуват, гледат да ги фалират, за да могат да ги продадат за 1 лев, а половината от останалите пари да получат под масата и да ги сложат в джоба си. Така хазната загуби стотици милиарди лева / повтарям с т о т и ц и, при това много!/ С тези пари и без загубите от липсата на печелещи държавни предприятия, България щеше да бъде в първата половина по богатство и стандарт в Европа, а българите - с над средни за Европа доходи.
          Хайде, продължавайте да следвате лобистите, платения журналистически крясък, работете активно за корпоративните интереси и в същото време продължавайте да мърморите колко са лоши управниците. Само че, те просто са едни от нас.
          Хмъ-хмъъъ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            ING ли няма да съществува???
            Престуктурира ги Европейската комисия отделят ги от банката май не помня вече.И няма да се казват инг а енен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Няма как да стане щото съм принуден да плащам на мошеници.Ако се осигурявам в НОИ цял живот а ти в частен фонд тогава може да сравняваме.Но резултата няма да ти хареса.като видиш 25,65 лева пенсия ти а моята 1000 лева
              Пешо, аз съм достатъчно компетентен като погледна портфейла на фонда си да видя с колко ме крадат там и с колко в НОИ. В момента при еднакви вноски разликата в пенсиите е 1-2 в полза на ПФ, ако държавата не дотира НОИ отива 1-3. Пак ти казвам, в момента на пенсиониране ще имам 60-80 % от парите, които съм внесъл в реално изражение. Това не ми харесва, искам да са над 100 %, но такъв е живота. Сега като сравниш пенсиите излиза, че НОИ ми краде 70 % от вноските, така че от мен пари няма да видят.

Коментар

• Bond009

Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
                Карлос, ами да не предпазят хората и с други национализации.Първо БФБ, после Здравната Каса, сега това..Те нали са милиционерчета, да не ги предпазят и със Белене и репресии
                Национализация? Ще ти кажа само, че там, където живее белият човек цели сектори от икономиката са държавни. Една държава, която няма много печелвиш собствен бизнес, пиши я бегала. Невъзможно е държавата да покрива харчовете си само от преки и косвени данъци, акцизи и глоби. При това без нужната събираемост.
                А в нашата мила Татковина, дори и държавните предприятия, които съществуват, гледат да ги фалират, за да могат да ги продадат за 1 лев, а половината от останалите пари да получат под масата и да ги сложат в джоба си. Така хазната загуби стотици милиарди лева / повтарям с т о т и ц и, при това много!/ С тези пари и без загубите от липсата на печелещи държавни предприятия, България щеше да бъде в първата половина по богатство и стандарт в Европа, а българите - с над средни за Европа доходи.
                Хайде, продължавайте да следвате лобистите, платения журналистически крясък, работете активно за корпоративните интереси и в същото време продължавайте да мърморите колко са лоши управниците. Само че, те просто са едни от нас.
                Last edited by Дон Карлос; 19.12.2014, 15:19.

Коментар

• Абе, Владо Горанов ще подава ли оставка?
                  Ако подаде ще стане мазало, май, май.
                  Не виждам какъв е зора днес да стане това.
                  Имат ваканция, да променят малко, че и повече текстовете и ще е ОК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                    Стига бе кого плашите с тия въшливи 4% на изборите и начело с дърта комунистка

Прав си Селчо така и Черешката каза оня ден
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Ами точно това смятам да направя, след 30-40 г. като се пенсионерам ще си сравним пенсиите
                      Няма как да стане щото съм принуден да плащам на мошеници.Ако се осигурявам в НОИ цял живот а ти в частен фонд тогава може да сравняваме.Но резултата няма да ти хареса.като видиш 25,65 лева пенсия ти а моята 1000 лева

Коментар

• Стига бе кого плашите с тия въшливи 4% на изборите и начело с дърта комунистка

Прав си Селчо така и Черешката каза оня ден

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Вие гербаджиите скоро ще трябва да го правите като гледам
                          Стига бе кого плашите с тия въшливи 4% на изборите и начело с дърта комунистка.

Коментар

Да живее честния български частник и национално отговорен капитал дето не ще да плаща 340 лева заплати и държи работниците като роби и без зъби
                            Бате Пешо, този дето плаща по 340 лева ще си остане. Повервай ми!!! Зъбите са друга бира, за едни пари откраднати по-рано

Коментар

Щом смяташ че са по добри седи си в тях.Аз не смятам и не искам да съм крепостен
                              Ами точно това смятам да направя, след 30-40 г. като се пенсионерам ще си сравним пенсиите

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Не е ли време да се покаже червен картон на черешаря, как мислите ?
                                Ми ако можеш покажи му.

Коментар

Working...
                                X