Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)
Collapse
X
-
Уважаеми дами и господа,
На основание чл. 148б във връзка с чл. 100т от ЗППЦК, „ЧЕЗ Електро България” АД („Дружеството”) Ви уведомява, че на 15.04.2021 г. чрез имейл до неговия Директор „Връзки с инвеститорите” Дружеството беше уведомено от Универсален пенсионен фонд „Съгласие“ („УПФ „Съгласие““) за това, че Фондът е придобил пакет акции на Дружеството чрез сделки.
В резултат на извършените сделки пакетът акции, притежавани от УПФ „Съгласие“, надвишава 5% от броя на гласовете в общото събрание на Дружеството.
С уважение,
Радослав Димитров, Директор „Връзки с инвеститорите”
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Факт. Дивидентът при електрото ще облекчи и купувача при финансирането на сделката - не първо да плати 20 милиона повече и после да си ги взима под формата на дивидент след време.
Иначе поздравления на всички акционери! На мен това ми е позицията с над 80% тегло
- 2 Харесвания
Коментар
-
Факт. Дивидентът при електрото ще облекчи и купувача при финансирането на сделката - не първо да плати 20 милиона повече и после да си ги взима под формата на дивидент след време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
И да няма дивидент при Разпределението, факта че тук се разпределя към Електрото преди търговото сам по себе си прехвърля стойност от общата цена към разпределителното дружество .Last edited by Innocent; 08.04.2021, 23:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
И да няма дивидент при Разпределението, факта че тук се разпределя към Електрото преди търговото сам по себе си прехвърля стойност от общата цена към разпределителното дружество .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Мнението ми за Чез Разпределение съвпада с твоето. Надявам се на много добра цена при търговото. Поздравление за Чез Електро.
- 1 like
Коментар
-
Благодаря. Днес купих още стотина акции на разпределението - хубаво е да се вдига средно-претеглената шестмесечна цена за всеки случай преди търговото. До края на този месец средно-претеглената ще се вдигне и без търговия, защото през октомври имаше голям обем сделки на по-ниски нива. Вярвам, че ще имаме повод да се почерпим скоро и за разпределението. Успех и на теб и всички, държащи позицията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Там имах доста и ги продадох със супер печалба. Но имат кредити и задължителни инвестиции. От тук в следващите години ще се плаща кредит. Знаете какво означава това! Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Мнението ми за Чез Разпределение съвпада с твоето. Надявам се на много добра цена при търговото. Поздравление за Чез Електро.
Коментар
-
Електро за разлика от Разпределението има освен много неразпределена печалба и много свободен кеш и никакви задължения. Така че едва ли някакъв съществен дивидент може да се очаква при разпределението. Но пък при разпределението се надявам на реалистична цена на търговото. И там имам много.
Коментар
-
Електро за разлика от Разпределението има освен много неразпределена печалба и много свободен кеш и никакви задължения. Така че едва ли някакъв съществен дивидент може да се очаква при разпределението. Но пък при разпределението се надявам на реалистична цена на търговото. И там имам много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Честито! Ще има още! Бъдете здрави!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Ще си позволя да се самоцитирам!Last edited by wild at heart; 08.04.2021, 22:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
Ще си позволя да се самоцитирам!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар