Една хубава сграда на цариградско и малко свободни пари в началото на 2010г=(-4000),но като цяло за един любител инвеститор започнал точно с тази позиция, засега всичко е положително
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коя е най-голямата сума пари която сте губили на борсата?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеПо-депресираща тема от тази във форума не съм чел, тотално ме отказахте да трейдвам квото и да е.
Говорете за печалби
Вчера почти 1 кило гущери съм назад, главно от бфб, ма и от нисето.
Естествено виртуално, не съм продавал.
Да видим кога ще ги възстановя. Ма ще, със сигурност
ПС Спестих си поне малко загуби от шортене на среброто както се канех да влизам вчера на ZSL. ама след последните новини може и злото и среброто още малко вътък да им дойде преди да узреят за добро наритване на задниците.
Сега ще вдигна малко летвата и ще си чакам 25-те $
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеНаучи ли нещо от урока?The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение4300 лв. Днес."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеДобре де,какво ти пречеше да дръпнеш шесте хиляди долара!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, то си е въпрос на възприемане. Някой може да изпитва истинска мъка и от виртуални загуби.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеКакво печелиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениетук аз печеля 60 бона , не че ме успокоява но познавам хора загубили 500 бона . кво да се прави. за някои е хазарт."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар