Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Електро България АД (CEZE)
Collapse
X
-
За мен новите правомощия на кевр са лоша новина по една основна причина - дават ноеи възможности за корупция! Сега, като се наложи Гинчето да плати на Бай Хой, Каракачан ефенди, Тататсимеоноглу и белото на Белото Златка и то не остана за търгово за миноритарите. Щото аз съм тук заради търговото, другото е малко пунта мара и пожеланияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хайде аз да охладя ентусиазма (както казах, имам в разпределението, някога имах и тук за кратко):
- поправката не се знае дали ще мине, гласуването е утре, ако не се лъжа - не че ще мине, но с герП никога не е ясно
- Бай хой рече в интервю за дир.бг, че не очаква да има сделка - то ясно, че като ти каже БХ добър ден и гледаш къде е слънцето, но го отразяваме като интервю
- дивидент - ще видим, дано да има
- разследването срещу Разпределението още не е приключило (за лиценза), по спомени, поправи ме, ако греша
- отчети и други добри новини - ха дано
Г-н Груев, все още се мотаят с лиценза на Чез електро АД, не за друго, а защото са олигофрени. Причината беше прихващането с НЕК, но делата отдавна приключиха, подписа се споразумение, провизии 32 М лева се реинтегрираха и след като всичко е приключило и няма предмет, тоя смешник тепирва щял да съставя комисия, която да излезе с решение. И на тия треторазредни чиновници днес им гласуваха неограничени трудови възнаграждения, нахраниха ги. Дали ще има сделка едва ли е най - важното, чакам хубави отчети и ако може дивидент и капиталова. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Обира се каквото може, всеки момент ще излязат хубави отчети, комисията приключва, поправката на некакви си патриоти не мина и предстои решение на КЗК, може би дивидент и други добри новини.
Коментар
-
Обира се каквото може, всеки момент ще излязат хубави отчети, комисията приключва, поправката на некакви си патриоти не мина и предстои решение на КЗК, може би дивидент и други добри новини.
- поправката не се знае дали ще мине, гласуването е утре, ако не се лъжа - не че ще мине, но с герП никога не е ясно
- Бай хой рече в интервю за дир.бг, че не очаква да има сделка - то ясно, че като ти каже БХ добър ден и гледаш къде е слънцето, но го отразяваме като интервю
- дивидент - ще видим, дано да има
- разследването срещу Разпределението още не е приключило (за лиценза), по спомени, поправи ме, ако греша
- отчети и други добри новини - ха даноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТук някой си продаде акцията - признайте си кой е и защо Гледам има и бид за 50 бройки на 262 и при разпределението - дали има някакво инфо? Гледаме мача, имам разпределение и засега смятам да чакам търговото, пък ако падне, може и още да купя, като разкарам тъпата евана агро!
Коментар
-
Тук някой си продаде акцията - признайте си кой е и защо Гледам има и бид за 50 бройки на 262 и при разпределението - дали има някакво инфо? Гледаме мача, имам разпределение и засега смятам да чакам търговото, пък ако падне, може и още да купя, като разкарам тъпата евана агро!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеГледам табличките на КЕВР и какво излиза, даже и да се приеме в пълен размер увеличението на цените, което е поискано от ЧЕЗ Електро АД, цената пак ще е по-ниска от тази на Енерго про продажби АД. Ама Комедия, Таско и Еленко малчат ли малчат . Мани бегай!
А иначе, след като стана ясно, че сделката/ако има такава/ ще се финализира след 01. 07. 2018 г., то чудим се аз, какво пречи на другарите чехи да се освободят от едни 40 М кеш и без това сигурно в дружеството вече има 140 М кеш. Така де, един вид да се зарадваме и малки и големи. Не е препоръка, а пророчество. Не ли.
Коментар
-
Гледам табличките на КЕВР и какво излиза, даже и да се приеме в пълен размер увеличението на цените, което е поискано от ЧЕЗ Електро АД, цената пак ще е по-ниска от тази на Енерго про продажби АД. Ама Комедия, Таско и Еленко малчат ли малчат . Мани бегай!
А иначе, след като стана ясно, че сделката/ако има такава/ ще се финализира след 01. 07. 2018 г., то чудим се аз, какво пречи на другарите чехи да се освободят от едни 40 М кеш и без това сигурно в дружеството вече има 140 М кеш. Така де, един вид да се зарадваме и малки и големи. Не е препоръка, а пророчество. Не ли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Дано да продължава, нали ти казах че имам, просто ти се чудя с тези P/E 2, P/E 3, P/E 6.5!
Коментар
-
Хахи хихи, некой си купи, кученцата си лаят, кервана си върви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
10 млн. евро над 60 млн. кеш в компанията, за 67 % дял! хахаха!
Коментар
Коментар