Според мен най-добре управляваният пенсионен фонд е на ING, но това си е лично мнение.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФ Доверие как управляват парите ни
Collapse
X
-
Eon
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеАз се осигурявам там, но след този случай реших да се преместя.
Кажете кой фонд според вас е читав, къде да отида?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениездрасти Фортис - върна ли се от почивка?
Хайде още 2 седмици и имаш дивидент да реинвестираш
Жив и здрав!
но септември пак ще отида там
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемай е първото - от инвестициите
Хайде още 2 седмици и имаш дивидент да реинвестираш
Жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеот едно определено време цената на дяловете ми пада доста.
Дали причината са западните пазари където Доверие има големи инвестиции или просто в момента има много напускащи фонда и кешират на загуба? Г-н М.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеОх,чета,чета и не знам какво да правя.....
Да се махам ли от този фонд и да си търся друг или да оставам.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз не разбирам ного-ного от тия работи - ама ми е интересно - как точно Доверие и Алианц са "източени", инвестирайки в акциите на Каолин, които поскъпват почти двойно за последната година?
Доколкото разбирам тия от кафенето са задължили двете компании да продадат акциите си в Каолин март месец... оттогава тази акция поскъпва от около 3.5 на 4.1 кинта... т.е. очевидно е, че всъщност КФН е нанесла щети на осигуряващите се в двете компании !!!
Коментар
-
Справката, която в. "БАНКЕРЪ" се потруди да изготви от службата по вписванията на Англия и Уелс - т. нар. Companies House, показа, че към 21 май 2013-а по сметките на "Юнайтед Кепитъл" наистина има 14 паунда. Само че към 11 юли данните за дружеството са актуализирани и новата информация е, че общият акционерен капитал на фирмата е близо 9.8 млн. паунда, разпределен в три класа акции. Така данните от службата по вписванията потвърждават и твърденията на Дебора Стърман, че дружеството се управлява от нея и от австрийците Гюнтер Рор, Слободан Ристич и Хайнц Русвурм. Такава информация за една офшорна компания едва ли може да се открие свободно по интернет.
Тук обаче голямата интрига е съвсем друга. А именно
не стоят ли зад тези британски инвеститори
български капитали, напуснали някога родината и търсещи пътя обратно сега. ....
Кой е Румен Нанов
Кариерата на .....http://www.banker.bg/?Channel=3&Cate...Article=480979Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
Доколкото разбирам тия от кафенето са задължили двете компании да продадат акциите си в Каолин март месец... оттогава тази акция поскъпва от около 3.5 на 4.1 кинта... т.е. очевидно е, че всъщност КФН е нанесла щети на осигуряващите се в двете компании !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеSeeNews: 20% от "Токуда банк" искат кандидатите за "Доверие"
Кой ли се е скрил зад United?
Преди имаше инфо, че ТИМ, КТБ и чичо Оги се интересуват от Токуда - дали е някой от тримата?
Колкото по-далеч от тези схеми, толкова по-добре.
Коментар
-
SeeNews: 20% от "Токуда банк" искат кандидатите за "Доверие"
Кой ли се е скрил зад United?
Преди имаше инфо, че ТИМ, КТБ и чичо Оги се интересуват от Токуда - дали е някой от тримата?
Коментар
Коментар