Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Владислав Горанов
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеКато е манипулация ще дадеш ли линк със законопроекта. Щото на сайта на парламента всички останали законопроекти ги има, но съвсем случайно само този го няма. Защо ли?
Ако си фен на агент Камен няма смисъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПешо, аз съм достатъчно компетентен като погледна портфейла на фонда си да видя с колко ме крадат там и с колко в НОИ. В момента при еднакви вноски разликата в пенсиите е 1-2 в полза на ПФ, ако държавата не дотира НОИ отива 1-3. Пак ти казвам, в момента на пенсиониране ще имам 60-80 % от парите, които съм внесъл в реално изражение. Това не ми харесва, искам да са над 100 %, но такъв е живота. Сега като сравниш пенсиите излиза, че НОИ ми краде 70 % от вноските, така че от мен пари няма да видят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеНационализация? Ще ти кажа само, че там, където живее белият човек цели сектори от икономиката са държавни. Една държава, която няма много печелвиш собствен бизнес, пиши я бегала. Невъзможно е държавата да покрива харчовете си само от преки и косвени данъци, акцизи и глоби. При това без нужната събираемост.
А в нашата мила Татковина, дори и държавните предприятия, които съществуват, гледат да ги фалират, за да могат да ги продадат за 1 лев, а половината от останалите пари да получат под масата и да ги сложат в джоба си. Така хазната загуби стотици милиарди лева / повтарям с т о т и ц и, при това много!/ С тези пари и без загубите от липсата на печелещи държавни предприятия, България щеше да бъде в първата половина по богатство и стандарт в Европа, а българите - с над средни за Европа доходи.
Хайде, продължавайте да следвате лобистите, платения журналистически крясък, работете активно за корпоративните интереси и в същото време продължавайте да мърморите колко са лоши управниците. Само че, те просто са едни от нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеING ли няма да съществува???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНяма как да стане щото съм принуден да плащам на мошеници.Ако се осигурявам в НОИ цял живот а ти в частен фонд тогава може да сравняваме.Но резултата няма да ти хареса.като видиш 25,65 лева пенсия ти а моята 1000 лева
Коментар
-
Bond009
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеКарлос, ами да не предпазят хората и с други национализации.Първо БФБ, после Здравната Каса, сега това..Те нали са милиционерчета, да не ги предпазят и със Белене и репресии
А в нашата мила Татковина, дори и държавните предприятия, които съществуват, гледат да ги фалират, за да могат да ги продадат за 1 лев, а половината от останалите пари да получат под масата и да ги сложат в джоба си. Така хазната загуби стотици милиарди лева / повтарям с т о т и ц и, при това много!/ С тези пари и без загубите от липсата на печелещи държавни предприятия, България щеше да бъде в първата половина по богатство и стандарт в Европа, а българите - с над средни за Европа доходи.
Хайде, продължавайте да следвате лобистите, платения журналистически крясък, работете активно за корпоративните интереси и в същото време продължавайте да мърморите колко са лоши управниците. Само че, те просто са едни от нас.Last edited by Дон Карлос; 19.12.2014, 15:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеСтига бе кого плашите с тия въшливи 4% на изборите и начело с дърта комунистка
Прав си Селчо така и Черешката каза оня денНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАми точно това смятам да направя, след 30-40 г. като се пенсионерам ще си сравним пенсиите
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВие гербаджиите скоро ще трябва да го правите като гледам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДа живее честния български частник и национално отговорен капитал дето не ще да плаща 340 лева заплати и държи работниците като роби и без зъби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЩом смяташ че са по добри седи си в тях.Аз не смятам и не искам да съм крепостен
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе е ли време да се покаже червен картон на черешаря, как мислите ?
Коментар
Коментар