Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФ Доверие как управляват парите ни
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа тия родени от 1960 насам ако нямат глава на раменете си няма на кой да циврят.
Ама пак - нямат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе и аз така, ама едни 100 и кусур кинта всеки месец отиват във Вечните финансови полета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ колцина ще си направят? Ненаправилите си - като станат дръти - какво?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе съм.
Аз съм мъдър и могъщ инвеститор, падащ си по секси акции, златце и сребърце и елмази.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВинаги съм казвал, че разчитам единствено и само на "B.Graham Pension Fund".
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеУПФ-тата са напълно излишни поне в нашата действителност.Който иска частен фонд, винаги може да си направи вноска в ДПФ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи си наистина финансово неграмотен.Като ти чета глупостите.Или си мошеник тарикат работещ за финансово грамотни.
Аз съм мъдър и могъщ инвеститор, падащ си по секси акции, златце и сребърце и елмази.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз - на имперският фонд.
Но финансово невежите хора по-добре да разчитат на УПФ, отколкото а НОИ.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз - не финансово неграмотен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПоста ми беше ироничен и риторичен.Винаги съм казвал, че разчитам единствено и само на "B.Graham Pension Fund".
Но финансово невежите хора по-добре да разчитат на УПФ, отколкото а НОИ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениена ПОК много ясно
защо допускате, че някой мисли за нас от гледна точка за повишаване на доходите ни?????????????????Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеФинансово неграмотен си ти.А мафията казва банково неграмотни на такива като мен които не и дават парите си доброволноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова е една красива мечта, драги: ти сам знаеш, че над 90% от хората са инвестиционно неграмотни - те все още вярват, че бамковият депозит е най-великата финансова идея на света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
Таксите са им по-големи от доходността
Коментар
Коментар