IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GKZL

Още един път напомням, че сме организирали среща на притежатели на ЖКЗЛ в събота на 13.11 в 11.30 часа пред халите. нека, който е решил да дойде да се обади или тук във форума или на Email: rnikolova@abv.bg, за да знаем колко човека да очакваме. Хайде чао до събота.

Коментар

• GKZL

Хаде като се видим в събота да решим какво да правим. адвокат или кантора ще ни трябват но мисля,че те трябва да имат опит с административни дела . Нека тези които са решили да дойдат в събота да го напишат

Коментар

• GKZL

Ako moje da angajirame advokatska kantora i da vnesem isk..

Коментар

• GKZL

Може ли за тези, които са ангажирани и няма да дойдат на срещата, да напишете после какво сте
          измислили и евентуално с какво можем да помогнем и да се включим.

Коментар

• GKZL

тази новина е добра за К.И. интересно как ще реагира пазара жалко ,че ще сме само зрители
            05.11.04
            Петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) отмени решението на тричленния състав на същия съд от 22 октомври за спиране на третия GSM-лиценз на БТК. Решението на петчленния състав допуска предварителното изпълнение на решението на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) от 7 юни, с което се издава издаде лиценз на БТК за мобилен оператор за срок от 20 години.
            Решението на съда не подлежи на обжалване. В същото време ВАС отхвърли окончателно жалбите на М-тел и Глобул за спиране на лиценза и по този начин потвърди решението на тричленния състав на съда.
            С издаване на GSM лицензия на БТК се изпълнява предварителното условие за успешно приключване на приватизационната сделка, а тя е от особено значение за подобряване условията и размера на чуждестранните инвестиции в Република България, се казва в мотивите за решението на съда. Според върховните съдии "в обществен интерес е по-скоро да стартира трета национална GSM мрежа, тъй като това ще даде възможност за развитие на конкуренцията на пазара на мобилни мрежи и услуги".
            Сега топката е в ръцете на Комисията за защита на конкуренцията, която трябва да определи дали платената цена за лиценза от 54 млн. лева е държавна помощ или да признае, че тя е според тарифите на регулатора КРС.

Коментар

• GKZL

Към Борис: Вие ако имате някой, който би дал компетентна информация как и по какви закони можем да си търсим правата можете да го питате.
              Аз имам познат адвокат, който ми регистрира ЖКЗЛ в централния депозитар и там всички съпътстващи действия, но не съм я питала дали би се заела с някакви по-нататъшни действия. Тя предимно се занимава с фирмени дела. Но ако ми кажете бих могла да я попитам.

Коментар

• GKZL

Не знам дали ще съм в София на 13.11., по-вероятно не. Бих дошла на тази или следваща сбирка, ако ви трябва скептик ))). Все пак предложението за информация в този форум остава.

Коментар

• GKZL

Da rasgovarjame s juristi sa da isgotvim plan sa deistvie..

Коментар

• GKZL

нека всеки който смята да дойде на 13.11 в 11.30 часа пред халите да се обади на email: rnikolova@abv.bg за да се уговорим как ще се познаем

Коментар

• GKZL

До Кали : Явно идеи има ела на 13.11 за да решим какво да правим . Нещата трябва да се обсъдят и да започнем да деиства ме. Тъпо е да чакаме нещо да стане и някой да ни чуе без ние да си потърсим правата.

Коментар

• GKZL

До Кали: Мисля, че на 13.11 всеки е добре дошъл затова по-добре ела може да има някаква полза.

Коментар

• GKZL

Имате ли идея какво може да се направи реално, някаква разумна стратегия? Аз нямам, затова съм много скептична. Въпреки това бих искала да помогна с каквото мога.

Със сигурност обаче в този форум се дава бързо информация по въпроса, което само по себе си е ценно за всички участници. Отново искам да благодаря на тези, които споделят такава. Затова, ако се съберете, огласявайте тук или на друго място възможни стъпки или какво се обмисля. Повече глави мислят по-добре, а и човек може да си намери по-лесно мястото в една такава обща инициатива.

Коментар

• GKZL

Da savedem delo vuv VAS..

Коментар

• GKZL

Тази новина е от форума "Харе, компенсаторки ъп,ъп":
                              Цялостната стратегия на кабинета за решаване на проблема с компенсаторните инструменти да представи пред парламента вицепремиерът Лидия Шулева. Това гласуваха депутатите от икономическата комисия. Те отложиха разглеждането на промени в закона за т. нар. лихвоточки до явяването на министъра.
                              :-)
                              За срещата на 13.11 ще бъда там. Дано 13-ти е на късмет!!! Ако това по горе е истина ще трябва да реагираме бързо.

Коментар

• GKZL

Аз в тази събота (06.11) немога, но на 13.11 да речем в 11.30 часа пред халите.
                                Нека, който може да дойде или предложете нещо друго. моя Email: rnikolova@abv.bg

Коментар

Working...
                                X