IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GKZL

утре сигурно ще знам. водеща по законопроекта е правната комисия а там след намесата на М.М. изобщо не го разглеждаха.

Коментар

• GKZL

Някой знае ли как са се развили събитията в икономическата комисия около предложението за изменение на закона за компесаторките от лихвоточки - беше в дневния ред от днес - дали са го обсъждали и какво са решили?

Коментар

• GKZL

Koga nai setne 6te se ispulni sakona i GKZL 6te se priravnjat na borsata sdrugite instrumenti- sa6to ne gi puskat sa turgovija..

Коментар

• GKZL

Русе. В Русенския районен съд ще започне първото по рода си дело за кражбата на инвестиционни бонове от втората вълна на масовата приватизация, предаде БНР. Искът е заведен срещу Агенцията по приватизация от доцент Веселин Григоров, преподавател в Русенския университет. По данни на Асоциацията на пострадалите от масовата приватизация в Русе измамените в град са между 10 и 15 хиляди, а в цялата страна близо 200 хиляди.

Коментар

• GKZL

Ako Cerovski ili Vasilev pritejavaha GKZL dosega otdavna da se turguvat na BFB, a puk i Garjat ako ima6e da bjaha gi natovarili s takiva prava 4e da sa nai skupi..No v slu4aja sme svideteli na Novijat MORAL- sa6to li postupvat taka s obiknovennite hora..

Коментар

• GKZL

Утре пак ще обсъждат в НС тъпия законопроект но този път в икономическата комисия
              http://www.parliament.bg/?page=csit&...ate=2004-10-27 не мога да разбера кой
              успява да го вкара в дневния ред на комисиите???

Коментар

• AP

Ами, явно нещо се прави с тези GKZL защото аз ги предложих моите на една банка и даже подписахме договор за продажба, но след един ден ми ги върнаха, като излязоха с обяснението, че в момента не вървят на борсата и те видиш ли са се объркали и не обърнали внимание, че са от лихвоточки. Не е така защото госпожата от банката прочете документа няколко пъти, а там ясно пише какви са. Предложиха ми да ми ги изкупят за 0.03 лв на запис. И се питам след като не вървят на борсата защо ще искат все пак да ги изкупуват????? Все пак някой ако знае нещо повече по този въпрос нека го сподели.

Коментар

• AP

Njakoi snae li koi posrednik ima opit s GKZL da se konsultirame s nego,noda e pravil sdelki..

Коментар

• AP

Razbira se, 4e mogat, no za zayavki nad 5000 lv. ti tryabvat 10% cash za garanciq. Bezplaten suvet:Mogesh da podadesh 20 poru4ki za po 4999lv. s razlika v cenata ot po nyakolko stotinki- uspeh

Коментар

• marto

Njakoi ima li informacija,dali GKZL,6te moje da se ispolsvat sa pokupka na novite predprija v spisuka na AP...

Коментар

• marto

Nesakonno e GKZL,da ne se turguvat na BFB,sa6to kogato sa priravneni s IBON i PKB- sa6toto ima korupcija..

Коментар

• marto

...a za kum 2007 cenata spoed men e samo nagore do kum 90%, kolkoto i neveroyatno da zvu4i na vsi4ki, vupreki tova za men 30% sega sa po gelani ot 90% sled 4 godini, no kojto moge da 4aka da ne habi nervi-vremeto raboti za nego i vupreki tova ne e sigurno, 4e shte vlezem togava... GOLYAMA glupost beshe Pasi i pravitelstvoto da postavqat ultimatum na EU da ni priemat prez 2007(Priznak za politi4eska nezryalost i greshno mislene)...tova e vse edno da pologish izpit za Universiteta (primerno) i kato otidesh da se zapishesh da kagesh:"abe az she se zapisha, ama vie sled 5 godini she mi dadete Magisturska stepen..."- za sugalenie mnogo hora tuk produlgavat da smqtat tova za normalno i produlgavat da giveqt s takiva putevodni principi

Коментар

• Rio

Az NAISTINA imam sobstvenost za po-malko ot 10 000lv., a baba mi i dyado mi, koito sa po4nali da vnasyat lev4eta s nadegdata za gilishte, sa beganci ot Belomorska Trakia i nyamam nishto ot restituciqta... Pi4 sum shtoto ne sum na garata s lepilarite, a ostanalite ne me interesuvat. V momenta GKZL sa ravnostojni na nv. bonove i ako ne li4no mogat da se izpolzvat ot nyakoi zainteresuvan investitor, kato se sklu4i dogovor pomegdu vi, no v 8-qt turg nyamashe atraktivni predpriqtiq... Cenen adres spored men e www.eu.int... keep the faith

Коментар

• до собствениците

Takova bessakonie njama da ostane nenakasano..

Коментар

• до собствениците

Сестри Белови казваш..., ти знаеш ли как се печелят дела в България... Помисли преди да направиш
                                такова нещо имаш ли нужния финансов и юридически ресурс за да постигнеш положителен резултат, защото ако не се подготвиш добре за такова дело , всички ще страдат ако го загубиш . Иначе подкрепям идеята и желая сполука, но по-добре се организирайте няколко души и потърсете някой адвокат , който наистина разбира за какво става дума и има съответните връзки.

Коментар

Working...
                                X