IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разпродажби на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
    Хм, разцъкваш по европейските борси, а ?

И защо е този спад (за БГ проблемите ми е ясно), ама по Европата си мислех, че са ОК.
    При мен е обратно - за Европата ми е ясно, но за БФБ не
    Тука се лови риба в мътна вода - риболовен билет не ти трябва, но ставаш бракониер
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Хм, разцъкваш по европейските борси, а ?

И защо е този спад (за БГ проблемите ми е ясно), ама по Европата си мислех, че са ОК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
        Какво имаш предвид ?
        http://www.reuters.com/finance/stock...symbol=RBIV.VI

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Mи явно щом са направили тема някои се притесняват от сексуалното здраве на бфб и се страхуват че може още 5 години почивка и възстановяване да минат до следващата ерекция
          Да! През тези 5 години трябва да сме разбрали, че постоянната ерекция води до 5-годишни сексуални дисфункции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Май си гледал графиката на Райфата
            Какво имаш предвид ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
              Колеги, днес SOFIX е надолу с 2%. Какво обаче можем да очакваме през следващата седмица на нашата борса?
              А ти как мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                Е, може ли само ерекция? Не може! За да има пак ерекция, трябва и малко спад, малко почивка, възстановяване! За да може после пак да еректира!
                Mи явно щом са направили тема някои се притесняват от сексуалното здраве на бфб и се страхуват че може още 5 години почивка и възстановяване да минат до следващата ерекция

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  ако продължава с по 3% на ден, за пет дена може да направи -15%
                  Май си гледал графиката на Райфата

Коментар

• Който го е страх от мечки, да не ходи в гората ... на борсата де.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                      Абе, ама вие сте много интересни, та и тема направихте!!?!! Да, ясно, липсата на опит е голяма работа, но... Повечето тук сте мъже! Е, може ли само ерекция? Не може! За да има пак ерекция, трябва и малко спад, малко почивка, възстановяване! За да може после пак да еректира! Да не говорим, че до скоро чакахме Софикс да стане 500! Е, къде е сега Софикс? Ама то като си изпаднал от последния вагон и се чудиш после къде да се закачиш и каква глупост да напишеш, все едно някой ще те съжали и ще ти даде малко от Софикс 400...
                      Както казваше ПЕПИ требват топки и каски ама има време ще свикнат но сега смукача и наздраве!

Коментар

• Абе, ама вие сте много интересни, та и тема направихте!!?!! Да, ясно, липсата на опит е голяма работа, но... Повечето тук сте мъже! Е, може ли само ерекция? Не може! За да има пак ерекция, трябва и малко спад, малко почивка, възстановяване! За да може после пак да еректира! Да не говорим, че до скоро чакахме Софикс да стане 500! Е, къде е сега Софикс? Ама то като си изпаднал от последния вагон и се чудиш после къде да се закачиш и каква глупост да напишеш, все едно някой ще те съжали и ще ти даде малко от Софикс 400...

Коментар

• Ква таз паника бре .

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                            Въобще не се плаша, дори напротив. Радвам се, защото съм на доста кеш
                            Е, и веднага пускаш тема? Какво очакваш? Да уплашиш някого и да задълбочиш спада, та да напазаруваш? Малко наивно ми се струва!
                            Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                              Да не искаш да кажеш че чакаш патките да станат хилядарка а трейските 300лв? Щото там някъде бяха на върховете си преди 6-7г.
                              Не мисля.
                              Аз не ти говоря за фалирали компании, а трейските колко са ако вземеш в предвид сплита?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                В момента пак много акции са на -90% от върховете си...за какъв балон говориш.
                                И още че от 2007 година насам само като сложиш инфлацията, колко пари се напечатаха по света, повечето компании приходите им порастнаха значително и тн тн
                                Да не искаш да кажеш че чакаш патките да станат хилядарка а трейските 300лв? Щото там някъде бяха на върховете си преди 6-7г.
                                Не мисля.

Коментар

Working...
                                X