IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Добре, че жената се усети ..да се маха и да не им слугува повече на тея измеяри отгоре - не й са на нивото просто/.
      Имаш ли й тел., щото изглежда доста запазена.. Ако, приемат оставката, да й звънна, само ей така да ми стои, пък може да й дам и да натиска бутоня ,
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Рубл!? Що изтри коментара за оставката на минстърката !? Та то това стартира целия дебат изощбо. Ако не се беше случило досега всичко щеше да е метено-заметено !!!
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Дай Боже Дъжд - Да се роди Ръж Дебата за чез в референдум - http://tv.bnt.bg/bnt1/16x9/ Вижте си резила Някога имаше такива карикатури под които пишеха - "Без Думи" Циркаджии
          Не е препоръка... !!!

Коментар

мен не ме мисли, ами мисли след 2 месеца как ще спасявате кожата
            Дай , по интелектуална , възможност решение на този казус засягащ две търговски дружества

Коментар

• мен не ме мисли, ами мисли след 2 месеца как ще спасявате кожата
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
                Вас не сме ви обсъждали, защо се обиди !? Ушили сте се с калинки пък и сте си повярвали заградени в курника аре не се напъвай поне, че цела България ви виде колко чините
                Абе , оня ПЕЛТЕКА дето бе министер по едно време май той те е прецакал....... ха ха ха

Коментар

• Хи хи хи , чез-ката заповед като в казарма, невероятен лаф измисли, вижда се вече че Борисов ще ги отсвири а депозита от 5 мио ще си остане в техен пасив, ....

Коментар

Минка, точно оставката на министершата беше спусъка. БХ не случайно се обгражда с кокошки, за да му минават необезпокоявани игрите като в някакъв харем ..НО ..когато между тях има интелект - се оказва го поставят в много як цайтнот. Добре, че жената се усети какво става и си даде остваката. Това й беше най-доброто решение и цялата държава трябва да й БЛАГОДАРИ., - да се маха и да не им слугува повече на тея измеяри отгоре - не й са на нивото просто/.
                    И тя извади едно ниво ....

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                      Опаааа, анонс за предстоящото спиране на сделката........ както винаги не бях прав , когато се доверявах на жена си....
                      Новините свързани с ЧЕЗ са като заповеди в казармата, т.е предпоследни ... сагата продължава
                      Last edited by Innocent; 06.03.2018, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka
                        А сега на темата: Теменужка изобщо подавала ли е оставка или просто ей така се появи навремето по медиите? Това правителство да взема да се маха, че съвсем се оплетоха в лъжи, далавери и интриги.
                        Минка, точно оставката на министершата беше спусъка. БХ не случайно се обгражда с кокошки, за да му минават необезпокоявани игрите като в някакъв харем ..НО ..когато между тях има интелект - се оказва го поставят в много як цайтнот. Добре, че жената се усети какво става и си даде остваката. Това й беше най-доброто решение и цялата държава трябва да й БЛАГОДАРИ., - да се маха и да не им слугува повече на тея измеяри отгоре - не й са на нивото просто/.
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                          CEZ разследва кой е изпратил документите по сделката до Борисов

От чешката компанията се притесняват, че тези материали могат да спрат банките и другите институции да финансират сделката

http://www.economic.bg/bg/news/9/cez...o-borisov.html
                          Опаааа, анонс за предстоящото спиране на сделката........ както винаги не бях прав , когато се доверявах на жена си....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

И маджарките и те не са за изхвърляне
                            Е тук си много прав, и аз съм за маджарките. И сега бачкам с техни фирми и са си ОК. Като едно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

И полякините, и полякините!

А сега на темата: Теменужка изобщо подавала ли е оставка или просто ей така се появи навремето по медиите? Това правителство да взема да се маха, че съвсем се оплетоха в лъжи, далавери и интриги. А главния ни интригант ще да е Балканския Вилхем Тел. Не само ще ни освободи от всички и от всичко, ами ще ни направи енергийно независими и единственият енергиен гигант в Европа. Нали новата атомна щяла да се казва "3Б".
                              И маджарките и те не са за изхвърляне

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не ме карай да ходя утре с колелото по снега да ти снимам туфата павит на стълб 20 киловолта която е там от години обгоряла.А въпроса който ми задаваш ме кара да си мисля че едва ли имаш фирма която подменя стълбове и проводници.Или си работник в такава фирма или става въпрос за далавери разни.Когато клоните на дървотос а близо до проводника възниква дъга която гори дървото.Като направиш няколко проби и клона изгори.Миналата година отивам на Тетевен и малко преди Боаза гледам един ШТрък обгорял на стълба.Обадих им се да им кажа а те го преместиха в другия крачол.Тоя щъркел си стоя там дълго време докато го изядоха мухите и червеите.Та ей така работят ЧЕЗ.Да не говорим че изнудват хората и отказват да присъединяват новопостроени сгради към мрежата.Изнудват хората да строят трафопостове и после да им ги подаряват а подареното отчитат кат инвестиция.Ако имах власт да съм и взел лиценза отдавна и да съм ги изритал кат мръсни псета.А чехкините са добре дошли ще си припомним едни години дет ги клецахме по морето.
                                И полякините, и полякините!

А сега на темата: Теменужка изобщо подавала ли е оставка или просто ей така се появи навремето по медиите? Това правителство да взема да се маха, че съвсем се оплетоха в лъжи, далавери и интриги. А главния ни интригант ще да е Балканския Вилхем Тел. Не само ще ни освободи от всички и от всичко, ами ще ни направи енергийно независими и единственият енергиен гигант в Европа. Нали новата атомна щяла да се казва "3Б".

Коментар

Working...
                                X