IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джим Роджърс: Обмислям да инвестирам в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• а бе, Дянков да не играе контра на Роджърс

Симеон Дянков: Ще излезем от кризата след два мандата

Коментар

• Такива като Роджърс идват преди биците а не заедно с тях.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
        Колеги, сега и аз ще си сипя едно, но ми се струва, че някои са вече три обиколки пред мен.

Както и да е де, не е лошо да повдигаме бойния дух малко, че биците се поумърлушиха нещо тая седмица.

Джим, ако четеш това, и на теб наздраве, хитрец такъв!

Само така младеж ще те правим шеф на комсомола а Джими го остави на нас старите пушки

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Това последното е много наивно изказване!
          Те и Данске ..
          Те нищо не са опитали, реално загубиха само 10 милиона от продажбата на облигациите си. Не става дума обаче за това, а имам съвсем друг метод предвид, вместо да пуснат като Данске едни облигации и да чакат дали някой в региона от Украйна до Албания ще се огъне. А колко сте железни се видя и в 2007 г. когато всички приказвахте, че и да се развие кризата на запад, ние тука сме като пернишки винкели и с имоти и с акции. Акциите казаха пук, пък инвеститорите с железните инвестиционни обекти в недвижимите имоти още си изпомпват морската вода от мазетата Щото са много велики и железни

Не са се сетили, не са го направили Сорос и Роджърс. Светнат ли се, от кочината тук ще остане само мармалад. След 1997 г. поне имаше какво да се продава, а сега просто се молете да не става. Амин!
          Last edited by Jay Gould; 18.01.2013, 20:09.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
            А с Георги Димитров и Цола Драгойчева не щеш ли
            Колеги, сега и аз ще си сипя едно, но ми се струва, че някои са вече три обиколки пред мен.

Както и да е де, не е лошо да повдигаме бойния дух малко, че биците се поумърлушиха нещо тая седмица.

Джим, ако четеш това, и на теб наздраве, хитрец такъв!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
              Инвестора да се свърже с Джим Роджърс за интервю !!!
              А с Георги Димитров и Цола Драгойчева не щеш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                .... Само с 300-400 милиона така хубаво могат да оритат борда и банковата ни система, че да се награбят с по няколко милиарда само за броени седмици.
                Това последното е много наивно изказване!
                Те и Данске се пробваха да ни наритата, ама питай ги как са сега.
                А на БФБ че има много талаш и некоректни мажоритари е вярно, но пак гледате само черното. Ваш проблем, когато дойде време да видите че дявола не е толкова черен, ние първите ще сме вече доста напред с материала, а ръста ще е на привършване!
                Същите черногледци бяха се нароили 2001-ва, като влизах на БФБ. А 2006-7-ма вече всички бяха на опашка пред ИП-тата да презаписват ИПО-та!
                Филма винаги се повтаря, само сюжета е малко по-различен!

Коментар

• Инвестора да се свърже с Джим Роджърс за интервю !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    Е, Роджърс не говори от вчера за интерес в региона и особено към тези, на които им предстои влизане в ЕС, един вид...желязото се кове, докато е горещо )

Всяко споменаване на България е добре дошло, но е важно и тук на място как са реалностите за бизнес.
                    Именно. РЕАЛНОСТИТЕ ЗА БИЗНЕС. Оттам тръгват и перспективите за БФБ. За жалост реалността е плашеща.

Коментар

• Е, Роджърс не говори от вчера за интерес в региона и особено към тези, на които им предстои влизане в ЕС, един вид...желязото се кове, докато е горещо )
                      Should you move to western Europe? Europe is a wonderful area when it comes to culture. It is like an open air museum. It is certainly a better place to raise your family than the United States. India would also be a great place to raise a family. The standard of living is also extremely high in Europe, but you have to pay for it with higher taxes. In a place like Shanghai, people don't expect anything from the government. Immigrants should be allowed to come to Europe so that they can build a good life for themselves. But there is fear in the hearts and minds of the European people because they are afraid that these people will take away their jobs. Europe is doing better than what the statistics show, and the United States is doing worse than their doctored statistics show. The greatest investment opportunities will be in the countries that will join the EU in the future. Bulgaria and Turkey will provide tremendous opportunities. The weather is certainly better in Istanbul when compared to Amsterdam.
                      http://www.youtube.com/watch?v=mkI1PtZVBhQ
                      Всяко споменаване на България е добре дошло, но е важно и тук на място как са реалностите за бизнес.

Коментар

Само с 300-400 милиона така хубаво могат да оритат борда и банковата ни система, че да се награбят с по няколко милиарда само за броени седмици.
                        Ти го каза. Не аз

Коментар

• [QUOTE=Jay Gould;105937298 Със Сорос имат един вариант за печалба и то много добра, ако се заемат с България. Само с 300-400 милиона така хубаво могат да оритат борда и банковата ни система, че да се награбят с по няколко милиарда само за броени седмици.[/QUOTE]

Добре казано

Коментар

В 1995 г. Майкъл Чорни откри една сметка в България с $ 8 милиона в в Централна кооперативна банка (ЦКБ), но така и не може да си ги вземе от банката и досега. Аз съм убеден, че четейки тази статия, много хора във властта вече потриват ръце и казват "Ела ни пиле, ела!" В същото време се чудя какво би купил Джим Роджърс? Химко, Холдинг пътища, Корпоративна банка или някоя друга компания, контролирана от някой мажоритар от Перник на който му е през ... единия крачол кой е тоя шматок от запад, достатъчно балама да му налее парите си. Ако това не е само предизборна патаклама измислена от някого, Джим ли Бим ли е, така ще го ушият с парите измамниците тук, че свят ще му се завие. Със Сорос имат един вариант за печалба и то много добра, ако се заемат с България. Само с 300-400 милиона така хубаво могат да оритат борда и банковата ни система, че да се награбят с по няколко милиарда само за броени седмици.
                            Ето още един, който има глава на раменете. Сигурно защото ми е съгражданин

Коментар

• В 1995 г. Майкъл Чорни откри една сметка в България с $ 8 милиона в в Централна кооперативна банка (ЦКБ), но така и не може да си ги вземе от банката и досега. Аз съм убеден, че четейки тази статия, много хора във властта вече потриват ръце и казват "Ела ни пиле, ела!" В същото време се чудя какво би купил Джим Роджърс? Химко, Холдинг пътища, Корпоративна банка или някоя друга компания, контролирана от някой мажоритар от Перник на който му е през ... единия крачол кой е тоя шматок от запад, достатъчно балама да му налее парите си. Ако това не е само предизборна патаклама измислена от някого, Джим ли Бим ли е, така ще го ушият с парите измамниците тук, че свят ще му се завие. Със Сорос имат един вариант за печалба и то много добра, ако се заемат с България. Само с 300-400 милиона така хубаво могат да оритат борда и банковата ни система, че да се награбят с по няколко милиарда само за броени седмици.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
                                Сега изслушах интервюто му...точните му думи по адрес БГ от 10та мин. на интервюто бяха "мисля, че съм отворил сметка/и там, ще вхърлям по едно око".
                                Явно го е "хвърлил окото" на Хим групата най-вече, а ако вземе и някой долар да хвърли не знам какво ще правим
                                Шегувам се, но наистина стават добри неща напоследък - китайци купуват земя, Каолин ги искат сериозни хора, сега и той, а след него стадо рогати.....
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X