IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-голямата сума пари която сте губили на борсата?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Удължи го на 200 ли бря
    почнах преди 200
    на 196.35 помислих,че не съм добре и сънувам, нещо.сън е и ще се събудя.
    ама не беше сън и сложих точка.ВЕЧЕ не сънувам.спя спокойно.
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Към 40 бона от един нисколиквиден боклук, който с месеци не успявах да продавам достатъчно бързо. От тогава нисколиквидните ракети ги оставям на екстремните подводничари

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
        1.9.2008 г 00:32ч. минус 9270 долара.тогава научих два урока.първия-да не Усерявам никога.втория-gbp/jpy да си го търгува, който иска
        Удължи го на 200 ли бря

Коментар

• 1.9.2008 г 00:32ч. минус 9270 долара.тогава научих два урока.първия-да не Усерявам никога.втория-gbp/jpy да си го търгува, който иска
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Около 1200 евро още началото на втория месец от както търгувам. Но съм нов и най-вероятно тепърва имам да губя.
            Last edited by Reptil; 14.08.2013, 13:15.
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• 2006-та година си купих първия компютър, точно с тази цел- да търгувам на валутната борса, по препоръката на мой познат. За има-няма 3месеца 2+2+2- общо 6 бонбонки се стопиха между графиките на монитора ми. От тогава, както може би съм споменавала, дори и тото не играя. Сега пак ползвам същия стар добър комп, но само за четене и писане(и може би за по-приятни изживявания).
              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• 350 лв от една сделка.
                Иначе имам в момента позиции с 2000 лв загуба, ама НЯМА сделка.
                Ако ликвидирам всичко на днешни цени ще съм десетина хиляди на печалба, ама аз вече почти не търгувам, пък и преди участвах с дребни суми. Калабалък да става.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• 16000$ и то защото не послушах себе си а един спец.....още съм му бесен....слагаше тренд линия на къс тренд от долу и търсеше дъно с моите пари
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                    Около 95% от портофейла за около година.
                    От една позиция съм губил 132 000. Имаше няколко такива.
                    Много е важно да му се случи на човек това и по-добре да е рано. Докато не се затриеш веднъж не знаеш какво е и колко лесно става.
                    + 10 k

Коментар

• Около 95% от портофейла за около година.
                      От една позиция съм губил 132 000. Имаше няколко такива.
                      Много е важно да му се случи на човек това и по-добре да е рано. Докато не се затриеш веднъж не знаеш какво е и колко лесно става.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                        Айде и аз да си кажа.. то беше отдавна де , когато правих най-големите глупости ,
                        да държа дълго време губеща позиция и да добавям към нея и да затварям на
                        минимални печалби от рода на 20-50 $ , всичко това в началото ми струваше
                        три трицифрени акаунта , равняващи се на около 1500-2000 лв общо
                        Не може да си загубил толкова!!!

цгц0гщиу0цщг,е;09гжжу,и;0ец0дц0жгу,иц0дгфектжяадзэ фяуди0цжггудзсачтозадзгядзьдзсгфзяадгхоэдсаоадЬАЖЭ ФДМФХДАЧСЯХЬЧВЗХЬКТ-0ЦАДКТЯЬЗЧ;ТКЖЯЬИЗТЖЗИГДХЗ9ГТЖЗГХЖЕИТГЗЧЬОЗА9КТО9ь чктгожчьзозе9ктожчзгтожмчжтечзтгжжгжгчьзегтожшзчцг тжзчцяьгжчмздгоздагиз9течмитечцки9ситомегфжэхьгмиш дкицчокгть0за9ктеожадщгащгоамдгомадщгиьд0гщьд0огед цмгаогедгагоцаз0го

Поради простата причина, че не си ги виждал накуп дори на филм

Коментар

• 60% за един ден от единствената ми позиция на NYSE по това време.... = 6000 долара. Сега акцията е x4 от нивата миналата година..

Коментар

• Айде и аз да си кажа.. то беше отдавна де , когато правих най-големите глупости ,
                            да държа дълго време губеща позиция и да добавям към нея и да затварям на
                            минимални печалби от рода на 20-50 $ , всичко това в началото ми струваше
                            три трицифрени акаунта , равняващи се на около 1500-2000 лв общо
                            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• оня ден загубих 50 лева от Енергони. От началото на годината съм тука, мисля че това е максималното, което съм загубил до сега. (не се ебавам) Това на БФБ.
                              Иначе около 1-2к лева от единична позиция
                              Last edited by LuckyYou; 14.08.2013, 00:07.
                              The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                              не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Сега да не се окаже, че тук губещи няма
                                е много ясно...

Коментар

Working...
                                X