IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разпродажби на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
    Паднахме с 80% обаче спрямо какво? Последната година започна съмнително да прилича на надуването на предния балон, разбирай икономиката ни в застой, а акциите скачат ...
    В момента пак много акции са на -90% от върховете си...за какъв балон говориш.
    И още че от 2007 година насам само като сложиш инфлацията, колко пари се напечатаха по света, повечето компании приходите им порастнаха значително и тн тн

Коментар

Паднахме с 80% обаче спрямо какво? Последната година започна съмнително да прилича на надуването на предния балон, разбирай икономиката ни в застой, а акциите скачат ...
      Ти си стар кадър нали знаеш принципа на махалото, от 1900 до 300 така че е нормално да се върне до към 1000, а защо не и повече, после обратно, това е борсата. А кеш за тези движения има както се вижда.
      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Тук все повече почва да прилича на фен тема на тия който по една или друга причина нямат акции и проспаха ръста от миналата година, нека си злобеят За мен посока е ясна, а ако някой си е мислел че ще мине без корекции, значи въобще не знае за какво става дума на .
        Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
          Кефал, че ние от тогава паднахме с 80% нормално е да пораснем малко сега

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            ако продължава с по 3% на ден, за пет дена може да направи -15%
            мдаа, ако продължи 50 дни, ще спадне със 150% нале?
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Не е нормално борсата да расте с 100% на година, когато икономиката ни е около нулата като ръст. Навремето, преди вече 6-7г. пак така рипахме, а после се питахме що балона не остана да си стои надут ...
              Кефал, че ние от тогава паднахме с 80% нормално е да пораснем малко сега

Коментар

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
                не виждам нищо страшно, нали не сте очаквали да растем всеки ден с по 2 % . Според мен тази корекция е здравословна. Който се страхува да продава, който е хитър ще купува, а аз просто ще изчакам вярвайки в тренда нагоре. Аз лично тази корекция я очаквах края на февруари и според мен дори може да падне до около 560-580.
                Пак казвам нищо страшно, тия които са очаквали всеки ден да расте с по 2-3% са объркали професията !
                Не е нормално борсата да расте с 100% на година, когато икономиката ни е около нулата като ръст. Навремето, преди вече 6-7г. пак така рипахме, а после се питахме що балона не остана да си стои надут ...

Коментар

• не виждам нищо страшно, нали не сте очаквали да растем всеки ден с по 2 % . Според мен тази корекция е здравословна. Който се страхува да продава, който е хитър ще купува, а аз просто ще изчакам вярвайки в тренда нагоре. Аз лично тази корекция я очаквах края на февруари и според мен дори може да падне до около 560-580.
                  Пак казвам нищо страшно, тия които са очаквали всеки ден да расте с по 2-3% са объркали професията !
                  Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                    kak e без хартии, как е
                    Гадничко беше това

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Или нещо дето струва 50ст. е започнало да струва 4 лева, пък сега ти го пробутват на "промоция" САМО за 2
                      Ще видим, ще видим....все някой ще излезе прав...дотогава наблягам на смукача
                      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                        Колеги, днес SOFIX е надолу с 2%. Какво обаче можем да очакваме през следващата седмица на нашата борса?
                        kak e без хартии, как е
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                          Има грешка в заглавието на темата. Не са разпродажби а промоции - нещо дето струва 4 лв. ти го продават за 2 лв.
                          Или нещо дето струва 50ст. е започнало да струва 4 лева, пък сега ти го пробутват на "промоция" САМО за 2

Коментар

• привет продавачи !
                            събраха ли ви 'артиите
                            Не е препоръка

Коментар

• Свалихме малко напрежението, ако другага седмица задържим нивото от 600 при подобен натиск, значи пътя към 750 е открит. Аз съм доволен че все пак напипвам пулса на капиталовите пазари. Успех на търгуващите без значение дали са мечета или бичета, важното е да се показваме пред света че сме ликвидни

Коментар

• Има грешка в заглавието на темата. Не са разпродажби а промоции - нещо дето струва 4 лв. ти го продават за 2 лв.
                                Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Working...
                                X