IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
    Идната година явно ще е много тежка..

Какво ли ще е следващото нещо, което ще национализират тези комунисти?
    фабриките, естествено
    Yeah

Коментар

• Идната година явно ще е много тежка..

Какво ли ще е следващото нещо, което ще национализират тези комунисти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Няма такова абстрактно понятие чуждестранен инвеститор.Ако този инвеститор е фирма която се занимава с производство плаща поне 1000 лева на работник чисто осигурява го на истинската заплата и плаща данъци и осигуровки фирмата е добре дошла.Всичко друго и разни офшорни тарикати да заминават на майната си не ни трябват.
        Ами за какво да идват, като тука обещанията никога не се спазват и правилата на играга се променят всеки ден, според това какво каже задкулисието?

Коментар

Имам разбира се голяма фирма бедно положение.Щом Холансдкото Правителство и ЕК ги спасяват вместо да са на бунището работа е ясна.
          В този ред на мисли, нещо да кажеш за НОИ, а за НЕК, а да.... забравих -Ти не си женен за тях?
          Разни хора, разни идеали по Щастливеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
            Странно, много странно, че има толкова заслепени от омраза хора, които не могат да видят по-далече от носа си.
            Ето в резюме какво се случва. Мнението си е мое, не задължавам никого с него:

1. Преди 14-15 години Иван Костов въвежда сегашният пенсионен модел и го скрепява със закон.
            2. Някой може ли да каже със сигурност дали частните пенсионни фондове не са на свързани с Костов и ДСБ фирми? По-скоро са.
            3. Най-сетне се намира едно правителство, което прави крачка в правилна посока, което осигурява на хората право, а не задължение. И което разбутва гнездото на осите. За мене това е и първа крачка към възмездие, но това е друга тема.
            5. Категорично и ясно се подчертава, че това е само и единствено въпрос на личен избор и принудата се изключва.
            6. Сегашният шеф на ДСБ Радан Кънев скача като ужилен. Защо? Това само потвърждава предположенията в т.2. Явно са накърнени финансовите интереси на ДСБ, Костов и Кънев.
            7. Мигновено са организирани журналисти, протестиращи, цели медии, ръкопашни боеве в телевизиите, форуми, масирани кампании и прочие. Това не става с пари. Това става с много пари. Явно интересите са много значителни и много застрашени.
            8. Това от своя страна говори за не дотам чисти намерения. Иначе защо е тази наглед необяснима ярост?
            9. Очевидно разбутването на гнездото на осите и поставянето на въпроса на дневен ред, бие сериозно по нечии корпоративни интереси, необезпокоявани от нищо и от никой до този момент.
            10. За потърпевшите честни частници от ДСБ, дори само проглеждането на част от бъдещите пенсионери носи сериозни негативи.
            11, 12, 13, 14 и т.н. Но и това стига, за да покаже истинското лице на яростно съпротивляващите се.. Само дето не мисля, че получилите втора пенсия ще бъдат повече от 5-10% от всички частно осигуряващи се. Но със сигурност ще загубят 28% от държавната пенсия. Завинаги.
            Освен това, защо ми се струва, че в частните пенсионни фондове няма гарантирана някаква сума, както в банките? Ако стане гаф, разбира се. А вероятността да стане е огромна. Дано да съм лош пророк.
            Старото си е старо.Браво Доне.Аз не мога да го напиша по добре.Костов и крадливата му клика съсипаха Родината ни.Радан е защитник на мафията.

Коментар

• Горанов добре си е направил сметката - винаги има поне 20-30% идиоти и незаинтересовани, чиито пари ще се прехвърлят на държавата в кратки срокове, пък после ще видим...
              Но, такива сериозни неща не се правят без обсъждане и най-вече анализ.
              Освен това е задължително държавата на база направени анализи да предложи оферта (разписана в закон) с колко по голяма пенсия ще взимаш, ако се осигуряваш само при нея!
              Малко на сватба без подарък са тръгнали. Да не говорим, за идеята на 18 годишна възраст да избереш да си крепостник на НОЙ до живот и да не можеш да го променяш никога, баси и свободната конкуренция, демокрация, ала бала...
              Освен това, ако нямам лична партида ще си огранича вноските до минимум! Да наливаш в каца без дъно и съвсем нищо да не остава за теб идва в повече и на най-големия родолюбец!
              Това предложение е меко казано показателно до колко не се работи с визия за бъдещето в тази страна!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Не знам какво точно пишеше, дали НН или нещо друго. Мога да сканирам и да ти го пратя. И какво искаш да ми кажеш с това. Ти имаш ли идея, каква е структурата на ИНГ Груп по света и че ИНГ банк е само малка част от нея???
                Имам разбира се голяма фирма бедно положение.Щом Холансдкото Правителство и ЕК ги спасяват вместо да са на бунището работа е ясна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                  Аз ще си пусна сутрешния блок. Но проблемът е че чуждестранният инвеститор като види цялата тази "предвидима" политика и заобикаля родината ни на километри. На това ли ръкопляскаш ти?
                  Няма такова абстрактно понятие чуждестранен инвеститор.Ако този инвеститор е фирма която се занимава с производство плаща поне 1000 лева на работник чисто осигурява го на истинската заплата и плаща данъци и осигуровки фирмата е добре дошла.Всичко друго и разни офшорни тарикати да заминават на майната си не ни трябват.

Коментар

Пусни си сутрешния блок на Нова телевизия там Менда каза всичко.Пусни си и сутрешния блок на канал 1 там Пламен Димитров каза всичко.
                    Ако си фен на агент Камен няма смисъл.
                    Аз ще си пусна сутрешния блок. Но проблемът е че чуждестранният инвеститор като види цялата тази "предвидима" политика и заобикаля родината ни на километри. На това ли ръкопляскаш ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Между другото, ей така коментирайки кражбата на пенсионните вноски, до колкото съм запознат безпроблемно мина затвора за осигурителни вноски. Или???
                      Мисля че не. Няма такъв законопроект, не виждам как ще са го гласували. Но иначе, да, покрай шумотевицата около "тихата национализация", никой не коментира затвора, което означава че вероятно ще мине.

Коментар

Понеже твърдиш че си в ИНГ.Тия дни получи ли едно писмо от тях в което ти съобщават че след Нова Година стават енен.Щото 2008г ги спаси холандското правителство и ЕК.Сега се престуктурират и Пенсионното дружество се отделя.И бъди честен.Жалко че жена ми го е изхвърлила.Останал е само плика току що я питах.
                        Не знам какво точно пишеше, дали НН или нещо друго. Мога да сканирам и да ти го пратя. И какво искаш да ми кажеш с това. Ти имаш ли идея, каква е структурата на ИНГ Груп по света и че ИНГ банк е само малка част от нея???

Коментар

• Странно!

Странно, много странно, че има толкова заслепени от омраза хора, които не могат да видят по-далече от носа си.
                          Ето в резюме какво се случва. Мнението си е мое, не задължавам никого с него:

1. Преди 14-15 години Иван Костов въвежда сегашният пенсионен модел и го скрепява със закон.
                          2. Някой може ли да каже със сигурност дали частните пенсионни фондове не са на свързани с Костов и ДСБ фирми? По-скоро са.
                          3. Най-сетне се намира едно правителство, което прави крачка в правилна посока, което осигурява на хората право, а не задължение. И което разбутва гнездото на осите. За мене това е и първа крачка към възмездие, но това е друга тема.
                          5. Категорично и ясно се подчертава, че това е само и единствено въпрос на личен избор и принудата се изключва.
                          6. Сегашният шеф на ДСБ Радан Кънев скача като ужилен. Защо? Това само потвърждава предположенията в т.2. Явно са накърнени финансовите интереси на ДСБ, Костов и Кънев.
                          7. Мигновено са организирани журналисти, протестиращи, цели медии, ръкопашни боеве в телевизиите, форуми, масирани кампании и прочие. Това не става с пари. Това става с много пари. Явно интересите са много значителни и много застрашени.
                          8. Това от своя страна говори за не дотам чисти намерения. Иначе защо е тази наглед необяснима ярост?
                          9. Очевидно разбутването на гнездото на осите и поставянето на въпроса на дневен ред, бие сериозно по нечии корпоративни интереси, необезпокоявани от нищо и от никой до този момент.
                          10. За потърпевшите честни частници от ДСБ, дори само проглеждането на част от бъдещите пенсионери носи сериозни негативи.
                          11, 12, 13, 14 и т.н. Но и това стига, за да покаже истинското лице на яростно съпротивляващите се.. Само дето не мисля, че получилите втора пенсия ще бъдат повече от 5-10% от всички частно осигуряващи се. Но със сигурност ще загубят 28% от държавната пенсия. Завинаги.
                          Освен това, защо ми се струва, че в частните пенсионни фондове няма гарантирана някаква сума, както в банките? Ако стане гаф, разбира се. А вероятността да стане е огромна. Дано да съм лош пророк.

Коментар

• Между другото, ей така коментирайки кражбата на пенсионните вноски, до колкото съм запознат безпроблемно мина затвора за осигурителни вноски. Или???

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              Законопроекта къде е , след като не е на сайта на НС , както е по правилник !?

Какво е казала дедесарката Мента и синдикалиста начело на схема за избягване на данъчно облагане знаем !
                              Там си е, още преди седмица беше качен, както си е по правилник. Да четат хората и да се запознават с законопроекта.

Коментар

• Законопроекта къде е , след като не е на сайта на НС , както е по правилник !?

Какво е казала дедесарката Мента и синдикалиста начело на схема за избягване на данъчно облагане знаем !

Коментар

Working...
                                X