Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФ Доверие как управляват парите ни
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеИ според теб в кой е вината да се случи това - в ING или стария ти ПФ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеИ според теб в кой е вината да се случи това - в ING или стария ти ПФ?
а кой е виновен е без значение, може би самата система за смяна е усложнена излишно
и ще оцеляват по-приспособимите“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеАз имах желание да се прехвърля при тях миналата година.
Отидох в офисът им и тяхната служителка ми попълни документите
да не съм объркал нещо, после минах и през нотариус да заверят
искането ми и след време получавам писмо, че искането е отхвърлено от настоящият ми пф защото не било спазено незнам си какво условие(документите не били попълнени правилно).
И така ако съм искал трябвало пак същата процедура, нови документи и нотариус
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНещо грешиш. ING са велика компания, не такова е обаче представянето им на БГ терен
Отидох в офисът им и тяхната служителка ми попълни документите
да не съм объркал нещо, после минах и през нотариус да заверят
искането ми и след време получавам писмо, че искането е отхвърлено от настоящият ми пф защото не било спазено незнам си какво условие(документите не били попълнени правилно).
И така ако съм искал трябвало пак същата процедура, нови документи и нотариус“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеА дружеството майка не фаУлирали жестоко тука?
Предлагам шместо да питате тъпи шъпроси по форумите да разгледап иншестициите на шсички пенсионни друвестша 5 години назад и да си напрашия преценка ш кои актиши велаеш да дадея парите си. Ако те притесчва държавната помощ за ИНГ тогава може и Алианц. Но факта юе не разбираш смисъла на пенсионен фонд не знам дашай си марите на мафиотите.
После да не ревея че ТИМаджиите ,неДоверие и бъдеще са ти загубили парите)) Но шсе пак шсеки си има глаша на раменете
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеМоже да са много велики ама хол. правителство се принуди да им стане собственик ,че да не се излага пред чужденците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНещо грешиш. ING са велика компания, не такова е обаче представянето им на БГ терен
Коментар
-
Ма тука не важи.
Кой нагази на нашите геогр.ширини неименно вирусулясва с някакъв як балканско-бегейски хибриден щам. Много е хард и силно контагиозен. Гарантирано нелечим.
Имунитет - ми нема...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеА дружеството майка не фаУлирали жестоко тука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от jimbo Разгледай мнениеING- виж им портфейла спрямо другите!!! нямат една осрана българска облигация ( освен Балканстрой може би??)за разлика от всички други фондове, както и инвестиции във свързани дружества както почти всички други имат. Просто им прегледай годишните отчети и ще се увериш сам))
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеСпоред Вас, кой е най добрия ПФ ?
Коментар
-
Пари за пенсии крепят зелените проекти на Прокопиев
Пари за пенсии крепят зелените проекти на Прокопиев:
43 милиона лева отидоха за дружества на кипърска офшорка
http://pressadaily.bg/publication/12...окопиев
Суперекшън: Огнян Донев и Прокопиев в битка с Цветан Василев за фонд "Доверие"
http://pik.bg/суперекшън-огнян-донев...news67043.html
Коментар
Коментар