IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разпродажби на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам нагоре, надолу все едно вече 6-ти месец се прехвърлям на BSO даже си направих регистрация за ЕланаБГТрейдър и само ги гледам оборота в реално време, друго каквото господ даде
    Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
      Въпросът е защо не си кеширал досега

Какво чакаш, да дойдат "руските инвеститори" ли
      10% в България и да падне с 30% ще ми повлияе 3%

Коментар

• Русофобите да продават, че Путин идва

Коментар

• Въпросът е защо не си кеширал досега

Какво чакаш, да дойдат "руските инвеститори" ли

Първоначално изпратено от ravnovesie
          Аз напълних каквото трябваше до софикс 500

Коментар

• Споко колеги, това беше очаквано, аз лично бях продал предните два дни и днес си върнах една част, корекцията е действително здравословна, а да не забравяме че преживяхме Фукошима, преживяхме кризите в Либия, Гърция, Турция, сега ще преживеем и Украйна. Такива са времената.
            Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
              Бе ти не напълни ли колкото ти трябваше до 4 и 10 ? Не се знаело кво ще се случи през уикенда, смешни ставате вече
              Аз напълних каквото трябваше до софикс 500

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                При положение че не се знае какво ще се случи през събота и неделя, оптимизъм в момента е малко като главата в пясъка
                Бе ти не напълни ли колкото ти трябваше до 4 и 10 ? Не се знаело кво ще се случи през уикенда, смешни ставате вече

Коментар

• При положение че не се знае какво ще се случи през събота и неделя, оптимизъм в момента е малко като главата в пясъка

Коментар

• Очертава се ребаунда още днес да зарадва продалите

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                      Колеги, днес SOFIX е надолу с 2%. Какво обаче можем да очакваме през следващата седмица на нашата борса?
                      ако продължава с по 3% на ден, за пет дена може да направи -15%

Коментар

• Е браво бе ! Веднага и тема пуснахте!?

Коментар

• Това показва, че има нормалността на големите пазари, но е малко ликвидна.По много от позиции фундамента все още не е стабилен, а и влака върви в двете посоки.Това си беше една хубава репетиция за предстоящите години

Коментар

• Ще устискаме ли кота 600?

Коментар

• БФБ си е специфичен пазар, направи ли -5 % ще направи и -20 %

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                                Много пари има ) нормална корекция, здравословна
                                Да, аз също мисля, че е здравословно, но да видим. Защото едно е 2-3%, съвсем друго са 10-15%

Коментар

Working...
                                X