Не знам нагоре, надолу все едно вече 6-ти месец се прехвърлям на BSO даже си направих регистрация за ЕланаБГТрейдър и само ги гледам оборота в реално време, друго каквото господ даде
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разпродажби на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнениеВъпросът е защо не си кеширал досега
Какво чакаш, да дойдат "руските инвеститори" ли
Коментар
-
Споко колеги, това беше очаквано, аз лично бях продал предните два дни и днес си върнах една част, корекцията е действително здравословна, а да не забравяме че преживяхме Фукошима, преживяхме кризите в Либия, Гърция, Турция, сега ще преживеем и Украйна. Такива са времената.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеБе ти не напълни ли колкото ти трябваше до 4 и 10 ? Не се знаело кво ще се случи през уикенда, смешни ставате вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПри положение че не се знае какво ще се случи през събота и неделя, оптимизъм в момента е малко като главата в пясъка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеКолеги, днес SOFIX е надолу с 2%. Какво обаче можем да очакваме през следващата седмица на нашата борса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМного пари има ) нормална корекция, здравословна
Коментар
Коментар