IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GKZL

vaprosa mi e tochno kak lihvotochkite da gi oburna v jilishni kompensatorni instrumenti ot lihvo tochki.kakvo triabva da se napravi? procedurata kakva e? 10x predvaritelno za infoto

Коментар

• GKZL

Някой знае ли какво се обсъжда в парламента по повод лихвоточките и GKZL?
      Какво смятат да правят?

Коментар

• Negramoten

Ne se yadosvam.. NE sum takuv 4ovek, no vinagi ima edno malko "ako"(Udarenieto e na "O" , ta ako eventualno se byah izlugal da pusna pazarna, styah sega da imam pak sushyiq nominal (likvidni KI !!!) i oshte 80 000lv cash..., koeto bi bilo prekrasno.... ahummm. Oba4e i ako Botev beshe s bronirana kaska-istoriqta shteshe da e po razli4na... Ina4e dano, ako ne za drugo, to pone zardadi politi4eskite dividenti neshtata s BMF da se slu4at po-skoro, shtoto kato go slusham Stanishev kakvi gluposti govori (loshoto e 4e ima mnogo, koito mu vqrvat. I oshte po-loshoto e 4e ima i nqkoi mladi hora sred tqh)... Aide do skoro

Коментар

• GKZL

kre, ако са само лихвоточки, за сега нищо неможеш да направиш. Ако ги беше обърнал в "Жилищни Компенсаторни Записи от Лихвоточки (GKZL)" можеше да участваш за БТК преди няколко дни или за БМФ катого пуснат.

T.A.D. не се ядосвай за БТК и аз съм в същото положение като теб. Незабравяй, че БТК "глътна" над 630 мил. КИ. Така че на пролет КИ за БМФ ще са дефицит.

Коментар

• GKZL

vlado, bili mi obaisnil po podrobno kakvo traibva da se napravi, ako chovek pritejava lihvotochki.ne sum mnogo naqsno-edinstvenoto neshto koeto imam e edna knijka, v koqto pishe kolko sa na broi.shte ti buda mnogo blagodarna ako me posuvetvash kakvo da pravia.

Коментар

• Eh Givko... ako znaeh kakvo shte stane utre, moge bi njamashe da postvam tuk... Ne se yadosvaj-men ne me e yad,... a ina4e udarut bi bil mnogo dobur(no yavno sum nyamal dostatu4no info i ne mi se riskuvaha...), dano da ste pove4e tezi s pazarni poru4ki ot purviq den.. az imam oshte turpenie i vupreki 4e dnes sum gotov da plashtam na 480lv. (s GKZL), predpo4itam da 4akam...

Коментар

• лихвоточки

Нищо ново на фронта... Сега ако мине и вота на недоверие, сбогом надежди за някакво решение по темата... Аз всъщност се включвам, за да не се затрие самата тема....

Коментар

• GKZL

На сделка средно се падат по около 100 000 лв. т.е. по 100 квадрата.. според мен много от собствениците ще продадат акции за да реализират мечтата си или по скоро тази на родителите си. Да имат собствен дом

Коментар

• GKZL

Дрън-дрън.

Коментар

• GKZL

До момента за заменени 36368343,34 GZKL за 150414 акции на БТК на среднопретеглена цена 241,79 GKZL/акция. Сключени са 527 сделки, 292 от тях са пазарна поръчка.
                      При цена от 360 лв./акция това прави над 54 мил. лв.
                      Ако в действителност притежателите на GKZL се нуждаят от жилище и това, че 99% от тях са от София, означава че в най-близко бъдеще ще бъдат купени около 54 000 кв. м. жилища. Как ли ще се отрази това на цената на апартаментите в София??? Така че купувайте докато е евтино!!!

Коментар

• GKZL

TAD, как може да си такава лимитирана скрънза? Чак мен ме хваща яд, че се прекара така неприятно.

Коментар

• GKZL

Владо, би ли пояснил за каква заповед на областния управител става дума.
                          Какво се заповядва с нея

Коментар

• Chestito !!!

Chestito na pechelivshite i ot men.)
                            Iskam da blagodaria na vsichki neshtastni IP, koito sled kato chueha GKZL me izhvarliaha kato mrasno kote i blagodarenie na tiah uchastvah sam s 100% pazarna. Sashto taka iskam da blagodaria na semeistvoto i priatelite mi, koito me podkrepiaha prez vsichkite 4 godini v "napynite" mi da napravia neshto ot tezi hartiiki. Da ne zabraviame i horata, koito sa vnesli tezi pari predi poveche ot dvadeset godini, nai-chesto tova sa nashite roditeli. I ne na posledno miasto horata, s koito pravihme sreshti i se potdarjahme vzaimno.
                            Badete zdravi!!!!!

Коментар

• GKZL

Мен ме бавиха с регистрацията в цевнтралния депозитар3 месеца.. Имаше идон момент, когато се приравняваха на ZKZ и се търгуваха на нива 23-24 ст. на обрсата, но на 22 юли м.г. ги спряха.. Сега съм много благодарен на Областната управа, че ме забави и не успях да се "класирам" на 23ст., защото днес направих 1.38! А ако имах малко повече търпение можеше да стане и 1.4... Но човек не трябва да е лаком )))) Благодарен съм и наколко ИП-та, които грубо отказаха да ми купят ZKZL на 80ст. малко преди търга.. Успех на всички с ZKZL за БВФ! А който не ги е регистрипал - да го направи в Областната управа. Ето текста:
                              ДО
                              ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ
                              НА СОФИЯ ГРАД
                              Т У К

МОЛБА
                              от ................................... ЕГН............................................... ,
                              жив. .......................... П.С. ....., ул...........................,................, тел. ................................

Уважаеми г-н Областен управител,

Моля притежаваните от мен жилищно-компенсаторни записи да бъдат регистрирани в Централния депозитар.

Прилагам:
                              1.Копие от заповед на Областния управител №......................................
                              2.Копие от временно удостоверение за притежаване на жилищни компенсаторни записи ....................
                              3.Копие от личната ми карта.

.. .... 2005 г. С уважение: ......................................

Коментар

• GKZL

Жена ми и сестра и имат около 50000 GKZL, но не успяха да ги превърнат в акции защото не можаха навреме да ги регистрират в централния депозитар. Ще се опитвам да следя темата и се надявам да има и друга такава възможност...

Коментар

Working...
                                X