IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-голямата сума пари която сте губили на борсата?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Темата е малко стресираща. Според мен може да се облагороди и с най-голяма печалба Така, начинаещите няма да се гипсират
    Аз се гипсирах още преди десетото мнение

Коментар

• Опитах се да си ревизирам непубличните АД...
      Оказа се, че съм пропуснал две обратни изкупувания - над 5 К, три увеличения на капитал под условия - над 7К се получават над 12 К пропуснати ползи ( направо си е загуба...).
      5 К в Меком....не съм продал, но дефакто няма какво и на кого....
      За тази година добре.... Да се надявам , че няма да стигнат 20 К ....
      Ще драпам докрай...

Коментар

• Много хубава изповедалня сте направили
        На БФБто съм имал и имам загуби, а разликата е, че преди време бях по-треперещ, а сега изчаквам търпеливо. Ако човек избира по-прецизно компаниите, това с изчакването дава резултат.
        Навън съм нулирал 2-3 сметки от по 500 Евра. Сега тествам нова "система" и иронията е че съм само на печалба вече 5-6 месеца - само че на демо .....все още.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• преди 2 години 15 000лв,от златото,когато Американите имаха ядове с дебта и злото стигна 1900$, e аз бях къс още от нивата 1545,две усерявания и резултата е налице
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
            Скоро някой беше дал един линк със статия от един пич. Та той казваше, че е работил при брокер. Имали 2000 клиента.... И нито един не е бил на печалба от Форекса.
            Хахахахахахаха! Ти представяш ли си?

Коментар

• Аз бих предложил заглавие - най голямата сума, която сте спечелили и загубили на борсата ?

Коментар

• 40 K за целия спад.
                Най-балъшкото прецакване - в офиса в среща докато патките се сринаха заради оня тарикат.
                Без кураж няма слава

Коментар

• Една цев,втора цев,па мечката ме подгони!
                  Хвърлям пушката,бягам,ма се заклещих между две буки..
                  Пристига мечока и вика-или те ям,или те шибам!
                  -И кво?
                  -Изяде ме,деева и дзвер..

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                    Скоро някой беше дал един линк със статия от един пич. Та той казваше, че е работил при брокер. Имали 2000 клиента.... И нито един не е бил на печалба от Форекса.
                    глупости на търкалета.
                    от какво се печели.....по тая логика ,по добре да продава домати или да си купува,картофи.при тая търговия рискът да се набуташ е по малък нали дали продаваш домати,пшеница,долари или ... е все тая.проблема при форекса се нарича риск и кредитно рамо.като ти се изясни проблема ти е ясна и търговията.те и доматите се разваляли за пшеница да съхраняваш и да чакаш по добра цена ти трябва склад но цената може и да падне
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Интересно ми е дали Мастъра е губил и колко
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Еййй,баф мааму,незараснали рани..

К-тата няма да пиша,за да не умиргам пак

Успех на всички смели и отговорни сладури

Коментар

• Темата е малко стресираща. Според мен може да се облагороди и с най-голяма печалба Така, начинаещите няма да се гипсират

Коментар

• Скоро някой беше дал един линк със статия от един пич. Та той казваше, че е работил при брокер. Имали 2000 клиента.... И нито един не е бил на печалба от Форекса.

Коментар

• Преди два дни, някъде съм загубил двайсет лева, много се ядосах.......Иначе имам акции от компании, котирани на БФБ, но не съм губил, щото съм дългосрочен
                              Last edited by zapalkata; 14.08.2013, 13:57.

Коментар

• За най-голяма няма да говоря,
                                но последна, по -значителна

6BMA - 850лв.

Коментар

Working...
                                X