IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумът като средство за купи-нахвали-продай

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я да се изходя и аз по темата
    Предполагам за БФБ говорите, щото на другите борси можете да им накривите онази работа.
    Та хубаво си е форумчето, но дори и на БФБ не можете нищо да му направите. Я има 5-10 КБ които се въртят тук, я не.
    Не се вземайте много на сериозно и ако наистина искате истинска борса, гледайте да отстоявате богатството си в акции и да мачкате всички идиоти по трасето, които ви пречат да го правите.
    На Задниците в БФБ, в Комисията, в Посредниците и Банките, в Пенсионните фондове и насилствено качените дружества им е през уй, какво се хвали във форума.
    Не се страхувайте от никой от тях, отстоявайте позициите си и рано или късно нещата ще се случат.
    Аз съм оптимист Даже след толкова години в страни от БФБ от 5–6 месеца си купувам това-онова
    Вярно в първите години беше някак по-приятно, когато се разискваха идеи за цялостното развитие на пазара, пишеха се отворени писма и пряко се разискваха проблеми с отговорните за това лица. Сега те са решили, че са прекалено на високо и трябва да ги свалим/свалите!!!!
    От друга страна няма нищо общо с истерията по време на балона. Тогава аз само ви гледах простотиите и гледах да запазя приятели. Някои успях, други не.
    А колкото до морала, ами някои от нас си го имаме други просто го нямат. И който се влияе от мненията тук си е просто глупак.

Коментар

• Какво - вече се разделихте на тимуровци и на софармаджии ли?

Ами който е адсицаджия или жабокаджия - от коя банда е?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        аз съм в клуба на Софарма
        но няма заяждане, всеки си пише мнението
        Има,има.И еднакво не търпите някой да казва лоши думи за групите ви
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          а бе аз се чудя от къде те познавам , а то ние сме в един клуб!

Коментар

• Ето аз ще ви кажа, че съм 30% от началото на годината и съм си супер доволен. Някои са и 300% сигурно, ама аз 30% на запад не мога и да сънувам! Това ако е всяка година нали се сещате къде отивам... Не завиждам на никой, който прави повече от мен, даже искам всички да правим, защото наистина сме малко. И честно казано аз лично мисля, че всеки прави пари - един повече, друг по-малко. По простата причина, че борсата е място на света, където се правят парите, дори и в България
            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Горе долу единствената причина все пак да има някакъв оборот на нашата борса е точно този форум. Включително и емоционалните глупости в него. Една от основните причини българи да печелят много по-лесно на нашата борса и като практика да губят на чужди борси е отново този форум. Навън просто няма от къде да взимат такава смляна информация, дори и само емоционална такава.

Естествено че някой ще се опитва да си продава стоката скъпо, а друг ще се опитва да купува евтино. Но това не променя факта, че без такива "манипулации" 90% от дребните участници на БФБ изобщо няма да си имат представа какво се случва. Точно това което се случва като излезат навън. Почнат да гледат финансови телевизии и да четат финансови вестници и единственото което успяват да направят е да купуват на върхове и да продават на дъна.

Защото и да разчита човек на специализирани медии е същата работа. И там се повтаря само това което е очевидно, а то след като е очевидно значи е влязло вече в цената. И ако човек не разбира от финансови оценки, макро трендове или оценки на стратегически позиции това което му остава е технически анализ или хвалене на стоката от този или онзи, като само може да се надява, че стоката е достатъчно добра, че да си заслужава хваленето. но за да се разбере дали това е така се налага да има и противоположно мнение. Да се получава диалог. Ако няма диалог значи има нещо гнило.
              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Но все пак ми е забавно заяждането на фенклуба на "ТИМ" и фенклуба на "Софарма"

Коментар

• ех братлета,
                  толкова сме малко а вече взехме и между нас ли да се делим!
                  Живи и здрави на всички от всички отбори!

Коментар

Естествено, че има хора които си хвалят акциите. Но в края на краищата и за тях трябва да има нещо, че си губят времето да пишат. А това, че някой си се бил хвалил с нещо си, пък бил излъгал и не бил на печалба, а бил на загуба, това не е манипулация, а съвсем обикновена хвалипръцковщина Като иска някой да се изживява като велик спекулант, не виждам защо някой друг трябва да му пречи.
                    Аааа, тоя к#р съм го ял!!
                    Години им говоря, че печеля от имоти и вбесих хиляди български помияри, които злобеят и завиждат като типични сънародници!
                    Сега определено съм се насочил към БФБ, акции имам още от миналата година, но на БФБ само на една компания.
                    Искам по много теми да ги "соля" завистчиите и чикиджиите!

Коментар

• Аз нямам абсолютно нищо против да има хора, които казват какво са купили, хора които се опитват да манипулират и такива, които просто четат и купуват. Повярвайте ми аз съм 1000% сигурен, че има хора, които нямат нито едно мнение в този форум, но го четат постоянно и след внимателен анализ купуват/продават акции на БФБ. Разбира се четат и статиите в Инвестор, които също са много полезни и информативни (Специални поздрави на Мариян за което, евала) . И те правят пари от това нещо. Защото наистина е пълно с пумия, но ако успяваш да отсяваш правилната информация, ти можеш да правиш пари!
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Но все пак ми е забавно заяждането на фенклуба на "ТИМ" и фенклуба на "Софарма"
                        да а аз съм самостоятелен играч по оста... Василев , Събев , Алианц....
                        С лек наклон към към донев и и по силен към ТИМ....

Коментар

• Естествено, че има хора които си хвалят акциите. Но в края на краищата и за тях трябва да има нещо, че си губят времето да пишат. А това, че някой си се бил хвалил с нещо си, пък бил излъгал и не бил на печалба, а бил на загуба, това не е манипулация, а съвсем обикновена хвалипръцковщина Като иска някой да се изживява като велик спекулант, не виждам защо някой друг трябва да му пречи.

Коментар

• Но все пак ми е забавно заяждането на фенклуба на "ТИМ" и фенклуба на "Софарма"
                            Life won't wait for you.

Коментар

Горе долу единствената причина все пак да има някакъв оборот на нашата борса е точно този форум. Включително и емоционалните глупости в него. Една от основните причини българи да печелят много по-лесно на нашата борса и като практика да губят на чужди борси е отново този форум. Навън просто няма от къде да взимат такава смляна информация, дори и само емоционална такава.

Естествено че някой ще се опитва да си продава стоката скъпо, а друг ще се опитва да купува евтино. Но това не променя факта, че без такива "манипулации" 90% от дребните участници на БФБ изобщо няма да си имат представа какво се случва. Точно това което се случва като излезат навън. Почнат да гледат финансови телевизии и да четат финансови вестници и единственото което успяват да направят е да купуват на върхове и да продават на дъна.

Защото и да разчита човек на специализирани медии е същата работа. И там се повтаря само това което е очевидно, а то след като е очевидно значи е влязло вече в цената. И ако човек не разбира от финансови оценки, макро трендове или оценки на стратегически позиции това което му остава е технически анализ или хвалене на стоката от този или онзи, като само може да се надява, че стоката е достатъчно добра, че да си заслужава хваленето. но за да се разбере дали това е така се налага да има и противоположно мнение. Да се получава диалог. Ако няма диалог значи има нещо гнило.
                              Равновесие ,
                              съгласен съм с колеги по долу , че има доста хора ,който като купят дадена акция и почнат да те зомбират ,облъчват и манипулират , да купуваш и ти и обещават Софикс 1000 до месец...
                              След като продадат се изтеглят.... чакат до поредното дъно и пак са на линия ...
                              С думите аз казах ли ти...
                              Само че забравят че предния път същото са говорили с по 20 % отгоре..... и пак търсят ,друг да им качи акцията..
                              Така че тук хитреците станахме повече от балъците...
                              Това ни се отразява и на ДАХ и ДАУ...
                              Ако не бях толкова уплашен както влезнах в КОБА на 5,6 евро можех да я чакам до сега на 10 евро а не да я продам над 6,5 от страх да не върне като нашата борса...
                              Поздрави!
                              П.П. Това важи само за икономически теми....

Коментар

• ФорумЪТ беше средство или по-скоро средище за обмяна на мнения, знания, опит и съвети между участниците.Но това беше в началото на Инвестор-а.Тогава когато много хора прохождаха в "занаята" а брокерите пишеха с имената си а не с по няколко ника.Това време отмина.Сега темите са глупави, пълни с политика, пълни с писачи, които са на заплата, някои на партийни хранилки. Пишат се глупости и простотии. Малко неща могат да са от полза на тези, които сега откриват борсата и търговията на нея.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X