IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коя е най-голямата сума пари която сте губили на борсата?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Виртуалните не ги броим.......
    Що, то си е въпрос на възприемане. Някой може да изпитва истинска мъка и от виртуални загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
        Най-голямата загуба за 1 ден - 500 000$
        Най-голяма печалба за 1 ден 610 000$

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
          Най-голямата загуба за 1 ден - 500 000$
          Малииий, а аз си мислех че съм търгувал с големи суми

Коментар

• Най-голямата загуба за 1 ден - 500 000$
            Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
              -10000USD VIX
              Който ролването не го взима под внимание,може много да потъне!
              Отначало печелих по 100-200 долара на ден и си викам,другите са балъци
              и не разбират колко е лесно,ама накрая разбрах че няма спасение
              Реално загубите бяха 16000,но преди това натрупах 6000 печалба.
              Добре де,какво ти пречеше да дръпнеш шесте хиляди долара!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                1.9.2008 г 00:32ч. минус 9270 долара.тогава научих два урока.първия-да не Усерявам никога.втория-gbp/jpy да си го търгува, който иска
                И аз изгорях по същото време от gbp/jpy, при това с подобна сума. Научих и трети урок, валутната търговия е само за хора с вътрешна информация или такива, които могат да си позволят да търгуват без левъридж.

Коментар

• -10000USD VIX
                  Който ролването не го взима под внимание,може много да потъне!
                  Отначало печелих по 100-200 долара на ден и си викам,другите са балъци
                  и не разбират колко е лесно,ама накрая разбрах че няма спасение
                  Реално загубите бяха 16000,но преди това натрупах 6000 печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    За тва сега всички твоЙ пари ги диверсифицираш по пирамиди ли?
                    По-добре да се поучим от грешките на другите....да запазим добрият тон на разговор или диалог.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                      Познавам един човек дето загуби 15М. долара от борсата, и това му беше достатъчно за да загуби всичките си къщи и хотели които бяха на кредит, сега живее под наем. Тоест загуби още около 30М. долара недвижимо имущество..
                      И аз познавам няколко такива. Не с 15, но с 1-2-3 милки. Много тъжна картинка. Голямата депресия и алкохол. Единия е с цироза на 35 години. Много е голям е шока като си си изградил някъв стил на живот и самочувствие, а после се върнеш на минимален стандарт.
                      Аз да чукна на дърво за цялото ми царуване, понеже бачках по 15 часа и не ми остана време да си купя нищо, даже и да почерпя как се вика. Затова като изтъня сметката и не можах да усетя разликата. Върнах се на първо ниво на видеоиграта все едно.

Коментар

• Познавам един човек дето загуби 15М. долара от борсата, и това му беше достатъчно за да загуби всичките си къщи и хотели които бяха на кредит, сега живее под наем. Тоест загуби още около 30М. долара недвижимо имущество..
                        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                          Преди години загубих о 195 000 долара на форекс, но не мой пари.
                          Мой пари около 2000лв. за 3г. на форекс.
                          Но само който не играе, той не греши.
                          За тва сега всички твоЙ пари ги диверсифицираш по пирамиди ли?

Коментар

• Преди години загубих о 195 000 долара на форекс, но не мой пари.
                            Мой пари около 2000лв. за 3г. на форекс.
                            Но само който не играе, той не греши.
                            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                              На демо направих десетки хиляди печалби, но с реални пари и същата стратегия втория месец, както вече написах, затворих на загуба 1200 евро една сделка, за да не ме издъни повече.
                              Преди да си направя реални сметки и съответно да загубя, аз също търгувах на демо.
                              Сега като че ли е малко по-различно
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Много хубава изповедалня сте направили
                                На БФБто съм имал и имам загуби, а разликата е, че преди време бях по-треперещ, а сега изчаквам търпеливо. Ако човек избира по-прецизно компаниите, това с изчакването дава резултат.
                                Навън съм нулирал 2-3 сметки от по 500 Евра. Сега тествам нова "система" и иронията е че съм само на печалба вече 5-6 месеца - само че на демо .....все още.
                                На демо направих десетки хиляди печалби, но с реални пари и същата стратегия втория месец, както вече написах, затворих на загуба 1200 евро една сделка, за да не ме издъни повече.
                                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X