IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторките от лихвоточки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от T.A.D.
    Не се кахъря, но просто тези години чакане са ми .. иначе съм си заложил крайна цел 2008 та имам търпението, ако не вярваш виж назад 2 години... Интересно ми е да питам "мрежовпродукт5"(написах го така само защото не можах да превкл. на лат.) дали още работи на предишната си работа? Надявам се след още някоя година и той да е в класацията на Форбс...
    T.A.D.,

Още съм си на старата работа, зашото си я харесвам и е добре платена. Но отделям доста време за инвестиции на борсата и за спекулации на валутния пазар. Това са си допълнителни и сериозни доходи. Не мисля, че ще попадна някога в класацията на Форбс, пък честно казано и не искам

Поздрави и успешен ден!
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Не се кахъря, но просто тези години чакане са ми .. иначе съм си заложил крайна цел 2008 та имам търпението, ако не вярваш виж назад 2 години... Интересно ми е да питам "мрежовпродукт5"(написах го така само защото не можах да превкл. на лат.) дали още работи на предишната си работа? Надявам се след още някоя година и той да е в класацията на Форбс...

Коментар

• Човек има по две очи и по две уши. Ако бяхме имали поне още по едно, да го бяхме пуснали тук-таме и да бяхме успяли, ама ей на ... нямаме си и сега се кахъриме. И се оглеждаме и ослушваме, белким излезе още нещо.

Коментар

• Леле направо яд ме хваща, като гледам как някой сега си пласира GKZL а 25% през Видахим, а преди няколко месеца шефа на предприятието си ги купи по 10ст.-пак в компенсаторки!!!! Халал да са му- ето така се правят набързо от 140 000реални лв.(може и по-малко да са били) едни още по реални 4 000 000 !!!! Абе как не се намерихме тогава поне двама и да направим парите..., но това е... просто въпрос на информация и организация...

Коментар

• RANO ILI KUSNO 6TE TRJABVA DA PUSNAT GKZL SA TURGOVIJA NA BFB. pO SAKON TE SA RAVNI S DRUGITE NESNAM SA6TO O6TE NE GO PRAVJAT, NO TAKA O6TETJAVAT HILJADI SOBSTVENICI.

Коментар

• лихвоточки

Де юре - не могат!
              Де факто - могат, но с помощта на разни фокуси, пълномощни и т.н, като цената ще бъде с 30-60% по-ниска от текущите борсови цени на другите компенсаторки.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• лихвоточки

извинете!могали gkzl които притежавам и са регистрирани в ЦД да се продадат към днешна дата

Коментар

• лихвоточки

ex Negramoten... Спирането на издаването на нови комп. инстр. се налага от факта, 4е при приемането ни в Съюза всички тези собственици на "компове" ще трябва да бъдат реално възмездени с например ДЦК !!! Така е ! Всякакви останали коментари са заблуда! Съвета е безплатен: ако имате излишни средства и около 47% е добра доходност за вас до 2007г. (макс. късно-2011 тогава купувайте...и много успех!

Коментар

• лихвоточки

Изчакай и ако нищо не се промени направи опит да си вземеш по 4ст от л.т.

Коментар

• лихвоточки

Zna4i nai dobre da gi zabravim :-)

Коментар

• лихвоточки

Доколкото си спомням лихвоточките се преобразуваха по времето на Костов. Сега в парламента има внесени два проектозакона: Един на НДСВ и седмица след него и БСП внесоха, но това са само предизборни номера. Мисля, че повремето на Костов, този 1 месец за регистрация на GKZL беше даден за точно определени хора събрали 30 млн. лихвоточки на цена 2-3 ст. и в последствие реализирали ги на 113 ст. като GKZL.

Компенсаторни инструменти ще се издават още 1 година, до средата на 2006-та. Така че който и да е на власт надали ще направи нещо в този срок. А още по-малко, ако дойде БСП, която дори и да ги преобразува, което е много малко вероятно, със спирането на приватизацията ще си останат ненужни хартийки. Незабравяйте, че БСП няма да приватизира БМФ.
                        Най-реален успех ще има ако Костов пак спечели, но той май няма големи шансове. Ако НДСВ, ОДС и ДСП направят дясноцентриско правителство може и да се направи нещо по въпроса. БСП никога няма да направи нищо хубаво по въпроса с реституцията. Както има една приказка: "Крадец не върща откраднатото."

Коментар

• лихвоточки

Moje da se predpoloji, 4e ako spe4eljat isborite BSP 6te gi napravjat turguemi.Nali te vkaraha popravkite sa priravnjavaneto im s drugite kompensatorki- M. Mihov.Dano si svur6at rabotata do krai.

Коментар

• лихвоточки

Би ли ме осветлил по вьпроса за: Регистрирането в Централния депозитар на тези лихвоточки За преобразуването им в GKZL - каква хватка трябва да се приложи

Коментар

• лихвоточки

Защо мислиш че тогава ще се продават на борсата става дума за GKZL

Коментар

• лихвоточки

Препоръчвам ти да изчакаш до есента когато ще можеш свободно да ги продадеш на борсата

Коментар

Working...
                                X