IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли акции, които изостават от ръста на БФБ през 2014?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Какво е ДБ?
    мисля че говори за Дойче Банк? Предпочитам Райфата в момента!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
      Холда си е шит отвсякъде и всеки стар спекулант има 3 наум там, освен това, че като им видиш откъде е печалбата се сещаш, че няма как да им прогнозираш бъдещото развитие.
      Понеже си фен на групата на фармата, ще ти подскажа една хартия, която хем е на фармата, хем от месеци насам не е мръднала - Севтополис
      Сливането със софарма така и не се определи точно във времето, което отегчи много от феновете на бързия профит. Но ако изходим от това че ромфарм освен дяловете на пъпката във фармата, купиха май над 20% от севтополис (т.е. повече като дял) може да си мечтаем за добър изход от ситуацията все пак, и то без да се налага да емигрираш от любимата ти група ))
      Другa изостанала от общия възход фарма хартия несъмнено е Биовет. 200 милиона активи с 9 мил печалба, продукция 90% за износ, независимо от кризи, .... "oценено" само на 70 мил лв. в момента ... наполовината на балоняка мцх.... не е препоръка
      ето такива коментари очаквах - благодаря ти!
      Наистина Севто го бях забравил, а изостана доста и си прав че щом Ромфарм купи толкова много - не е случайно!!!

Биовет ги гледах на 5-6 лева като ги разпродаваха Стандарт и не взех заради липсата на прозрачност - сега не са се променили много, май.

ако останат на тези нива(Севто) до лято - може да избуфкам дивидента там!

п.с. нещо не мога да докарам сметката с конвертирането може ли някой да помогне
      значи купувам 100бр СЕВТО за около 180лв, това е равно на 55брСФАРМ, което е 240лв??????? аз ли мотам сметката? Хелп!
      Last edited by tony1975; 09.03.2014, 14:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
        Холда си е шит отвсякъде и всеки стар спекулант има 3 наум там, освен това, че като им видиш откъде е печалбата се сещаш, че няма как да им прогнозираш бъдещото развитие.
        Понеже си фен на групата на фармата, ще ти подскажа една хартия, която хем е на фармата, хем от месеци насам не е мръднала - Севтополис
        Сливането със софарма така и не се определи точно във времето, което отегчи много от феновете на бързия профит. Но ако изходим от това че ромфарм освен дяловете на пъпката във фармата, купиха май над 20% от севтополис (т.е. повече като дял) може да си мечтаем за добър изход от ситуацията все пак, и то без да се налага да емигрираш от любимата ти група ))
        Другa изостанала от общия възход фарма хартия несъмнено е Биовет. 200 милиона активи с 9 мил печалба, продукция 90% за износ, независимо от кризи, .... "oценено" само на 70 мил лв. в момента ... наполовината на балоняка мцх.... не е препоръка
        + +
        Прям и точен както обикновено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Ами аз изкарах почти толкова от борсата преди три дни.... ....за резерв...о
          Бих си купил ДБ....
          Какво е ДБ?
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
            Добре де, чекайте да реформулирам малко темата, ако ми позволите:
            Имам чистак - бърсак 10 нови бинки на борсата - до вчера са се излежавали в банчицата. Къде бихте ги наместили? Къде?
            Има поне 10 теми на подобна тематика

Коментар

• Ами аз изкарах почти толкова от борсата преди три дни.... ....за резерв...о
              Бих си купил ДБ....

Коментар

• Добре де, чекайте да реформулирам малко темата, ако ми позволите:
                Имам чистак - бърсак 10 нови бинки на борсата - до вчера са се излежавали в банчицата. Къде бихте ги наместили? Къде?
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Ами да спомена Хима? Пуснах оня ден една селска графика - хима спрямо софикс на тригодишна база. Хима излиза, че е още 50% отдолу спрямо преди 3 години, Софикс е с 10% отгоре.

Коментар

• Аз пък си купувам всичко, каквото излезе на Българска Холдингова

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      ей не ги обичаш тия и това е!
                      Last edited by padre Bonaventura; 09.03.2014, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Не знам дали "моите" компании изостават от ръста на БФБ, но изостават от ръста, който бих искал да имат
                        Радвай се, че е така, тъкмо ще ги купуваш евтино. Като ти поскъпнат компаниите - вече край.

Коментар

• Не знам дали "моите" компании изостават от ръста на БФБ, но изостават от ръста, който бих искал да имат
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнение
                            Много хубава тема, интересни мнения и факти.
                            Но да ви кажа, единственото доказано изoстанало в ръста на цената, и в същото време и подценено е ФПП. Доказано се вижда както на 3 г., така и на 5 г. графика - единствената такава която е равна - димек имаме цени от кризистните 2009, 2012. Всичко друго на БФБ е на нива от +100-200% от кризисните години. Няма друга такава графика.
                            А подценено, понеже имаме едни смешни 14 Милиона Лева маркет кап, на БФБ вече такива капитализации няма, дори малките дружества са на по 30-50 милиона. Отделно повече на БФБ няма и под 0.25 П/Б, а тук е именно такова и то за АДСИЦ с управлявани ликвидни активи от НИ, изплаща дивиденти, финансира се с корпоративни облигации, само секцията награди на сайта им да разгледа човек и остава респектиран - също няма друго дружество на БФБ с толкова награди, И всичко това не за някое смешно дружество в ъгъла, а за такова представено в два идекса: BGBX40, BGREIT. Само акционерната структура да разгледа човек е също достатъчно респектираща - най-големият Пенсионен, най-силните на пазара на НИ в БГ ФПИ (поне според мен), колко ДФ и т.н. Сигурно в света няма толкова подценен РЕИТ.
                            За съжаление на много, както и мен де, мисля че няма да остане още дълго така изостанало. Мисля и БРЕФ и ФПП почнаха да правят начални рисунки на бичи флаг и няма начин да не потеглят.

Не е препоръка!
                            защо не купуваш, а само пишеш оди за възхвала на великия FPP
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              ЧЕЗ изостава. Ама добре така.
                              съгласен съм с теб
                              +111

Коментар

• въобще не си пристрастен , ама въобще
                                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

Working...
                                X