If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е най-голямата сума пари която сте губили на борсата?
Опитах се да си ревизирам непубличните АД...
Оказа се, че съм пропуснал две обратни изкупувания - над 5 К, три увеличения на капитал под условия - над 7К се получават над 12 К пропуснати ползи ( направо си е загуба...).
5 К в Меком....не съм продал, но дефакто няма какво и на кого....
За тази година добре.... Да се надявам , че няма да стигнат 20 К ....
Ще драпам докрай...
Много хубава изповедалня сте направили
На БФБто съм имал и имам загуби, а разликата е, че преди време бях по-треперещ, а сега изчаквам търпеливо. Ако човек избира по-прецизно компаниите, това с изчакването дава резултат.
Навън съм нулирал 2-3 сметки от по 500 Евра. Сега тествам нова "система" и иронията е че съм само на печалба вече 5-6 месеца - само че на демо .....все още.
преди 2 години 15 000лв,от златото,когато Американите имаха ядове с дебта и злото стигна 1900$, e аз бях къс още от нивата 1545,две усерявания и резултата е налице
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Скоро някой беше дал един линк със статия от един пич. Та той казваше, че е работил при брокер. Имали 2000 клиента.... И нито един не е бил на печалба от Форекса.
Една цев,втора цев,па мечката ме подгони!
Хвърлям пушката,бягам,ма се заклещих между две буки..
Пристига мечока и вика-или те ям,или те шибам!
-И кво?
-Изяде ме,деева и дзвер..
Скоро някой беше дал един линк със статия от един пич. Та той казваше, че е работил при брокер. Имали 2000 клиента.... И нито един не е бил на печалба от Форекса.
глупости на търкалета.
от какво се печели.....по тая логика ,по добре да продава домати или да си купува,картофи.при тая търговия рискът да се набуташ е по малък нали дали продаваш домати,пшеница,долари или ... е все тая.проблема при форекса се нарича риск и кредитно рамо.като ти се изясни проблема ти е ясна и търговията.те и доматите се разваляли за пшеница да съхраняваш и да чакаш по добра цена ти трябва склад но цената може и да падне
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Преди два дни, някъде съм загубил двайсет лева, много се ядосах.......Иначе имам акции от компании, котирани на БФБ, но не съм губил, щото съм дългосрочен
Коментар