Първоначално изпратено от LuckyYou
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумът като средство за купи-нахвали-продай
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеВсичко е въпрос на гледна точка. Погледнато от моя гледна точка и предвид там на където съм се запътил за мен са много малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениееми срам ме е малко, но... 15 000 лв. Знам че са малко ама и бамката ми е малка. Какво да се прави беден човек... От догодина ще има още капиталови инжекции, така че се надявам и абсолютната ми печалба да е по-висока
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеаз не знам кой му измисли това жабоци и всички така му викат кажи му софкомерс или софком или софия комерс заложни къщи, за да те разберат всички, кви са тия жабоци
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеаз не знам кой му измисли това жабоци и всички така му викат кажи му софкомерс или софком или софия комерс заложни къщи, за да те разберат всички, кви са тия жабоци
Коментар
-
Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнениеТи колко пари направи от БфБ? Пари, не проценти. И помия се пише с "o".The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеХората, които не могат да печелят пари от борсата, казват, че никой не може да печели пари от нея. Това обаче разбира се не е така. Те трябва да разсъждават по коренно различния начин, а именно:
"Това, че аз не мога да печеля пари от борсата, не означава, че другите също не могат!"
Наща борса си е мизерна, ама си е наща борса. И ако сравниш ръста на Софикс, с ръста на който и да е индекс на друг пазар на запад ще останеш изненадан, някои хора колко пари направиха тази година
За някои Emerging market, за други Emergency market. Въпрос на усет и на личен изборLast edited by razbiratel; 20.09.2013, 03:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз нямам абсолютно нищо против да има хора, които казват какво са купили, хора които се опитват да манипулират и такива, които просто четат и купуват. Повярвайте ми аз съм 1000% сигурен, че има хора, които нямат нито едно мнение в този форум, но го четат постоянно и след внимателен анализ купуват/продават акции на БФБ. Разбира се четат и статиите в Инвестор, които също са много полезни и информативни (Специални поздрави на Мариян за което, евала) . И те правят пари от това нещо. Защото наистина е пълно с пумия, но ако успяваш да отсяваш правилната информация, ти можеш да правиш пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАааа, тоя к#р съм го ял!!
Години им говоря, че печеля от имоти и вбесих хиляди български помияри, които злобеят и завиждат като типични сънародници!
Сега определено съм се насочил към БФБ, акции имам още от миналата година, но на БФБ само на една компания.
Искам по много теми да ги "соля" завистчиите и чикиджиите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЯ да се изходя и аз по темата
Предполагам за БФБ говорите, щото на другите борси можете да им накривите онази работа.
Та хубаво си е форумчето, но дори и на БФБ не можете нищо да му направите. Я има 5-10 КБ които се въртят тук, я не.
Не се вземайте много на сериозно и ако наистина искате истинска борса, гледайте да отстоявате богатството си в акции и да мачкате всички идиоти по трасето, които ви пречат да го правите.
На Задниците в БФБ, в Комисията, в Посредниците и Банките, в Пенсионните фондове и насилствено качените дружества им е през уй, какво се хвали във форума.
Не се страхувайте от никой от тях, отстоявайте позициите си и рано или късно нещата ще се случат.
Аз съм оптимист Даже след толкова години в страни от БФБ от 5–6 месеца си купувам това-онова
Вярно в първите години беше някак по-приятно, когато се разискваха идеи за цялостното развитие на пазара, пишеха се отворени писма и пряко се разискваха проблеми с отговорните за това лица. Сега те са решили, че са прекалено на високо и трябва да ги свалим/свалите!!!!
От друга страна няма нищо общо с истерията по време на балона. Тогава аз само ви гледах простотиите и гледах да запазя приятели. Някои успях, други не.
А колкото до морала, ами някои от нас си го имаме други просто го нямат. И който се влияе от мненията тук си е просто глупак.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
Коментар