Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФ Доверие как управляват парите ни
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИма вече отчети за инвестициите към 31.03, за което ми бе обърнато внимание!
Хората са понакупили още Албена и КТБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМомчета, имам личен и обстоен отговор от кака Дани - ЕВАЛА !!!
Коментар
-
http://www.fsc.bg/public/upload/file...hl-176_t-9.pdf
Айдаааа.....войната Прокопиев-Василев след Президент, БНБ, сега се пренесе и в КФН.
центърът на тази война е Доверие. Натискът става огромен, предвид, че Доверие вече има акт по член 126.
Тая практика показва колко некомпетентно е управлението на КФН. Тази бизнес война е безумие и за пореден път показва несъстоятелността на цялата система ДЗПО, която не може и никога няма да донесе блага за осигурените лица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТони, мисля че е от общите активи, не само от печалбата.
Разликата е съществена, 10-15 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение.... Иначе аз към момента от ПОК Доверие съм си доволен(казвал съм го и друг път)
Намалиха ми таксата на входа на ДПО на 2,7% - като лоялен клиент с много вноски. Годишната такса вече е 0,9% от печалбата(докато на всички други е 1%),....
Разликата е съществена, 10-15 пъти
Коментар
-
Да определено ще ги сменя(или поне единия ми фонд ще отиде другаде). Въпреки че с фиктивни сделки и непазарни механизми мустака докарва добра доходност - например на фондовете на КТБ. То доброволния така или иначе ще го дръпна преди пенсия
Интересни неща стават. Ако мислим малко по-конспиративно(и преди съм предполагал че мустака няма как да не "напредва" тези години без рамото на тим, които се поспряха с придобиванията поне за пред хората). Та лапвайки Доверие, се придобиват и доста дялове от ЧЕЗ - компания към която знаем че има интерес във Варна. От друга страна Доверие има най-големите от всички ПФ дялове във СФАРМ и ако ги излюскат на пазара може да видим сладки нива за покупки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеВ случай на сделка, очаквам тотална смята на бордовете в Доверие, оттам и тотално преструктуруране на портфейла - дали ще се случи такова нещо и как на неликвидния ни пазар - не ми е ясно, може само да се гадае и предполага.
Преструктуриране трябва да си направят хората, които се осигуряват там.
Коментар
-
Аз все пак се чудя дали ще мине подобна продажба. Цената ми се вижда много голяма и все пак регулаторите трябва да одобрят сделката. Тази покупка ще даде прекалено много сила на Василев, а до колкото виждам в момента управляващите искат да го свалят на земята Но ако мине сделката, ще има промени във портфейла това е ясно.
Коментар
Коментар