Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобре, че жената се усети ..да се маха и да не им слугува повече на тея измеяри отгоре - не й са на нивото просто/.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
- 1 like
Коментар
-
Дай Боже Дъжд - Да се роди РъжДебата за чез в референдум - http://tv.bnt.bg/bnt1/16x9/ Вижте си резила
Някога имаше такива карикатури под които пишеха - "Без Думи" Циркаджии
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемен не ме мисли, ами мисли след 2 месеца как ще спасявате кожата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanotoВас не сме ви обсъждали, защо се обиди !?Ушили сте се с калинки пък и сте си повярвали заградени в курника
аре не се напъвай поне, че цела България ви виде колко чините
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМинка, точно оставката на министершата беше спусъка. БХ не случайно се обгражда с кокошки, за да му минават необезпокоявани игрите като в някакъв харем..НО ..когато между тях има интелект - се оказва го поставят в много як цайтнот. Добре, че жената се усети какво става и си даде остваката. Това й беше най-доброто решение и цялата държава трябва да й БЛАГОДАРИ., - да се маха и да не им слугува повече на тея измеяри отгоре - не й са на нивото просто/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеОпаааа, анонс за предстоящото спиране на сделката........ както винаги не бях прав , когато се доверявах на жена си....Last edited by Innocent; 06.03.2018, 20:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MinkaА сега на темата: Теменужка изобщо подавала ли е оставка или просто ей така се появи навремето по медиите? Това правителство да взема да се маха, че съвсем се оплетоха в лъжи, далавери и интриги...НО ..когато между тях има интелект - се оказва го поставят в много як цайтнот. Добре, че жената се усети какво става и си даде остваката. Това й беше най-доброто решение и цялата държава трябва да й БЛАГОДАРИ., - да се маха и да не им слугува повече на тея измеяри отгоре - не й са на нивото просто/.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеCEZ разследва кой е изпратил документите по сделката до Борисов
От чешката компанията се притесняват, че тези материали могат да спрат банките и другите институции да финансират сделката
http://www.economic.bg/bg/news/9/cez...o-borisov.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
И маджарките и те не са за изхвърляне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
И полякините, и полякините!
А сега на темата: Теменужка изобщо подавала ли е оставка или просто ей така се появи навремето по медиите? Това правителство да взема да се маха, че съвсем се оплетоха в лъжи, далавери и интриги. А главния ни интригант ще да е Балканския Вилхем Тел. Не само ще ни освободи от всички и от всичко, ами ще ни направи енергийно независими и единственият енергиен гигант в Европа. Нали новата атомна щяла да се казва "3Б".
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не ме карай да ходя утре с колелото по снега да ти снимам туфата павит на стълб 20 киловолта която е там от години обгоряла.А въпроса който ми задаваш ме кара да си мисля че едва ли имаш фирма която подменя стълбове и проводници.Или си работник в такава фирма или става въпрос за далавери разни.Когато клоните на дървотос а близо до проводника възниква дъга която гори дървото.Като направиш няколко проби и клона изгори.Миналата година отивам на Тетевен и малко преди Боаза гледам един ШТрък обгорял на стълба.Обадих им се да им кажа а те го преместиха в другия крачол.Тоя щъркел си стоя там дълго време докато го изядоха мухите и червеите.Та ей така работят ЧЕЗ.Да не говорим че изнудват хората и отказват да присъединяват новопостроени сгради към мрежата.Изнудват хората да строят трафопостове и после да им ги подаряват а подареното отчитат кат инвестиция.Ако имах власт да съм и взел лиценза отдавна и да съм ги изритал кат мръсни псета.А чехкините са добре дошли ще си припомним едни години дет ги клецахме по морето.
А сега на темата: Теменужка изобщо подавала ли е оставка или просто ей така се появи навремето по медиите? Това правителство да взема да се маха, че съвсем се оплетоха в лъжи, далавери и интриги. А главния ни интригант ще да е Балканския Вилхем Тел. Не само ще ни освободи от всички и от всичко, ами ще ни направи енергийно независими и единственият енергиен гигант в Европа. Нали новата атомна щяла да се казва "3Б".
Коментар
Коментар