Енемона
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли акции, които изостават от ръста на БФБ през 2014?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение3CZ
4ID
T43
И много други
Коментар
-
Първоначално изпратено от siromah Разгледай мнениеи защо да ви ги казвам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗа мен нещата за Райфата стоят така:
1. няколко месеца депресиране - докато се решават събитията покрай Украйна.
2. още малко натиск надолу - докато в ЕЦБ се чудят какви резултати да изкарат от стрестестовете
И тогава ще се включа - очаквайки цена под 18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе само Райфата Тони, цяла Австрия е за купуване в момента.
За мене в топ 4 заедно с Русия, Турция и Бразилия за бай и холд здраво.
1. няколко месеца депресиране - докато се решават събитията покрай Украйна.
2. още малко натиск надолу - докато в ЕЦБ се чудят какви резултати да изкарат от стрестестовете
И тогава ще се включа - очаквайки цена под 18.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе само Райфата Тони, цяла Австрия е за купуване в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКаква платформа използваш дет ти позволява да купуваш руски акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКогато Путин обяви за влизане в Украйна ..
Разглеждах Газпром ,лукойл и Сбербанк...
Бях се спрял на Лукойл ама дървена глава ,да съм чакал 30....за няколко хиляди лева...Не стигна...Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКогато Путин обяви за влизане в Украйна ..
Бях се спрял на Лукойл ама дървена глава ,да съм чакал 30....за няколко хиляди лева...Не стигна...
Коментар
-
Бях се спрял на Лукойл ама дървена глава ,да съм чакал 30....за няколко хиляди лева...Не стигна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемисля че говори за Дойче Банк? Предпочитам Райфата в момента!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКакво е ДБ?
Сега по проблемите с Украйна падат към 30-33 ... но ако се управят...ще тръгнат пак към 40... евро
Коментар
Коментар