If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре, аз съм съгласна да се организираме и да се видим някъде, като предлагам да определим ден и час и да го обявим във форума. Предполагам че повечето хора са на работа затова да определим час след работно време - да кажем около 17.00 и място някъде в центъра, където можем да говорим Или събота или неделя. Дайте и други предложения.
Радвам се, че и други мислят че само с жалване във форума нещата няма да се променят.Предлагам да изчакаме още ден - два за да могат повече хора да прочетът това и да решим кога и къде да се видим .
Само с писане във форума ще е трудно и бавно, струва ми се че повечето от вас ползват служебен интернет :-)
Коментар
Дядо Ви от Каспичан
GKZL
От много време Ви се кефя: хем недоволни и прецакани, хем някой друг да свърши работата- яка българска постсоциалистическа патология. И резултатът е налице : отново сте вътре средно с по минимум 16000лв./средният номинал е 100000лв хо.20 минус сегашната стойност 100000лв.х0.04/, т.е за при сегашните заплати всеки от вас ще работи 4 години за тази сума , а пък за да спести тези пари - минимум 10г , обаче никой не иска да си жертва 5-6 часа от и някой друг лев от "скъпоценното време" и "средства" за общите интереси. Някой социален психолог може да направи дисертация от вашия случай с тема нещо от рода на "Социална патология на общото действие в България". Давайте -още хленч му е майката...
Коментар
mari
GKZL
Участвувам във форума от1: възмущение от двойния стандарт на управляващите - за едни да има за други да няма ,при едни и същи правни основания и 2:вярвам , че ако не си отстояваме правата ,ще се отнасят към нас като с буклуци, точно така както се случва сега .
Към Марто: Имаш ли нещо в предвид - какво трябва да направим? с разни протести и подобни неща май нестава. Само еуфорията е голяма в момента и всяко чудо за три дни. А и кой ще ни чуе кучетата си лаят керванът си върви. Може би трябва да ги съдим или да се оплачем на Омбусмена???? Или на Арменския поп.
Не . БФБ пита Икономическата комисия как да ги продава а тя прехвърли въпроса към Мин съвет който пък иска поправки в законите но има само един законопроект - този на Церовски и всичко се върти в омагиосан кръг . Втози форум са участвали над 50 човека по повече от един път откакто БФБ спря търговията с GKZL днес ги броих но реална полза няма . Явно имаме достъп до информация която не се публикува (днес се знае какво е станало вчера в НС без да има инф. в медиите )но не ни стиска да направим нещо - дори и да няма никакъв ефект. Сигурен съм , че до нова година нищо няма да се случи
за по нататък не знам.
Коментар