Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е най-голямата сума пари която сте губили на борсата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВиртуалните не ги броим.......Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеНай-голямата загуба за 1 ден - 500 000$
Най-голяма печалба за 1 ден 610 000$
Коментар
-
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеНай-голямата загуба за 1 ден - 500 000$
Най-голяма печалба за 1 ден 610 000$
Коментар
-
Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение-10000USD VIX
Който ролването не го взима под внимание,може много да потъне!
Отначало печелих по 100-200 долара на ден и си викам,другите са балъци
и не разбират колко е лесно,ама накрая разбрах че няма спасение
Реално загубите бяха 16000,но преди това натрупах 6000 печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение1.9.2008 г 00:32ч. минус 9270 долара.тогава научих два урока.първия-да не Усерявам никога.втория-gbp/jpy да си го търгува, който иска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа тва сега всички твоЙ пари ги диверсифицираш по пирамиди ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПознавам един човек дето загуби 15М. долара от борсата, и това му беше достатъчно за да загуби всичките си къщи и хотели които бяха на кредит, сега живее под наем. Тоест загуби още около 30М. долара недвижимо имущество..
Аз да чукна на дърво за цялото ми царуване, понеже бачках по 15 часа и не ми остана време да си купя нищо, даже и да почерпя как се вика. Затова като изтъня сметката и не можах да усетя разликата. Върнах се на първо ниво на видеоиграта все едно.
Коментар
-
Познавам един човек дето загуби 15М. долара от борсата, и това му беше достатъчно за да загуби всичките си къщи и хотели които бяха на кредит, сега живее под наем. Тоест загуби още около 30М. долара недвижимо имущество..НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПреди години загубих о 195 000 долара на форекс, но не мой пари.
Мой пари около 2000лв. за 3г. на форекс.
Но само който не играе, той не греши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеНа демо направих десетки хиляди печалби, но с реални пари и същата стратегия втория месец, както вече написах, затворих на загуба 1200 евро една сделка, за да не ме издъни повече.
Сега като че ли е малко по-различноПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного хубава изповедалня сте направили
На БФБто съм имал и имам загуби, а разликата е, че преди време бях по-треперещ, а сега изчаквам търпеливо. Ако човек избира по-прецизно компаниите, това с изчакването дава резултат.
Навън съм нулирал 2-3 сметки от по 500 Евра. Сега тествам нова "система" и иронията е че съм само на печалба вече 5-6 месеца - само че на демо .....все още.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
Коментар