IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Владислав Горанов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Вие гербаджиите скоро ще трябва да го правите като гледам
    Аз бате даже не живея в България. Само искам да си купя евтини акции. От друга страна селските момчета от УНСС много ме дразнят, и бих се радвал да гризнат дръвцето, още повече, че са паразитни. Така че, ако мине вота, хем ще спечеля пари, хем една несправедливост ще изчезне. Какво по-хубаво!
    Custodite sortem vestram

Коментар

• От 14 години, от костовото правителство демек, десетина частни компании получават всеки месец по 5% от доходите на поне милион български граждани, за да въртят с тях бизнес. Хората бяха задължени със закон да ги хрантутят. Задължени!!!

Днешните промени в КСО поправят точно това безумие. Ама не, перспективата от този милион дори няколко стотин души да се преместят в държавния фонд предизвиква такава истерия. Не ще да е особено стабилен бизнесът, който се плаши от подобна промяна.

Съвсем е ясно и КОЙ дирижира тоя вой по въпроса измежду оскубаните журналя.

И много е компрометиращо за така наречените реформатори да бранят интересите на няколко частни компании. Не че много хора са се залъгвали, че те ще защитават интересите на държавата, но поне да го бяха упоменали в предизборната си програма.
      Факт е, че точно така наричания тук Черешаров с предложението си удря по Пеевски, ноооо кой видял, видял ... останалите да трамбоват по жълтите павета и да се жалват после, че малко били ...
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Кой, мой, твой, това е положението. Ъпдейтвайте CV-тата и почвайте да си търсите нова работа.
        Вие гербаджиите скоро ще трябва да го правите като гледам

Коментар

Кой, мой, твой, това е положението. Ъпдейтвайте CV-тата и почвайте да си търсите нова работа.
          Тц, не съм от тази банда, от друга съм
          Проблемат ти май е, че и ти си от бандата ГЕРБ

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Държавата си има БНБ и КФН, те са тези, които трябва да се справят с проблема, а не НОИ. Истинският проблем в случая е, че Бойко открито демонстрира, че е човек на КОЙ.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
              Разбира се, че само в една посока! Това е опит на държавата да предпази хората от разочарованието КТБ 2, Първа частна банка 3 и пр. Никой никого не задължава с нищо. Само се дава възможност на хората да се спасят от скрепената със закон мошеническа клопка, която съществува вече почти само в България от 15 г. Ако върнем лентата назад, преди 15 г. на власт беше "финансистът" и бандита Костов. Може и да бъркам, не съм сигурен.
              Пак подчертавам - никой никого с нищо не задължава. Може и лев да не премине от частния фонд към НОИ. Българите доказаха, че страдат от глупост и лакомия. Справка - примамването с високи лихви от КТБ.
              А НОИ няма как да фалира, дори да фалира държавата.
              Държавата си има БНБ и КФН, те са тези, които трябва да се справят с проблема, а не НОИ. Истинският проблем в случая е, че Бойко открито демонстрира, че е човек на КОЙ.

Коментар

• А НОИ няма как да фалира, дори да фалира държавата.

Железен си Доне по-голяма глупост не бях чувал но си прав

не може да фалира то вече е ФАЛИРАЛО

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                  Същевременно, явно държавата е в наистина драматично финансово състояние, за да посмеят да направят това.

ако го направят как според теб ще дойдат парите в близко време ?
                  Те така или иначе няма да дойдат от там, от където загатваш. От там пари не идват. Това е като черна дупка, може да влезе, но никой не знае, дали и кога може да излезе.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• dex

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    По-скоро НОИ

Карлос, ами що не дадат право да се откажем от НОИ и всичко да местим във фондове? Много странно го разбирате този избор, само в една посока
                    Разбира се, че само в една посока! Това е опит на държавата да предпази хората от разочарованието КТБ 2, Първа частна банка 3 и пр. Никой никого не задължава с нищо. Само се дава възможност на хората да се спасят от скрепената със закон мошеническа клопка, която съществува вече почти само в България от 15 г. Ако върнем лентата назад, преди 15 г. на власт беше "финансистът" и бандита Костов. Може и да бъркам, не съм сигурен.
                    Пак подчертавам - никой никого с нищо не задължава. Може и лев да не премине от частния фонд към НОИ. Българите доказаха, че страдат от глупост и лакомия. Справка - примамването с високи лихви от КТБ.
                    А НОИ няма как да фалира, дори да фалира държавата.

Коментар

• Същевременно, явно държавата е в наистина драматично финансово състояние, за да посмеят да направят това.

ако го направят как според теб ще дойдат парите в близко време ?
                      Last edited by Mito Karamitov; 19.12.2014, 14:32.

Коментар

Фискалист, ти се правиш на ударен. Това не избор, което те се опитват да направят. Опитват се да измъкнат парите на хората, да ги изхарчат за няма 1 година, а след тях и потоп.
                        Аз не работя в сектора, нито го защитавам - има си редица проблеми. Ти се отклоняваш от темата в стил-ама вие що биете негрите.
                        Прав си, има много проблеми, но тази реформа е една малка първа стъпка в правилната посока. Внася се повече свобода в системата, крайно необходимо. Има много друго да се оправи, но все от някъде трябва да се започне. Окуражаващо е, че правителството намира сили да тръгне срещу такива големи корпоративни интереси. Същевременно, явно държавата е в наистина драматично финансово състояние, за да посмеят да направят това. От хората в инвестор, които са против ми се гади. Трябва да слязат от високия си морален подиум, където се считат за връх на интелектуалната пирамида в България, и да си дадат сметка, че защитават бизнес модел по-грозен и от "застрахователите" на 90те!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

Поне НОИ не е частна собственост. Не, че го защитавам. Просто не виждам защо изместваш разговора. Повтарям, ясно ми е, че си пазите хляба. Разбирам. Ама много рекетьорско бе! В България хората са закрепостени с тези частни фондове, поне да имат свобода да се махат ако искат! Нима не е честно?
                          Принципно се прав, аз съм за много по-строги регулации на ПФ. Дори при сегашното си положение обаче са много по-добри от НОИ, където целта е да вземем сега едни пари и да поемем за бъдеще ангажименти, които на можем да изпълним.

Коментар

Поне НОИ не е частна собственост. Не, че го защитавам. Просто не виждам защо изместваш разговора. Повтарям, ясно ми е, че си пазите хляба. Разбирам. Ама много рекетьорско бе! В България хората са закрепостени с тези частни фондове, поне да имат свобода да се махат ако искат! Нима не е честно?
                            Фискалист, ти се правиш на ударен. Това не избор, което те се опитват да направят. Опитват се да измъкнат парите на хората, да ги изхарчат за няма 1 година, а след тях и потоп.
                            Аз не работя в сектора, нито го защитавам - има си редица проблеми. Ти се отклоняваш от темата в стил-ама вие що биете негрите.

Коментар

• Аз не го разбирам така бизнеса. Държава да ти праща задължителни "клиенти" защото.... ами така.... защото.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

НОИ що не се опита да привлича по нормален начин клиенти?
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X