Едно евентуално преструктуриране не порфолиото на Доверие ще развижи и без това умрялата борса. Мисля, ни очакват интересни поне 6 месеца докато трае турбуленцията...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФ Доверие как управляват парите ни
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРешила е така, защото по времето на гербаджийското правителство те нямаше никакъв да го задаваш този въпрос!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе може на падащ финансов пазар - и то падащ катастрофално - фондовете да правят ръст - как ще стане това?
Сега ви казвам същото за златото, среброто и биткойна и пак същите "професионалисти" ме убеждават че това били "мъртви" пари... Позната картинка налЕ?!..Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнениеЗащото Олигархията в България е решила, че ще спечели на мой гръб и в мой ущърб?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Не лъготи, не баламосва.
Не може на падащ финансов пазар - и то падащ катастрофално - фондовете да правят ръст - как ще стане това?
И все нещо е останало... аз искам да зная къде са ми парите, които съм дал на НОИ през Осма, Девета или коя да е друга година? Къде мога да проверя? Никъде - защото парите ги НЯМА - нито стинка !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТо само по "уау"-то се вижда, кой е с промития мозък... Кога за последно майка ти или баща ти или пък баба ти и дядо ти са пляскали с ръце и са възкликвали "уау"?!..
Да имаш майчин език с толкова богато езиково и смислово разнообразие от възклицания като еха, иха, оха, уха и т.н. и да използваш като последния тъмно-син папагал едно куцо, плоско, сиво и чуждо на нашата култура "уау"... И да твърдиш, че други са с промити мозъци?!... нЕмам думи...
Много обичаш да изместваш тезата, другарю, но да те попитам и теб - ти защо пишеш биткойн в подписа си, а не компютърна стотинка или по-точно измислена монетка? хайде да се заяждаме на дребно и не по темата - то и без това ти е любим похватNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДоходността на фондовете за миналата година е 7-8% - а повечето хорица си турят парите в бамката за два пъти по-ниска лихва.
Стига сте лъготили като същите ония цигани против които плюеш!...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Мене пък ми е чудно, Патев - защо спестяваш една друга истина - че загубата на хората от парите, които наливат в НОИ не е 3%, а 100% - защото което човекът внася тоя месец уж за бъдеща пенсия, циганите го изпиват още другия месец?
Доходността на фондовете за миналата година е 7-8% - а повечето хорица си турят парите в бамката за два пъти по-ниска лихва.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНе виждам какво могат да направят фондовете, за да увеличат до приемливи размери доходността на осигуряващите се. След заплащането на всички такси към УД партидата пак няма да може да достигне поне инфлацията и то в дългосрочен период.
Отделен е въпросът за качеството на инвестициите и доколко ще може да се получат пари от голяма част от активите.
Сумата по партидите ми май са около 10 хилки, но съм сигурен, че от тях нищо няма да дойде при мен на пенсионна възраст.
Хубаво е тук да си пишем какво ли не, но всички знаем, че на тази осигуровка по никакъв начин няма как да се разчита по много причини.
Разчитам на себе си и на моите инвестиции, за да си гарантирам бъдещето. А ежемесечните разходи за осигуровки ги слагам в графа – ПОДАРЪЦИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеуау, изненада... когато не забиваш на тема промиване на мозъци, имаш и много добри попадения
Да имаш майчин език с толкова богато езиково и смислово разнообразие от възклицания като еха, иха, оха, уха и т.н. и да използваш като последния тъмно-син папагал едно куцо, плоско, сиво и чуждо на нашата култура "уау"... И да твърдиш, че други са с промити мозъци?!... нЕмам думи...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕлементарно е! Просто трябва да спрат да начисляват такси "управление" след като нищо не зависи от тяхното управление. Тези фондове трябва да имат доходи от осигуряващите се САМО ако имат съответната доходност! Никъде в пазраниа икономика няма печалба без риск! А в момента печалбите на тези частници са записани като закон... Те си удържат съответните такси от доброзорните вноски на пишман осигуряващите се независимо дали инвестициите им са печеливши или губещи.
Това трябва да се промени НЕЗАБАВО и съответните закони да се променят! Първо, тези частницида не получават печалба ако не докарват доходност на клиентите си и второ, да се отмени задължителното-доброволно осигуряване. няма смисъл да се задължават хората зорлем да си подаряват парите когато внесени по обикновен банков депозит биха докарали с пъти по-голяма доходност за този период!
уау, изненада, веднъж да съм на 100% съгалсен с мнението на Фори. когато не забиваш на тема промиване на мозъци, имаш и много добри попаденияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАз тъкмо щях да се прехвърлям в Доверие...................ама не с този собственик много ясно......Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар