IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джим Роджърс: Обмислям да инвестирам в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Ма не моа ва разбера, що си мислите всички че ще инвестира на БФБ? Той е казал България, a не БФБ, което ме навява на мисълта, че изкупи високодоходните ДЦК на Данков .
    И аз това не можах да разбера. Защо БФБ? Ала нали бил известен с борсовите си спекулации? Трябва да е БФБ. Къде другаде толкова професионализъм на едно място..

Коментар

• На мене Роджърс не ми е казал такова нещо. Ама дано.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
        Сега изслушах интервюто му...точните му думи по адрес БГ от 10та мин. на интервюто бяха "мисля, че съм отворил сметка/и там, ще вхърлям по едно око".
        Аз си трая щот почти нищо не му разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
          тази новина ме изненадва много !
          Марияне, надявам се си проверил източника си и не е казано в контекст на някоя шега...

Иначе аз лично следя изявите на Джим Роджърс от няколко години и това което знам със сигурност е , че той е много булиш за скъпоценни метали и земеделска продукция/земя. Ние скъпоценни метали почти нямаме, но виж земя и земеделие имаме. Идването на един такъв инвеститор като него, най-вероятно през някакъв фонд би ни сложило на радара на много и големи инвеститори.
          Сега изслушах интервюто му...точните му думи по адрес БГ от 10та мин. на интервюто бяха "мисля, че съм отворил сметка/и там, ще вхърлям по едно око".

Коментар

• Ма не моа ва разбера, що си мислите всички че ще инвестира на БФБ? Той е казал България, a не БФБ, което ме навява на мисълта, че изкупи високодоходните ДЦК на Данков .

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Е глупости сега. Напротив. Много ви се радвам. Само дето понятието "печелим" след тези загуби е леко пресилено. По-скоро към момента има някаква реализирана доходност.
              При това виртуална, защото никой не каза, че е продал. Сякаш ще се изложи, че е спечелил пари при "възходящ" тренд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Николчо, и на теб ли ти е криво че смелите печелим добре!?
                Е глупости сега. Напротив. Много ви се радвам. Само дето понятието "печелим" след тези загуби е леко пресилено. По-скоро към момента има някаква реализирана доходност.
                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Каквото и да си говорим това,че такъв уважаван инвеститор дори споменава за България е много положителна новина!

Коментар

Ти май не си запознат с понятия, като сарказъм и ирония.
                    Абе като гледам преди да литнеше всичко на групата на Хим-а - поучаваше, а после викаш друго - не знам как е нарича това ако за теб е сарказъм или ирония така да бъде
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Не супер, а дори уникално.

Сега Джим ще изкупу избушеняците, за да направите някой лев.

Със сигурност така ще стане.
                      Николчо, и на теб ли ти е криво че смелите печелим добре!?

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                        Нали до вчера обесняваше колко е лошо се купват редица акции, сега пък щял направи някой лев
                        Ти май не си запознат с понятия, като сарказъм и ирония.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                          Ехе чудесн бай сигнла, само да не е на думи. Ако почне да действа, както казва Батя ще докарат доста Шпекуланти!
                          Батя като говори, слушайте

Коментар

Нали до вчера обесняваше колко е лошо се купват редица акции, сега пък щял направи някой лев
                            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Абе, дано дойде! И като дойде да има някаква реална полза. Сорос май вече беше тук. И какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Супер!
                                А още по-супер е че тоя пич служи за пътеводител на много чужди спекуланти.
                                Засега нямаме ликвидност за тях, но като качат цените със още 70-80% мисля ще сме по-ликвидни.
                                А и да тръгнат късите. Да може гетоффф и други мастери да скъсяват и да има шорт скуийз шоу

Коментар

Working...
                                X