Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е най-голямата сума пари която сте губили на борсата?
Collapse
X
-
Опитах се да си ревизирам непубличните АД...
Оказа се, че съм пропуснал две обратни изкупувания - над 5 К, три увеличения на капитал под условия - над 7К се получават над 12 К пропуснати ползи ( направо си е загуба...).
5 К в Меком....не съм продал, но дефакто няма какво и на кого....
За тази година добре.... Да се надявам , че няма да стигнат 20 К ....
Ще драпам докрай...
Коментар
-
Много хубава изповедалня сте направили
На БФБто съм имал и имам загуби, а разликата е, че преди време бях по-треперещ, а сега изчаквам търпеливо. Ако човек избира по-прецизно компаниите, това с изчакването дава резултат.
Навън съм нулирал 2-3 сметки от по 500 Евра. Сега тествам нова "система" и иронията е че съм само на печалба вече 5-6 месеца - само че на демо .....все още.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеСкоро някой беше дал един линк със статия от един пич. Та той казваше, че е работил при брокер. Имали 2000 клиента.... И нито един не е бил на печалба от Форекса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеСкоро някой беше дал един линк със статия от един пич. Та той казваше, че е работил при брокер. Имали 2000 клиента.... И нито един не е бил на печалба от Форекса.
от какво се печели.....по тая логика ,по добре да продава домати или да си купува,картофи.при тая търговия рискът да се набуташ е по малък нали дали продаваш домати,пшеница,долари или ... е все тая.проблема при форекса се нарича риск и кредитно рамо.като ти се изясни проблема ти е ясна и търговията.те и доматите се разваляли за пшеница да съхраняваш и да чакаш по добра цена ти трябва склад но цената може и да паднеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар