Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПФ Доверие как управляват парите ни
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Онези времена, когято всички активи поскъпваха няма да се върнат. А "капацитетие" във фондовете толкова могат хората, а и като сложиш утечките и сме стигнали до тук.
Жалко, че тези пари не мога сам да си ги управлявам, за да мога все пак нещо да изкарам.
Трябва да станат доброволни, който иска да внася, който иска сам да ги управлява.То и без това след години тези пари ще са нищожно малки и ще е все едно дали ги имаш или нямаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеАбе и ти май си от преживяващите на соц. помощи, или пък си крайно наивен Каква конкуренция какви 5 лева беLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеУправляват се десетки хиляди левове. Не мога да сгрея обаче как ще играеш на борсата сам а те интересуват ПФ, които по същество са ти конкуренти
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеКъде ги видя тея инвеститори ? Тука са все дървени философи, преживяващи от социални помощи. Я ги виж само по колко свободно време имат, да пишат глупости в тоя форум, пък отделно кой знае още в колко форума имат регистрации, и там "творят"Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТука сте инвеститори.Не се занимавайте с ПФ-та,ПОК-ве или ПОД-ове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеПФ още десетина години животец ,след което 60-ти набор трябва да започнат да се пенсионират/ако не спечелят още някоя годинка с увеличението на възрастта/ и тогава като лъснат едни г*зове -мазало
които са живи ще го отчетат за грешка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе съм.
Аз съм мъдър и могъщ инвеститор, падащ си по секси акции, златце и сребърце и елмази.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПоне остават за теб: тия дето даваш на НОИ отиват по дяволите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПоне остават за теб: тия дето даваш на НОИ отиват по дяволите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе и аз така, ама едни 100 и кусур кинта всеки месец отиват във Вечните финансови полетаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар