Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли акции, които изостават от ръста на БФБ през 2014?
Collapse
X
-
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАлбенката ми е най-мила. Чудя се тия дървари от община Балчик докога ще ни тормозят. Ако се изчисти тая продажба, ще я видим на 100 лева за нула време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМного вероятно е за енерго продажби,нали ще покачват тока с30 процента.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Абе и аз да са включа - Енерго про продажби.
Ако извадят свестен отчет за Q1 според мен таз акция има възможност да се удвои. В момента спекулантите се оглеждат, но няма сериозни играчи и цената си стои в диапазон 20-23 лева, което прави П/Е от 1.5...
Има една американска поговорка - put your money where your mouth is. Е именно и аз това направих - набих 16% от портфейлецът там.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеBACB, FPP, LAND ,UFM, DOVUHL ,BRP ,тези изостават както за 2013 така и за 2014.
Колкото за патките, Енергони и Фонд имоти,ако излезе добра информация таван
за покачването няма да има,ще се измерва в десетки пъти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеЗа изостанали не знам, но за такива с по-слаб ръст винаги има.
На база BGTR30 точно 15 от компаниите се представят по-добре от индекса, а другите 15 се представят по-зле. Така според мен най-лесно се вижда кои компании изостават.
Например Адванс Терафонд изостава значително с ръст ~12% от началото на годината, докато Химимпорт (обикновени акции) поскъпват с ~48% за същия период. За сравнение индексът BGTR30 е с ръст ~27% от начлото на годината.
Коментар
-
Никак не съм привържениек на техн. анализи, особено за акции на БФБ и съответно кое колко е било почти няма значение за мен. Какво значи да правиш ТА на Хима при наличието на Артио преди време , какво значи да правиш ТА на Софарма груп без да знаеш мнението на Донев и Ромфарм. На БФБ като че ли най-голямо значение има кой влиза и кой излиза, то не случайно постоянно се правят сделки за по 10 лв. И фундамента има значение, но само този който успееш да разбереш и имаш доверие на писалите отчетитеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
BIOV изостава - нарастнал е "само" с 10.88% от началото на годината.
Ама то там е тежка гемия...
Притежавам акции на въпросната компания.
Мнението е с аналитичен характер и не представлява препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.Last edited by Eon; 08.03.2014, 13:34.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар