IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФ Доверие как управляват парите ни

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колкото до ПФ Доверие и излизането от Агрофинанс мисля че не трябва да забравяме че това не високорисков договорен фонд, а пенсионен такъв. След като цената на акцията от 2009 до 2012 стоя под и около 1лев и като се отчете кой влезе и придоби управлението там - продадоха на добра цена и излязоха навреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
      Не си съвсем прав. Мисля че най-показателен е случаят с ЕЛАРГ, нямаше никаква причина да излизат толкова рано. Едва ли са имали някакви по-добри инвестиционни възможности, че да продадат всичко. Обаче е факт че са сред читавите ПФ - не ми се мисли какви схеми се въртят в другите.
      Ти колко ЕЛАРГ си купи тогава. Защото в минало време лесно се познава. Но ако си бил сигурен че еларг ще скочи толкова, защо не продаде апартамента и да го вложиш в еларг.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        нещо май не разбирам, ти се сърдиш че са продали дадена акция, така ли. Че то акциите са за продажба, иначе как човек ще изкара кеш.

А ако защо са продали на такава цена. Решили са продали са, голяма работа. Никой не може да знае до къде ще стигне една цена.
        Не си съвсем прав. Мисля че най-показателен е случаят с ЕЛАРГ, нямаше никаква причина да излизат толкова рано. Едва ли са имали някакви по-добри инвестиционни възможности, че да продадат всичко. Обаче е факт че са сред читавите ПФ - не ми се мисли какви схеми се въртят в другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          http://www.investor.bg/novini-i-anal...-adsic,137802/

Какво глупаво оправдание са измислили от ПФ Доверие за подаръка, който са си направили мениждмънта!!!!!!!
          А осигуряващите се тук /и не само тук/ да чакат някога някакви пенсии!!!
          С какъв акъл продадоха на тази цена??? Ако не са можли да преценят не са за там явно!!!
          нещо май не разбирам, ти се сърдиш че са продали дадена акция, така ли. Че то акциите са за продажба, иначе как човек ще изкара кеш.

А ако защо са продали на такава цена. Решили са продали са, голяма работа. Никой не може да знае до къде ще стигне една цена.

Коментар

• Аз пък съм си доволен от Доверие!!!
            Добра доходност, странят от "парещите" акции, подкрепят и купуват дялове от най-добрите възможни публични компании на БФБ, а от няколко години диверсифицират и в чужбина. Тази година сумата на вноските ми е почти равна на доходността, която ми е направило ПФ-то. Кака Дани пази интересите на акционерите - това може да видите ако се разровите в някои материали на Капитал, за разлика от някои други. Взеха и комисионните и таксите да намаляват и вече бих казал са по-ниски от на АТЕРА .

Отделно на предната си работа поработих и като агент за Доверие - та добри пари поизкарах от комисионни
            Успех!
            Last edited by tony1975; 30.12.2012, 17:49.

Коментар

• Фондовете са скандални с действията си и никой нищо не им прави,,,

Коментар

• на най-си феродо, ама друг път - по закон си задължен да им даваш, така че ще даваш. Единственото, което можеш да направиш, е да си смениш фонда, което и направих - единственият небългарски фонд, който виждам е инг и затова парите ми са там - поне имат опит в световен мащаб + история, а не са бивши дс кадри или мутри, като останалите.
                П.С. А акао оговориш за доброволно осигуряване - за мен трябва да си кръгъл идиот (без никакви извинения), ако си даваш по подобен начин парите ДОБРОВОЛНО. При това претендираш да подразбирваш нещо от финасиЙ
                П.П.С. А фондовете не са виновни - никой не им търси отговорност, а от друга страна всеки месец сикапе ли капе един неспирен финансов поток - що да не се облажат за сметка на тъпаците и под благия поглед на нищо невиждаща, нечуваща и неразбираща държава Все пак не е луд този дето нагъва баницата, особено ако е изтеглил и паричката с нея, нали
                Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                И аз съм го казвал няколко пъти.
                Тия пак добре че на 1.50 поне. Тъпанарите от Алианц на 1.20 излязоха даже. А Еларга - същата работа. И колко други още примери има...
                Обяснението е много просто. Корупция. Мустака ги подкупи тогава в Агрото.
                За мене това е единственото обяснение.
                Корупция и некадърност. И комбинация от двете. При всички ПФ-та.
                Ще видят и 1 лев вече от мене който и да е от тях - ма на най...
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Какво глупаво оправдание са измислили от ПФ Доверие за подаръка, който са си направили мениждмънта!!!!!!!
                  С какъв акъл продадоха на тази цена??? Ако не са можли да преценят не са за там явно!!!
                  И аз съм го казвал няколко пъти.
                  Тия пак добре че на 1.50 поне. Тъпанарите от Алианц на 1.20 излязоха даже. А Еларга - същата работа. И колко други още примери има...
                  Обяснението е много просто. Корупция. Мустака ги подкупи тогава в Агрото.
                  За мене това е единственото обяснение.
                  Корупция и некадърност. И комбинация от двете. При всички ПФ-та.
                  Ще видят и 1 лев вече от мене който и да е от тях - ма на най...

Коментар

• ПФ Доверие как управляват парите ни

Working...
                  X