If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
таксата е 0,1% но не по малко от 10евро(за Франкфурт например),
ИБ ако не са ме излъгали искат минимум 10$ на месец от сделки иначе ги удържат - така че е все тая май?
As IB caters to active professional traders and investors, we require that each account generate a minimum of commissions per month. Accounts generating commissions less than the minimum as stated below in any given month will be assessed the difference as a monthly activity fee.
Activity Fee Minimum
All customers not listed below - USD10.001(or non-USD equivalent)
купуваш или не 10$ на месец си ги кихаш - това знаеше ли го а Пибчо?
Ми кажи на адашката си да предаде на шефовете си че са алчни д...а.
А ти се ориентирай към ИБ по добре.
Успех !
таксата е 0,1% но не по малко от 10евро(за Франкфурт например),
ИБ ако не са ме излъгали искат минимум 10$ на месец от сделки иначе ги удържат - така че е все тая май?
As IB caters to active professional traders and investors, we require that each account generate a minimum of commissions per month. Accounts generating commissions less than the minimum as stated below in any given month will be assessed the difference as a monthly activity fee.
Activity Fee Minimum
All customers not listed below - USD10.001(or non-USD equivalent)
Бе не знам пазарите, ама Бенча дали няма ти одерат кожицата
Не си спомням точно, отдавна съм гледал ма май от рода на 10-15$ или евро вземаха на сделка...
Банда,
от миналата седмица си имаме офис на Бенч-а в Стара Загора и от днес съм със сключен договор за международната им платформа. Излизам мощно в международни води(дано не ме потопят бързо)!
Да похваля в офиса на Бенч-а жената(която се оказа и адашка) - много любезна и добре си побъбрихме. Разконспирира ме - вика Вие ли пишете в инвестора под ник tony 1975
Програмата с лихвата върху кеш-а са я махнали!
Успех на всички!
Бе не знам пазарите, ама Бенча дали няма ти одерат кожицата
Не си спомням точно, отдавна съм гледал ма май от рода на 10-15$ или евро вземаха на сделка...
Банда,
от миналата седмица си имаме офис на Бенч-а в Стара Загора и от днес съм със сключен договор за международната им платформа. Излизам мощно в международни води(дано не ме потопят бързо)!
Да похваля в офиса на Бенч-а жената(която се оказа и адашка) - много любезна и добре си побъбрихме. Разконспирира ме - вика Вие ли пишете в инвестора под ник tony 1975
Програмата с лихвата върху кеш-а са я махнали!
аха, благодаря - така е наистина. дано оставят още поне 4години 10% ставка - ама с тия популисти нищо не се знае!
ами заделям си да - почнах 2005година - тогава не бях и чувал за бфб (може и да е за хубаво) и така вече си имам пет цивфички там ей така за диверсификация и резервче
Можеш ли да ги изтеглиш, ако стане напечено?
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар