Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джим Роджърс: Обмислям да инвестирам в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеКолеги, сега и аз ще си сипя едно, но ми се струва, че някои са вече три обиколки пред мен.
Както и да е де, не е лошо да повдигаме бойния дух малко, че биците се поумърлушиха нещо тая седмица.
Джим, ако четеш това, и на теб наздраве, хитрец такъв!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТова последното е много наивно изказване!
Те и Данске ..
Не са се сетили, не са го направили Сорос и Роджърс. Светнат ли се, от кочината тук ще остане само мармалад. След 1997 г. поне имаше какво да се продава, а сега просто се молете да не става. Амин!Last edited by Jay Gould; 18.01.2013, 20:09.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеА с Георги Димитров и Цола Драгойчева не щеш ли
Както и да е де, не е лошо да повдигаме бойния дух малко, че биците се поумърлушиха нещо тая седмица.
Джим, ако четеш това, и на теб наздраве, хитрец такъв!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеИнвестора да се свърже с Джим Роджърс за интервю !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение.... Само с 300-400 милиона така хубаво могат да оритат борда и банковата ни система, че да се награбят с по няколко милиарда само за броени седмици.
Те и Данске се пробваха да ни наритата, ама питай ги как са сега.
А на БФБ че има много талаш и некоректни мажоритари е вярно, но пак гледате само черното. Ваш проблем, когато дойде време да видите че дявола не е толкова черен, ние първите ще сме вече доста напред с материала, а ръста ще е на привършване!
Същите черногледци бяха се нароили 2001-ва, като влизах на БФБ. А 2006-7-ма вече всички бяха на опашка пред ИП-тата да презаписват ИПО-та!
Филма винаги се повтаря, само сюжета е малко по-различен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЕ, Роджърс не говори от вчера за интерес в региона и особено към тези, на които им предстои влизане в ЕС, един вид...желязото се кове, докато е горещо )
Всяко споменаване на България е добре дошло, но е важно и тук на място как са реалностите за бизнес.
Коментар
-
Е, Роджърс не говори от вчера за интерес в региона и особено към тези, на които им предстои влизане в ЕС, един вид...желязото се кове, докато е горещо )
Should you move to western Europe? Europe is a wonderful area when it comes to culture. It is like an open air museum. It is certainly a better place to raise your family than the United States. India would also be a great place to raise a family. The standard of living is also extremely high in Europe, but you have to pay for it with higher taxes. In a place like Shanghai, people don't expect anything from the government. Immigrants should be allowed to come to Europe so that they can build a good life for themselves. But there is fear in the hearts and minds of the European people because they are afraid that these people will take away their jobs. Europe is doing better than what the statistics show, and the United States is doing worse than their doctored statistics show. The greatest investment opportunities will be in the countries that will join the EU in the future. Bulgaria and Turkey will provide tremendous opportunities. The weather is certainly better in Istanbul when compared to Amsterdam.
http://www.youtube.com/watch?v=mkI1PtZVBhQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеСамо с 300-400 милиона така хубаво могат да оритат борда и банковата ни система, че да се награбят с по няколко милиарда само за броени седмици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВ 1995 г. Майкъл Чорни откри една сметка в България с $ 8 милиона в в Централна кооперативна банка (ЦКБ), но така и не може да си ги вземе от банката и досега. Аз съм убеден, че четейки тази статия, много хора във властта вече потриват ръце и казват "Ела ни пиле, ела!" В същото време се чудя какво би купил Джим Роджърс? Химко, Холдинг пътища, Корпоративна банка или някоя друга компания, контролирана от някой мажоритар от Перник на който му е през ... единия крачол кой е тоя шматок от запад, достатъчно балама да му налее парите си. Ако това не е само предизборна патаклама измислена от някого, Джим ли Бим ли е, така ще го ушият с парите измамниците тук, че свят ще му се завие. Със Сорос имат един вариант за печалба и то много добра, ако се заемат с България. Само с 300-400 милиона така хубаво могат да оритат борда и банковата ни система, че да се награбят с по няколко милиарда само за броени седмици.
Коментар
-
В 1995 г. Майкъл Чорни откри една сметка в България с $ 8 милиона в в Централна кооперативна банка (ЦКБ), но така и не може да си ги вземе от банката и досега. Аз съм убеден, че четейки тази статия, много хора във властта вече потриват ръце и казват "Ела ни пиле, ела!" В същото време се чудя какво би купил Джим Роджърс? Химко, Холдинг пътища, Корпоративна банка или някоя друга компания, контролирана от някой мажоритар от Перник на който му е през ... единия крачол кой е тоя шматок от запад, достатъчно балама да му налее парите си. Ако това не е само предизборна патаклама измислена от някого, Джим ли Бим ли е, така ще го ушият с парите измамниците тук, че свят ще му се завие. Със Сорос имат един вариант за печалба и то много добра, ако се заемат с България. Само с 300-400 милиона така хубаво могат да оритат борда и банковата ни система, че да се награбят с по няколко милиарда само за броени седмици.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнениеСега изслушах интервюто му...точните му думи по адрес БГ от 10та мин. на интервюто бяха "мисля, че съм отворил сметка/и там, ще вхърлям по едно око".
Шегувам се, но наистина стават добри неща напоследък - китайци купуват земя, Каолин ги искат сериозни хора, сега и той, а след него стадо рогати.....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар