Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Служебна бележка от ИП
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКакво се правиш на неразбрал че сравнения по абсолютна цена са неуместни, никой не ти сравнява фармата със гековия синергон, наистина би било смешно.
И не ми пласирай трейдинга измъквайки се финтаджийската, за него не е ставало дума. Спора ни от миналото лято си беше атера/фарма и резултат от инвестицията в едното или другото след година или 2 време.
Инак ако става дума и химаджиите си имат поне 10% дивидентна акция.
Дори съм много булиш на нея
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе ще дойдеш ти на нашия кораб ама.... само подлъга импето да му продаваш на 2,3-2,5лева
чичо Оги дава доволно но там където са дивидентните акции :
СФТРД ми е на цена около 1,55лева а дивиденти досега за 4г. ще са ми 62ст и капиталовата сам можеш я сметна.
ето и Сфарм Имоти дава супер дивидент и то без да продава етажи от кулите
п.с. и мисля че е смешно да сравняваш СОФАРМА със Синергон!
И не ми пласирай трейдинга измъквайки се финтаджийската, за него не е ставало дума. Спора ни от миналото лято си беше атера/фарма и резултат от инвестицията в едното или другото след година или 2 време.
Инак ако става дума и химаджиите си имат поне 10% дивидентна акция.
Дори съм много булиш на нея
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМай пак искаш нещо да се бъзикаме на тема Атера/Фарма
Туй горното се едно аз да те питам - брефа и честните игри сега доста по евтини от синергона - коментари кое е по шит ?
Не забравяй и че има бул маркет сега (докога ще видим, ама ще има хард ландинг със сигурност), а цената на фармата (за разлика от атера) не е чисто пазарна и неманипулируема, а и включва понастоящем и очаквания (прекалени според мене относно натоварването и реализацията) за новите мощности де ще се откриват скоро.
Освен това аз съм с над 50% капиталова (половината кеширана за разлика от тебе де само купуваш) плюс над 70ст чисто дивидент съвсем скоро в джобчето.
А ти колко печалба/дивидент взе от чича си за тая година ?
ПС От ок. седмица имам и фарми, ма само 1.4% от портфейла. На тия нива толкова ми стига, дори е множко. Ще чакаме пак здраво потапяне за допълване.
чичо Оги дава доволно но там където са дивидентните акции :
СФТРД ми е на цена около 1,55лева а дивиденти досега за 4г. ще са ми 62ст и капиталовата сам можеш я сметна.
ето и Сфарм Имоти дава супер дивидент и то без да продава етажи от кулите
п.с. и мисля че е смешно да сравняваш СОФАРМА със Синергон!Last edited by tony1975; 25.05.2013, 17:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро Ютро Пиб.
Смяташ че ако правиш повече сделки на месец ще си по-печеливш ли?
п.с. Годината почти преполви гледам че СФАРМ поведе на АТЕРА в цената - коментари?
Туй горното се едно аз да те питам - брефа и честните игри сега доста по евтини от синергона - коментари кое е по шит ?
Не забравяй и че има бул маркет сега (докога ще видим, ама ще има хард ландинг със сигурност), а цената на фармата (за разлика от атера) не е чисто пазарна и неманипулируема, а и включва понастоящем и очаквания (прекалени според мене относно натоварването и реализацията) за новите мощности де ще се откриват скоро.
Освен това аз съм с над 50% капиталова (половината кеширана за разлика от тебе де само купуваш) плюс над 70ст чисто дивидент съвсем скоро в джобчето.
А ти колко печалба/дивидент взе от чича си за тая година ?
ПС От ок. седмица имам и фарми, ма само 1.4% от портфейла. На тия нива толкова ми стига, дори е множко. Ще чакаме пак здраво потапяне за допълване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕее, ти ако възнамеряваш да правиш по 1 сделка месечно ..наистина няма значение за тебе през кой си. То и файдата ще ти е толкова ....ма ти си знайш.
Смяташ че ако правиш повече сделки на месец ще си по-печеливш ли?
п.с. Годината почти преполви гледам че СФАРМ поведе на АТЕРА в цената - коментари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАдашката каза че имало нови тарифи от април. Да и аз видях че на сайта още стои рекламата за 3% - ако искате питайте и вие, може аз да не съм разбрал.
п.с. Ама беше готино да си побъбря с човек, който е търгувал акции и знае за какво иде реч! На работа като се заслушам в бюлетина от БФБ или ако спомена нещо за акции - и започва едно отношение едни съжалителни погледи, все едно си слагам цялата заплата на Еврофутбол(то даже май това го приемат за по-нормално) или все едно си набивам парите по ротативки
Хубави празници на всички!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от vatla Разгледай мнениеЗа април има програма Money+ в отчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБанда,
от миналата седмица си имаме офис на Бенч-а в Стара Загора и от днес съм със сключен договор за международната им платформа. Излизам мощно в международни води(дано не ме потопят бързо)!
Да похваля в офиса на Бенч-а жената(която се оказа и адашка) - много любезна и добре си побъбрихме. Разконспирира ме - вика Вие ли пишете в инвестора под ник tony 1975
Програмата с лихвата върху кеш-а са я махнали!
Успех на всички!
п.с. Ама беше готино да си побъбря с човек, който е търгувал акции и знае за какво иде реч! На работа като се заслушам в бюлетина от БФБ или ако спомена нещо за акции - и започва едно отношение едни съжалителни погледи, все едно си слагам цялата заплата на Еврофутбол(то даже май това го приемат за по-нормално) или все едно си набивам парите по ротативки
Хубави празници на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениете ИБ имат различни видове сметки
и това дето гледаш е може би за дей трейдър акаунт
edit: да ама не за всички си е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕее, ти ако възнамеряваш да правиш по 1 сделка месечно ..наистина няма значение за тебе през кой си. То и файдата ще ти е толкова ....ма ти си знайш.
купувам си някой etf или някоя хартия за неколко месеца или година и продавам.
Коментар
Коментар