If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ма не моа ва разбера, що си мислите всички че ще инвестира на БФБ? Той е казал България, a не БФБ, което ме навява на мисълта, че изкупи високодоходните ДЦК на Данков .
И аз това не можах да разбера. Защо БФБ? Ала нали бил известен с борсовите си спекулации? Трябва да е БФБ. Къде другаде толкова професионализъм на едно място..
тази новина ме изненадва много !
Марияне, надявам се си проверил източника си и не е казано в контекст на някоя шега...
Иначе аз лично следя изявите на Джим Роджърс от няколко години и това което знам със сигурност е , че той е много булиш за скъпоценни метали и земеделска продукция/земя. Ние скъпоценни метали почти нямаме, но виж земя и земеделие имаме. Идването на един такъв инвеститор като него, най-вероятно през някакъв фонд би ни сложило на радара на много и големи инвеститори.
Сега изслушах интервюто му...точните му думи по адрес БГ от 10та мин. на интервюто бяха "мисля, че съм отворил сметка/и там, ще вхърлям по едно око".
Ма не моа ва разбера, що си мислите всички че ще инвестира на БФБ? Той е казал България, a не БФБ, което ме навява на мисълта, че изкупи високодоходните ДЦК на Данков .
Е глупости сега. Напротив. Много ви се радвам. Само дето понятието "печелим" след тези загуби е леко пресилено. По-скоро към момента има някаква реализирана доходност.
При това виртуална, защото никой не каза, че е продал. Сякаш ще се изложи, че е спечелил пари при "възходящ" тренд.
Николчо, и на теб ли ти е криво че смелите печелим добре!?
Е глупости сега. Напротив. Много ви се радвам. Само дето понятието "печелим" след тези загуби е леко пресилено. По-скоро към момента има някаква реализирана доходност.
Ти май не си запознат с понятия, като сарказъм и ирония.
Абе като гледам преди да литнеше всичко на групата на Хим-а - поучаваше, а после викаш друго - не знам как е нарича това ако за теб е сарказъм или ирония така да бъде
Супер!
А още по-супер е че тоя пич служи за пътеводител на много чужди спекуланти.
Засега нямаме ликвидност за тях, но като качат цените със още 70-80% мисля ще сме по-ликвидни.
А и да тръгнат късите. Да може гетоффф и други мастери да скъсяват и да има шорт скуийз шоу
Не супер, а дори уникално.
Сега Джим ще изкупу избушеняците, за да направите някой лев.
Коментар