IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• cbr

I vse pak, hora! Ima li shans da prodaljat sroka za izdavane na vremenni dostoverenia, za da se izdadat dep. razpiski? Nali takav e redat?

Коментар

• cbr

Вече излязоха резултатите от днешния аукцион. Виж
      http://www.bse-sofia.bg/index.php?pa...ession+results

Не знам какво да кажа просто за днешните нива.((

Коментар

• cbr

Как разбрахте, че сте се класирали? Рано ли е сега да се обадя в банката?

Коментар

• cbr

Otidi pri drug IP. NE SE turguvat (oshte), no mogesh da kupuvash... Kali az ne se klasirah..., sigurno shtoto sum limitirana skrundza , no 4uvstvoto mi e poznato ot 1996, kogato byah mlad i umen po4ti kolkoto sega, a ina4e naistina se radvam za vsi4ki uspeli i osobeno za nas sus GKZL, zashtoto... e ti znaesh...i mi e got shtoto turga v4era se polu4i po edin NAISTINA pazaren princip, ama tva v4era go pisah ve4e nyakude...i vuobshte vagnoto e 4e sme happy

Коментар

• Ето списъка на печелившите

а защо това не го научавам от него аот форума????

Коментар

стига бе хора вярно ли е това че се търгуват и че може да се участва в приватизацията с тях ????? Има ли излязло решение на правителството в държавен вестник къде мога да получа повече информация????

Коментар

Аз също се забавих заради такъв ИП.Аз му звъня да го питам как да участваме, а той ми вика, че няма интерес за такижа записи от лихвоточки и докато се лутах да търся как да участвам изпуснах срока!!!

Коментар

Не се търгуват на борсата, но може да участваш в търгове за приватизация, както беше с БТК.

ТАД - Правиш усилия да слезеш на земята и да си видиш приоритетите. Но не е неприятно!)

Коментар

OSUDI GO TVOJA IP!!!!!!!!!!!! ZA PROPUSNATI POLZI!!!!!

Коментар

ей аз сега се включвам във форума наистина ли GKZL са участвали във продажбата на БТК???? Моя инвестиционен посредник твърди , че не се продават и не може да се копува нищо на борсата с тях защото няма цена за тях???? Вярно ли е това ???? Получавам отговор от него , че от Централният депозитар са му отговорили че не се търгува с тях.

Коментар

• haide 4estito

Kak e da si sus 100 000lv. po-bogat (primerno)? Ej hora, pogelavam vi da ne si promenyate haraktera (mnogo . Ako produlgavate s investicii vnimavajte ! ...i uspeh !!!

Коментар

• haide 4estito

Честито на всички и успех за БМФ. Аз бях със 100% пазарна поръчка и съм доволна, какво ти, полека се освестявам....

Коментар

• haide 4estito

A kakvo da kajem nie, deto oshte niamame vremenni udostoverenia za lihvoto4kite. Ima li niakakav shance za po-natatak?

Коментар

• haide 4estito

Iskam da blagodarja na vsi4ki v tozi forum!!!! Chestito na uspelite i uspeh s ostanalite GKZL!!!
                              Imam edin speshen vupros - kude moga po elektronen put da proverja vednaga kolko tochno akcii mi e kupil IP????

Коментар

• Тъп въпрос

120 502,00 GKZL 60 240,00 - аз го разбирах като 120 хиляди и 502 КИ ))
                                Благодаря за търпението и разяснението))

Коментар

Working...
                                X