Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джим Роджърс: Обмислям да инвестирам в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеСега изслушах интервюто му...точните му думи по адрес БГ от 10та мин. на интервюто бяха "мисля, че съм отворил сметка/и там, ще вхърлям по едно око".
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениетази новина ме изненадва много !
Марияне, надявам се си проверил източника си и не е казано в контекст на някоя шега...
Иначе аз лично следя изявите на Джим Роджърс от няколко години и това което знам със сигурност е , че той е много булиш за скъпоценни метали и земеделска продукция/земя. Ние скъпоценни метали почти нямаме, но виж земя и земеделие имаме. Идването на един такъв инвеститор като него, най-вероятно през някакъв фонд би ни сложило на радара на много и големи инвеститори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ глупости сега. Напротив. Много ви се радвам. Само дето понятието "печелим" след тези загуби е леко пресилено. По-скоро към момента има някаква реализирана доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНиколчо, и на теб ли ти е криво че смелите печелим добре!?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТи май не си запознат с понятия, като сарказъм и ирония.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе супер, а дори уникално.
Сега Джим ще изкупу избушеняците, за да направите някой лев.
Със сигурност така ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеНали до вчера обесняваше колко е лошо се купват редица акции, сега пък щял направи някой левThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЕхе чудесн бай сигнла, само да не е на думи. Ако почне да действа, както казва Батя ще докарат доста Шпекуланти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе супер, а дори уникално.
Със сигурност така ще стане.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСупер!
А още по-супер е че тоя пич служи за пътеводител на много чужди спекуланти.
Засега нямаме ликвидност за тях, но като качат цените със още 70-80% мисля ще сме по-ликвидни.
А и да тръгнат късите. Да може гетоффф и други мастери да скъсяват и да има шорт скуийз шоу
Със сигурност така ще стане.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар