Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)
Collapse
X
-
Очаквам по примера с ЕВН да се стигне до някакво споразумение между държавата и ЧЕЗ, отпадане на арбитража, КЗК дава назад или бърз Административен съд напред и одобрение на сделка от която всички са доволни. Ама може и да не стане, така че нищо не препоръчвам.
А Борисов днес е в Прага, макар и по друг повод, но то не пречи.Last edited by balarev; 05.11.2019, 14:50.
Коментар
-
ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев
Правителствената пресслужба съобщи, че #Борисов е приел министъра на външните работи на #Чехия. Ако се остави настрана дрескода, най-интересното е, че в официалния текст не се споменава да се били обсъдени двете най-горещи теми между София и Прага - продажбата на българските активи на #ЧЕЗ и придобиването на най-голямата българска телевизия bTV от чешкия милиардер Петр Келнер. Дали наистина не са говорили за това?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Объркал си темата....Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Аланкоолу.... цяло чудо е, че още сте на двеста кинта. Който продал - продал
Да сме живи и здрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Добра печалба за деветте месеца, огромен кеш и ако няма някакъв пирует с Еврохолд, напълно възможен дивидент. В Разпределението трябва да се гласуват едни пари да избягат, а както практиката е показала, нищо не се дава даром, та може за компенсация тука да се гласуват едни други пари. Не е препоръка.
Да сме живи и здравиНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Не мисля че това е прецедент. Има много други индустриални потребители, директно свързани с мрежата на ЕСО.
В тази връзка преди години имаше такъв спор между Албена и Енерго-Про - не съм чул как се реши
Чак пък много да има - не съм чувал.
Освен трите ЕРП-та от времето на социализъма има и 2 курортни комплекса - Албена и Златни пясъци.
а това на гелосания трябва да е някаква далавера от типа на студения резерв към догановия ТЕЦ Варна .
Коментар
Коментар