IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФ Доверие как управляват парите ни

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Има вече отчети за инвестициите към 31.03, за което ми бе обърнато внимание!
    Хората са понакупили още Албена и КТБ!
    Мисля че грешиш. Промените са преоценки.

Коментар

• ето

Коментар

Има вече отчети за инвестициите към 31.03, за което ми бе обърнато внимание!
        дай линк

Коментар

• Има вече отчети за инвестициите към 31.03, за което ми бе обърнато внимание!

Коментар

Момчета, имам личен и обстоен отговор от кака Дани - ЕВАЛА !!!
            Браво! Пиши с една дума дали има нужда да мисля по тази развръзка може и на лични

Коментар

• http://www.fsc.bg/public/upload/file...hl-176_t-9.pdf

Айдаааа.....войната Прокопиев-Василев след Президент, БНБ, сега се пренесе и в КФН.
              центърът на тази война е Доверие. Натискът става огромен, предвид, че Доверие вече има акт по член 126.

Тая практика показва колко некомпетентно е управлението на КФН. Тази бизнес война е безумие и за пореден път показва несъстоятелността на цялата система ДЗПО, която не може и никога няма да донесе блага за осигурените лица.

Коментар

• ПОК „Доверие“ ще предоставя информация за управляваните инвестиционни портфейли след всяко тримесечие

Коментар

• Момчета, имам личен и обстоен отговор от кака Дани - ЕВАЛА !!!

Коментар

• В отчета за март гледам че са накупили доста : "Vanguard REIT Index Fund"

Какво става с "онази" новина?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Тони, мисля че е от общите активи, не само от печалбата.
                      Разликата е съществена, 10-15 пъти
                      Да батко разликата е съществена, при ДПФ е (вече) 0,9% от печалбата, а при УПФ е 1% от активите

Коментар

.... Иначе аз към момента от ПОК Доверие съм си доволен(казвал съм го и друг път)
                        Намалиха ми таксата на входа на ДПО на 2,7% - като лоялен клиент с много вноски. Годишната такса вече е 0,9% от печалбата(докато на всички други е 1%),....
                        Тони, мисля че е от общите активи, не само от печалбата.
                        Разликата е съществена, 10-15 пъти

Коментар

• Да определено ще ги сменя(или поне единия ми фонд ще отиде другаде). Въпреки че с фиктивни сделки и непазарни механизми мустака докарва добра доходност - например на фондовете на КТБ. То доброволния така или иначе ще го дръпна преди пенсия

Интересни неща стават. Ако мислим малко по-конспиративно(и преди съм предполагал че мустака няма как да не "напредва" тези години без рамото на тим, които се поспряха с придобиванията поне за пред хората). Та лапвайки Доверие, се придобиват и доста дялове от ЧЕЗ - компания към която знаем че има интерес във Варна. От друга страна Доверие има най-големите от всички ПФ дялове във СФАРМ и ако ги излюскат на пазара може да видим сладки нива за покупки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                            В случай на сделка, очаквам тотална смята на бордовете в Доверие, оттам и тотално преструктуруране на портфейла - дали ще се случи такова нещо и как на неликвидния ни пазар - не ми е ясно, може само да се гадае и предполага.
                            Чак тотално няма да стане бързо. Полека полека. Те и месечните вноски сега да взема пак ще му стигат.
                            Преструктуриране трябва да си направят хората, които се осигуряват там.

Коментар

• Аз все пак се чудя дали ще мине подобна продажба. Цената ми се вижда много голяма и все пак регулаторите трябва да одобрят сделката. Тази покупка ще даде прекалено много сила на Василев, а до колкото виждам в момента управляващите искат да го свалят на земята Но ако мине сделката, ще има промени във портфейла това е ясно.

Коментар

• В случай на сделка, очаквам тотална смята на бордовете в Доверие, оттам и тотално преструктуруране на портфейла - дали ще се случи такова нещо и как на неликвидния ни пазар - не ми е ясно, може само да се гадае и предполага.
                                Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Working...
                                X