Пиб, къде видя нихилизъм ? Недоволните искат национализация на ЕРП-та, по-високи майчински но се определят като "десни"!?!? Други пък си гасят фаса на земята, нищо че кофата е на два метра, а пъсле викат колко е мръсно !?!? Това не е нихилизъм, а чист идиотизъм.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли акции, които изостават от ръста на БФБ през 2014?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПич, категорично не съм съгласен.
Верно е че всеки народ си заслужава съдбата, но рибата винаги се вмирисва откъм главата.
Нихилизма ти с нищо не помага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЕто това е истината. Всички искаме да сме млади меринджейчета и да изкарваме пари без да работим. Прибавям един цитат от колегата pipbel
Пич, тук категорично не съм съгласен. Не политиците са виновни а народа ! За него трябват камъни. .
Верно е че всеки народ си заслужава съдбата, но рибата винаги се вмирисва откъм главата.
Нихилизма ти с нищо не помага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеа че трябва да се работи сериозно единици го разбират.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПърво си требе задължително един истински паве-майдан и тука, за цялата ни политическа ( и съдебна) каста.
В условията на капитализъм последното нещо на което трябва да разчиташ е държавата. Тя само взема, а ти си длъжен да даваш. Ако работиш повече, ако си по способен или находчив, ще съумееш хем да има за държавата, хем да има и за теб. Ако не, ти си аутсайдер, и никой не ти е виновен. Което означава, че или трябва да почнем да работим повече, да се квалифицираме и усъвършенстваме без да недоволстваме и протестираме, или да връщаме социалистическия строй. Кое от двете е правилно не се наемам да дам отговор.
Иначе по темата. ИХЛБ е с приблизително с 60% ръст тази година, какво искате повече? Продължавам да твърдя, че в моите очи най-подценената акция е Еврохолд. Но само времето ще покаже, кой крив, кой прав.
Поздрави и успех.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКолкото хора, толкова и акъл,но лично на мен нашта борса в момента ми
изглежда като оная мома,дето я преластил момъкът и не я изклатил като
хората,оставена на половината.Кой лъже,кой маже важното е купон да става
а че трябва да се работи сериозно единици го разбират.
За работата си прав, но да работиш залудо също не чини.
Първо си требе задължително един истински паве-майдан и тука, за цялата ни политическа ( и съдебна) каста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеI H L B L - Индустриален холдинг България
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобрютру - малко се оспах!
Какво е това INLBL?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tanko Разгледай мнениеMdika, Vipom. Освен че са подценени те са и много заспали.
Имам и от двете скромни количества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеINLBL DOVUHL EMKA SEVTO TOPL FPP SFI AA8 BRP PET,както всички тим акции
и енерго дружествата,Енемона,това всичкото вероятно ще поскъпне.
съгласен съм с теб,но по интересния въпрос,който несъмнено вълнува по-голяматата част нас е-кога това ще се случи в действителност!?!Last edited by orakula; 29.03.2014, 00:55.
Коментар
Коментар