Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли акции, които изостават от ръста на БФБ през 2014?
Collapse
X
-
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАлбенката ми е най-мила. Чудя се тия дървари от община Балчик докога ще ни тормозят. Ако се изчисти тая продажба, ще я видим на 100 лева за нула време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМного вероятно е за енерго продажби,нали ще покачват тока с30 процента.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Абе и аз да са включа - Енерго про продажби.
Ако извадят свестен отчет за Q1 според мен таз акция има възможност да се удвои. В момента спекулантите се оглеждат, но няма сериозни играчи и цената си стои в диапазон 20-23 лева, което прави П/Е от 1.5...
Има една американска поговорка - put your money where your mouth is. Е именно и аз това направих - набих 16% от портфейлецът там.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеBACB, FPP, LAND ,UFM, DOVUHL ,BRP ,тези изостават както за 2013 така и за 2014.
Колкото за патките, Енергони и Фонд имоти,ако излезе добра информация таван
за покачването няма да има,ще се измерва в десетки пъти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЗа изостанали не знам, но за такива с по-слаб ръст винаги има.
На база BGTR30 точно 15 от компаниите се представят по-добре от индекса, а другите 15 се представят по-зле. Така според мен най-лесно се вижда кои компании изостават.
Например Адванс Терафонд изостава значително с ръст ~12% от началото на годината, докато Химимпорт (обикновени акции) поскъпват с ~48% за същия период. За сравнение индексът BGTR30 е с ръст ~27% от начлото на годината.
Коментар
-
Никак не съм привържениек на техн. анализи, особено за акции на БФБ и съответно кое колко е било почти няма значение за мен. Какво значи да правиш ТА на Хима при наличието на Артио преди време, какво значи да правиш ТА на Софарма груп без да знаеш мнението на Донев и Ромфарм
. На БФБ като че ли най-голямо значение има кой влиза и кой излиза, то не случайно постоянно се правят сделки за по 10 лв. И фундамента има значение, но само този който успееш да разбереш и имаш доверие на писалите отчетите
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
BIOV изостава - нарастнал е "само" с 10.88% от началото на годината.
Ама то там е тежка гемия...
Притежавам акции на въпросната компания.
Мнението е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Last edited by Eon; 08.03.2014, 13:34.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар