Първоначално изпратено от dici
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
търпението се възнаграждава! най-тежката ми позиция с много голям обем! Ако има офлайн мероприятие на форума обещавам да почерпя всички по 1!Last edited by Innocent; 08.04.2021, 22:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
168 милиона кеш и краткосрочни вземания, покриващи почти изцяло задълженията - тук няма да е трудно да се сметне ликвидационна стойност, ако се наложи при търговото. 16 милиона нетна печалба - над 3.000 на акция и то без почти никакви ДМА, лесно събираеми вземания / с дръпване на шалтера / и без необходимост да се реинвестира - е това ако не е златна кокошка ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Добре дошъл. За евророма не мисли, има Някой с много акции/10 %/, който докато си пази интересите, мисля че пази и нашите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОп, а дано и честито - ма вече три пъти го отигваме това с влака и той все е с парата в свирката, дано сега да не е така и покупките да не са някой ей-така, за спорта, а наистина да има нещо! Прехвърлих се от разпределението тук, защото смятам, че ръстът ще е по-голям, но ако пак се появи някой с 40-50 акции и убие всичко, както в деня на пускането на сделката от кзк, ще е "весело"
П.С. И а вярата ми в новия собственик от евророма ли беше, евродруго ли беше, е по-ниска и от тази в Гинка. Убеден съм, че ще направи някоя шмекерия
Коментар
-
Оп, а дано и честито - ма вече три пъти го отигваме това с влака и той все е с парата в свирката, дано сега да не е така и покупките да не са някой ей-така, за спорта, а наистина да има нещо! Прехвърлих се от разпределението тук, защото смятам, че ръстът ще е по-голям, но ако пак се появи някой с 40-50 акции и убие всичко, както в деня на пускането на сделката от кзк, ще е "весело"
П.С. И а вярата ми в новия собственик от евророма ли беше, евродруго ли беше, е по-ниска и от тази в Гинка. Убеден съм, че ще направи някоя шмекерияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеПрекрасно! Хайде по две и нещата ще си дойдат на място.
Както се пише - не е препоръка. Имам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Изглежда, че NN няма намерение да чака търгово и има намерение всичко да продаде на текущите цени. Като гледам как постоянно се появяват бройки на 20.600 на аска...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар